Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 28 дек 2024 21:23

Знам, че не чакахте Инджов, чакахте Шиши с едни 500 хил. :) .Преди Споразумението Спас Русев 3 години не внесе 1 ст. в НАП, явно Пеевски и Борисов са гарантирали за лиценза, а и синчето на Боби беше на заплата в Левски без да играе :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 28 дек 2024 22:27

Счетоводителю на Русев,внимавай какво пишеш,ще гризнеш дръвцето.
САМО ЛЕВСКИ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 дек 2024 23:12

:) :) :) , мозАк....
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 дек 2024 08:09

peliforewer написа:Знам, че не чакахте Инджов, чакахте Шиши с едни 500 хил. :) .Преди Споразумението Спас Русев 3 години не внесе 1 ст. в НАП, явно Пеевски и Борисов са гарантирали за лиценза, а и синчето на Боби беше на заплата в Левски без да играе :) .

Пели , пак счупи тъпомера. То бива глупост, но твоето бие на мазохизъм. Толкова ли обичаш да ставаш за смях. Лицензите се издават от БФС и УЕФА ,а не във фен групите на любимия ти отбор.
Трябва ли да ти напомням ,че съвсем наскоро УЕФА наложи много тежки санкции на любимия ти отбор. Защо беше глобен любимия ти отбор? Защото на официалната страница на УЕФА беше написано ,че за неспазване на лицензионните критерии за участие в ЕКТ. Апропо любимия ти клуб има ли лиценз за ЕКТ? - Ако има такъв, някой виждал ли го е и може ли да го покаже? Трябва ли да ти напомням ,че лицензионните критерии за ЕКТ и ППЛ са едни и същи ,само дето единия се издава от УЕФА , другия от БФС. Та тук на дневен ред идва въпроса ,как сте получили лиценз за ППЛ след като не отговаряте на критериите.
На мен не ми е известно на Левски да са налагани подобни санкции , бих те помолил ако на теб ти е известно да е налагана подобна санкция на Левски да я споделиш с нас. На мен не ми е известно в последните 10 години да е имало такава.
Така че на кого да вярваме на на УЕФА или на теб?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 дек 2024 10:43

honda написа:
peliforewer написа:Знам, че не чакахте Инджов, чакахте Шиши с едни 500 хил. :) .Преди Споразумението Спас Русев 3 години не внесе 1 ст. в НАП, явно Пеевски и Борисов са гарантирали за лиценза, а и синчето на Боби беше на заплата в Левски без да играе :) .

Пели , пак счупи тъпомера. То бива глупост, но твоето бие на мазохизъм. Толкова ли обичаш да ставаш за смях. Лицензите се издават от БФС и УЕФА ,а не във фен групите на любимия ти отбор.
Трябва ли да ти напомням ,че съвсем наскоро УЕФА наложи много тежки санкции на любимия ти отбор. Защо беше глобен любимия ти отбор? Защото на официалната страница на УЕФА беше написано ,че за неспазване на лицензионните критерии за участие в ЕКТ. Апропо любимия ти клуб има ли лиценз за ЕКТ? - Ако има такъв, някой виждал ли го е и може ли да го покаже? Трябва ли да ти напомням ,че лицензионните критерии за ЕКТ и ППЛ са едни и същи ,само дето единия се издава от УЕФА , другия от БФС. Та тук на дневен ред идва въпроса ,как сте получили лиценз за ППЛ след като не отговаряте на критериите.
На мен не ми е известно на Левски да са налагани подобни санкции , бих те помолил ако на теб ти е известно да е налагана подобна санкция на Левски да я споделиш с нас. На мен не ми е известно в последните 10 години да е имало такава.

Вярвай на фактите, Павел Колев Ви каза какво се е случвало в Левски по времето на Спас Русев.Болшинството левскари си признават, че половиният милион на Пеевски е спасил лиценза на Левски, дори Новото начало го използва в предизборната си кампания.Това, че ЦСКА е следен под лупа и санкциониран за щяло и нещяло не е новина, дори УЕФА да пропусне нещо има БФС и "будни" левскари които ще ги подсетят :) .Не е новина и светкавичните действия на институциите за да се помогне на Левски да прави стадион.Всеки пилон забит на Армията докарва паника в част от сините братовчеди.Радвам се , че се намеси в диалог и подкрепи човек който ме заплашва със смърт.Трябва да им се помага на такива, а ти си добър ментор, дано успееш да помогнеш и на останалите, че са доста
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 дек 2024 12:43

peliforewer написа:
honda написа:

Вярвай на фактите, Павел Колев Ви каза какво се е случвало в Левски по времето на Спас Русев.Болшинството левскари си признават, че половиният милион на Пеевски е спасил лиценза на Левски, дори Новото начало го използва в предизборната си кампания.Това, че ЦСКА е следен под лупа и санкциониран за щяло и нещяло не е новина, дори УЕФА да пропусне нещо има БФС и "будни" левскари които ще ги подсетят :) .Не е новина и светкавичните действия на институциите за да се помогне на Левски да прави стадион.Всеки пилон забит на Армията докарва паника в част от сините братовчеди.Радвам се , че се намеси в диалог и подкрепи човек който ме заплашва със смърт.Трябва да им се помага на такива, а ти си добър ментор, дано успееш да помогнеш и на останалите, че са доста

О горките, живи да ви оплаче човек, на следените под лупа им направиха нова А група в която ги вкараха направо от В група, айде апострофирай ме, че със съгласието на Левски, стадион им строят, както и пловдивската община на Ботев и Локо, но за Левски реакциите на институциите били светкавични за стадиона :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 дек 2024 12:53

vlong написа:Естествено ,че е друго.
Много повече от друго.
Феномен!Народ!
Пък за дребните пак ще напомня ,че на една пресконференция преди година две беше изяснено ,че няма разсрочване ,това е измислено от мисирките за по-лесно смилаемо от припоците.
Има Споразумение за плащане и то се изпълняваше.
Не сме чакали Инджов да преведе 800 х.лв. по сметката на Милко Морко.
Нещастници!!!

Добре, че е твоя вид, за да съществуват Шиши и Сие.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 дек 2024 13:27

ПелиИнджов трябва малко фантазия и полет на мисълта,ама ЕГН то не прощава и партийната закваска.
Като те нарекох счетоводител ,това естествено е ирония, но ако наистина се смяташ за счетоводител с тези категорични данни ,може да понесеш последствия от изнасяне на фирмена информация.Така е по цял свят.
Ирония,чиновнико,шега,нищо повече
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 дек 2024 13:31

pomiqrat написа:
vlong написа:Естествено ,че е друго.
Много повече от друго.
Феномен!Народ!
Пък за дребните пак ще напомня ,че на една пресконференция преди година две беше изяснено ,че няма разсрочване ,това е измислено от мисирките за по-лесно смилаемо от припоците.
Има Споразумение за плащане и то се изпълняваше.
Не сме чакали Инджов да преведе 800 х.лв. по сметката на Милко Морко.
Нещастници!!!

Добре, че е твоя вид, за да съществуват Шиши и Сие.

Мой вид ,твой вид,фактите са ,че Пеевски даде пари ,но той не ни е собственик,докато не по-малко гнусния джуджар е вашия създател и бивш собственик и точно вие да виете.
Ужасен Гьонсуратлък,не че нещо ши са трогнете.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 дек 2024 14:08

Айде,честито,да се множат армейчетата
Всички армейски регалии са налице ,само сакалията с байряка го няма и щикове не виждам

Изображение
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”