Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Благодаря колеги :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
https://gong.bg/bg-football/drugi/multi ... mka-681907
Значи......опитваме се да тръгнем по нов път а този глупак продължава да е в устата на хората и то с простотии. Срам е за ръководството и е време да се измете.
Значи......опитваме се да тръгнем по нов път а този глупак продължава да е в устата на хората и то с простотии. Срам е за ръководството и е време да се измете.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Аз ли съм пропуснал или в този устав няма лимити за заеманите длъжности ?
Морал , ценности ....1/3та от учредителите с криминални регистрации :)
Иначе дядо Станил от село Уйно ако пропусне 2 плащания и го гонят.
LoveAndPeace написа:Аз ли съм пропуснал или в този устав няма лимити за заеманите длъжности ?
Майтапим се с приятели, че само при масоните е така:)))
tochavos написа:

tochavos написа:
- LoveAndPeace
- Контакти:
Kotooshu написа:LoveAndPeace написа:Аз ли съм пропуснал или в този устав няма лимити за заеманите длъжности ?
Майтапим се с приятели, че само при масоните е така:)))
Ама иначе си оставили възможността за "консултантски" услуги.
Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия.
-
Blue_Blood84
Вълчан написа:https://gong.bg/bg-football/drugi/multimedia/video/titi-papazov-se-zabyrka-v-nov-skandal-snimka-681907
Тити отдавна е изпляскал, нормални неща за него. Той просто си е такъв. :)
Aко Божков каже, че акциите трябва да са в Сираков иначе ще си иска парите веднага! К'во правим?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Странджата
- Контакти:
Къде е този устав? Той е приет или ще бъде предложен за приемане? Първото не ми изглежда читаво. Може да има само временни правила - до пълното учредяване, макар че учредяване без устав май е невъзможно? Уставът е изискуем при подаването на документите за регистрация ...
"Официално: Искаш да си собственик на Левски - плащаш 200 лева на година, ето как ще се избират новите шефове"
https://sportal.bg/news-2022051211003193380
Ето така ще се избират черните тениски с черепите.
https://sportal.bg/news-2022051211003193380
Ето така ще се избират черните тениски с черепите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Оставили са си "вратички" за много неща, но както и да е, лично аз не съм учуден.
Членските карти на практика Омреха:(
Ще ме извиняват левскарите който ще си дават парите на посредника, посредник съставен от много крими елементи и доказан, че до което се докосне го убива.
Много ме е яд, че цялата синя "енергия" не се впрегна в наистина добра инициатива, такива последно време имаше много:(
Лично аз не съм против това сдружение, нека си правят каквото искат, против съм да им се дават акциите, просто не искам сами да си сложим примка на вратовете.
Тези 200 кинта съм ги давал и ще ги давам със или без сдружение директно в клуба без посредник.
Както и да е, щом искаме да се самоубиваме в момента в който дърпане нагоре....... нека мнозинството реши!
Членските карти на практика Омреха:(
Ще ме извиняват левскарите който ще си дават парите на посредника, посредник съставен от много крими елементи и доказан, че до което се докосне го убива.
Много ме е яд, че цялата синя "енергия" не се впрегна в наистина добра инициатива, такива последно време имаше много:(
Лично аз не съм против това сдружение, нека си правят каквото искат, против съм да им се дават акциите, просто не искам сами да си сложим примка на вратовете.
Тези 200 кинта съм ги давал и ще ги давам със или без сдружение директно в клуба без посредник.
Както и да е, щом искаме да се самоубиваме в момента в който дърпане нагоре....... нека мнозинството реши!
tochavos написа:

tochavos написа: