Тъй като някои тук оранджави казаха ,че нямало доказателства ,че Папазки е сикаджия и протеже на властимащите ще ви кажа каква е истината за дарението на фирма Ин тръст.
Управител и беше тогава мой първи братовчед,Левскар,който дари парите без Шишо да знае.
Впоследствие беше уволнен и му взеха апартамента,всички роднини връщахме парите,аз дадох два биткойна.
Това е истината за ,,дарението на Пеевски,,
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
-
CapitanePuyol
Това няма как да го докажеш черно на бяло. По същия начин и аз мога да кажа, че Доналд Тръмп ми е превел пари да си купя яхта в Монако... :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! 
Ами,използвам похвата на припоците,за тях нищо не е доказано,нито захарта,нито кражбата на Петрол,нито поръчката за джипките,нито истината за новия собственик,нито ,нито ,нито нищо.
По тяхната логика всеки може да се оправдава както си иска,с всякакви измишльотини.
По тяхната логика всеки може да се оправдава както си иска,с всякакви измишльотини.
САМО ЛЕВСКИ!
-
CapitanePuyol
Онуй рядко лайно сръбско КрЪстаич искал 300 бондака неустойка от БФС ?! 
Рашка капут, Буданов салют ! 
Най-после. Дойде му умът на Гришо. Захвърли американските боклуци и премина на АДИДАС маратонки.
Кога и футболните национали ще захвърлят тая гаражна фирма за екипи и ще се върнат към истината - Адидас. Гонзо, кажи!
Кога и футболните национали ще захвърлят тая гаражна фирма за екипи и ще се върнат към истината - Адидас. Гонзо, кажи!
1914.1902 покрай твоите фотосесии жена ми е по щастлива в предвид непорочните ми импулси.
Вълчан написа:1914.1902 покрай твоите фотосесии жена ми е по щастлива в предвид непорочните ми импулси.
А не трябва ли да е обратно,ако знае от какво получаваш импулси?
И аз като прехвърлям мненията и жената се върти наоколо се чудя -Сега ,ако зърне конкуренцията ,какво ще и обяснявам?
Така че 1914 да се замисли за социалния риск от тези снимки :mrgreen:
САМО ЛЕВСКИ!
Не е обратното. Има разлика физическа някак....ама между нас де. При загасена лампа разликата почти изчезва.