Доколкото си спомням обявиха,че Управителният съвет нямало да участва в управлението.
Днес Ивков каза,че няма съмнения в тези хора ,които вие сте нарочили.
Щом при неплащане на две вноски отпадате,какъв е проблема?
Като видите ,че всичко си продължава по старому ,спирате да плащате и готово.
Е,ще сте се набълбукали с 100-200 лв,ама не може все да сме на печалба.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
Като видите ,че всичко си продължава по старому ,спирате да плащате и готово.
Сам си отговаряш на въпроса, след година, две, три колко човека ще останат във въпросното НПО и ще определят съдбините на клуба!
Бъркаш за парите, веднъж ти казаха, че не са проблем, проблема са мутрите, ама дет се вика - всеки сам си преценя.
Ивков да е жив и здрав и е крайно време след 4-5 месеца тишина да каже какво става с НАП!!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Не знам,тук сигурно влиза и Нап
Иво Ивков: Левски погасява всичките си задължения, стадионът е цел №1
Иво Ивков: Левски погасява всичките си задължения, стадионът е цел №1
САМО ЛЕВСКИ!
моите 5 стотинки по темата:
1. Докато не видя проект за устав и цялата структура от правна гледна точка, не бих могъл да дам категорично мнение нито в едната посока (това ще спаси Левски и ще го изстреля в друга орбита) нито в другата посока (наркоси и т.н. ще ни закопаят окончателно)
2. Все пак - ако се направи една прилична и издържана структура, и ако наистина има масовост, какъв ви е проблема, нали в тоя случай мнозинството ще определя кой ще е в Управителния съвет, кой в управлението на клуба и т.н. Ако мнозинството от членовете е за това хората на Младежа и Таки да определят съдбините на клуба, това ще означава, че тяхната масовост е по-голяма от тази на всички останали. Ако е обратното, просто няма да са в управлението на клуба и вероятно това ще доведе до недоволство и ще почнат да се опитват да правят проблеми, но това не е нищо ново, те това правеха и досега (да не забравяме как нападаха и Наско Сираков съвсем до скоро и май единствения, на когото не са скочили е Мъри.
3. Все ми се струва, че присъствието на някои хора в УС на сдружението към момента е опит от страна на Сираков и Ивков да направят така, че точно тия хора да не им пречат още от самото начало. Ако не им дадат място сега, ще атакуват проекта от самото начало и ще изпаднем в тупик ситуация. После биха могли резонно да им кажат - еми сори пичове, ама не ви стигат гласовете (ако това наистина е така)
4. Мислих го отвсякъде, ама това което правим в момента, колкото и да е наистина велико, невероятно и достойно за уважение - дарения, виртуални билети и т.н. няма как да бъде sustainable (извинете ме за чуждицата) в дългосрочен план. Едно масово и голямо сдружение (при редовно плащан членски внос от членовете му) ще доведе до две неща - някакъв минимален гарантиран бюджет на клуба (сега дали ще са 40 000 по 100 лв, 20 000 по 200 лв и т.н. не ми се изпада в такива сметки в момента) и второто по-важно - ще бъде индикация за всякакви бъдещи рекламодатели и спонсори на клуба (едно е да гледаш в тавана и да не можеш да си сметнеш целевата аудитория, друго е да знаеш, че това на което даваш пари и спонсорираш е еди си колко активни членове, пък и чрез малко събрани лични данни ти дава възможност да правиш различни сегментации - толкова стари, толкова млади, толкова на средна възраст и прочие, вервайте ми, различно е). Нищо не пречи също и да продължи дарителската кампания и виртуалните билети заедно със сдружението. Който смята, че е готов да отдели за Левски повече от членската вноска е свободен да го направи според душата и сърцето си.
Малко дълъг пост стана, извинете ме, ама форум сме - изложих си мислите по темата, която вълнува всички ни :)
1. Докато не видя проект за устав и цялата структура от правна гледна точка, не бих могъл да дам категорично мнение нито в едната посока (това ще спаси Левски и ще го изстреля в друга орбита) нито в другата посока (наркоси и т.н. ще ни закопаят окончателно)
2. Все пак - ако се направи една прилична и издържана структура, и ако наистина има масовост, какъв ви е проблема, нали в тоя случай мнозинството ще определя кой ще е в Управителния съвет, кой в управлението на клуба и т.н. Ако мнозинството от членовете е за това хората на Младежа и Таки да определят съдбините на клуба, това ще означава, че тяхната масовост е по-голяма от тази на всички останали. Ако е обратното, просто няма да са в управлението на клуба и вероятно това ще доведе до недоволство и ще почнат да се опитват да правят проблеми, но това не е нищо ново, те това правеха и досега (да не забравяме как нападаха и Наско Сираков съвсем до скоро и май единствения, на когото не са скочили е Мъри.
3. Все ми се струва, че присъствието на някои хора в УС на сдружението към момента е опит от страна на Сираков и Ивков да направят така, че точно тия хора да не им пречат още от самото начало. Ако не им дадат място сега, ще атакуват проекта от самото начало и ще изпаднем в тупик ситуация. После биха могли резонно да им кажат - еми сори пичове, ама не ви стигат гласовете (ако това наистина е така)
4. Мислих го отвсякъде, ама това което правим в момента, колкото и да е наистина велико, невероятно и достойно за уважение - дарения, виртуални билети и т.н. няма как да бъде sustainable (извинете ме за чуждицата) в дългосрочен план. Едно масово и голямо сдружение (при редовно плащан членски внос от членовете му) ще доведе до две неща - някакъв минимален гарантиран бюджет на клуба (сега дали ще са 40 000 по 100 лв, 20 000 по 200 лв и т.н. не ми се изпада в такива сметки в момента) и второто по-важно - ще бъде индикация за всякакви бъдещи рекламодатели и спонсори на клуба (едно е да гледаш в тавана и да не можеш да си сметнеш целевата аудитория, друго е да знаеш, че това на което даваш пари и спонсорираш е еди си колко активни членове, пък и чрез малко събрани лични данни ти дава възможност да правиш различни сегментации - толкова стари, толкова млади, толкова на средна възраст и прочие, вервайте ми, различно е). Нищо не пречи също и да продължи дарителската кампания и виртуалните билети заедно със сдружението. Който смята, че е готов да отдели за Левски повече от членската вноска е свободен да го направи според душата и сърцето си.
Малко дълъг пост стана, извинете ме, ама форум сме - изложих си мислите по темата, която вълнува всички ни :)
- modor
- Контакти:

Само Левски! Поздравът, който свързва милиони хора по света. Репликата, която ползва и нашият малък герой Дани.
Понастоящем Дани е диагностициран с аутизъм F84. Той вече е на 10 години и за неговото семейство става все по - трудно да се справя с кризите му. В Словакия клиниката Blue Horizon International може да направи лечение на малкия Дани чрез преливане на стволови клетки.
https://bluehorizonstemcells.com/bratislava-slovakia
Сумата за едно преливане е 7 500 евро. Първата процедура е предвидена за 15.06. За неговите родители това е непосилно и за тях е ценна всяка една помощ.
Може да дарите късче надежда на Дани директно в банковата сметка или като споделите този пост:
BIC RZBBBGSF
IBAN : BG20RZBB91551008190552
Титуляр: Даниел Божидаров Каравелов
Има блог във фейсбук, където може да разберете повече за Дани: https://www.facebook.com/%D0%9D%D0%B0%D ... 061384662/
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Странджата
- Контакти:
Това сдружение има ли вече приет устав? Не вярвам на 25. да се избере постоянен управителен устав. Това, че са се легитимирали разни фракции, би трябвало според мене да означава, че те трябва да изчезнат, за да отстъпят място на структурите на сдружението. За мен най-важното е на 25. всеки левскар, който иска да бъде член на това сдружение и да има глас, да бъде сигурен (доколкото е възможно днес), че няма да става жертва на манипулации по време на избори. Струва ми се, че е рано още да отписваме идеята за сдружението. По-скоро трябва да се усили натискът срещу възможните деформации на идеята. Да не забравяме, че не може да бъде спрян процесът на структуриране на членската маса - тя няма как да остане еднородна. Проблемът е в - да я наречем, здравата част от множеството. Да се отказваме от сдружението е като да се отказваме от гласуване на избори. Отказът обслужва тези, против които искаме е да гласуваме.
Мъри е истинско богатство, нямам какво да добавя повече - кратко, ясно и с истинските имена:
Левскари,
Седемнадесет години цяла България чака този футболен празник. Затова за мен е непонятна декларацията на „ЦСКА-София“ от вчера. Разбирам раздразнението на г-н Гриша Ганчев, който е свикнал да назначава съдиите на българските мачове, но не мога да разбера защо се споменава моето име в този случай. Няма никакви основания за това.
Ваш, Станимир Стоилов
Левскари,
Седемнадесет години цяла България чака този футболен празник. Затова за мен е непонятна декларацията на „ЦСКА-София“ от вчера. Разбирам раздразнението на г-н Гриша Ганчев, който е свикнал да назначава съдиите на българските мачове, но не мога да разбера защо се споменава моето име в този случай. Няма никакви основания за това.
Ваш, Станимир Стоилов
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Гранде Стоилов!!! Поклон пред такива Левскари, с голямо Л!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- modor
- Контакти:
Много голям Мъри!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.