Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CapitanePuyol
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот CapitanePuyol » 19 дек 2024 14:41

Тая партенка за Керкез в Подуене е баси вица...гладни телета люцерна сънуват, хахахаха... Пари за неустойка имате ли, клетници?!
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 19 дек 2024 14:51

tmanolov написа:
k20dan4o написа:
vlong написа:
k20dan4o написа:Ще умра от смях ако сега и Левски открадне някой действащ тренер от лигата.

Ако умираше от смях при всяка кражба на Лудогорец отдавна да си се разложил

И какво точно сме ти откраднали пък на тебе

Цонко не просто го откраднахте (и с негово желание), ми се направихте на ромски сигани и го дадохте под наем за сериозна сума, вместо да го продадете и да ни дадете процент, както е по договора. Такива делиорманско-ковренски номера никой не обича, а и са напълно излишни. Иначе не сте направили нищо противоправно, само морално укоримо - като Миньор да ви излязат с юношите. Примерно :oops:

Ако ще ми цитираш един мач в средата на полусезона, то аз мога да ти цитирам цял полусезон мачкане с 14 победи и 1 равен дето не стигнаха за титла. Но там всичко е било Феър плей!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 дек 2024 14:58

tmanolov написа:
k20dan4o написа:
vlong написа:
k20dan4o написа:Ще умра от смях ако сега и Левски открадне някой действащ тренер от лигата.

Цонко не просто го откраднахте (и с негово желание), ми се направихте на ромски сигани и го дадохте под наем за сериозна сума, вместо да го продадете и да ни дадете процент, както е по договора. Такива делиорманско-ковренски номера никой не обича, а и са напълно излишни. Иначе не сте направили нищо противоправно, само морално укоримо - като Миньор да ви излязат с юношите. Примерно :oops:

Като споменаваш Миньор , не е лошо и да добавиш топузаковия Левски........

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 дек 2024 15:00

k20dan4o написа:
tmanolov написа:
k20dan4o написа:
vlong написа:

Ако ще ми цитираш един мач в средата на полусезона, то аз мога да ти цитирам цял полусезон мачкане с 14 победи и 1 равен дето не стигнаха за титла. Но там всичко е било Феър плей!

За Цонко говорехме, не отпесвай към другите теми - у Бг феърплей няма и никога не е имало. Винаги е имало "вторите начини", просто понякога се е случвало даден отбор наистина да е безапелационен шампион и пак е имало и "втори начини" под една или друга форма
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 дек 2024 15:00

Това за Миньор беше самоирония според мен,имаше даже емотикон.Не ги ли усещате тези неща?
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 дек 2024 15:02

LoveAndPeace написа:Като споменаваш Миньор , не е лошо и да добавиш топузаковия Левски........

Кво да добавям - още преди двата ни мача - и с делиорманци, и с тирето казах ясно и точно, че ще продадем и двата. Продадохме ги - в единия случай с юношките, в другия случай с кашкавалчето. Какво да кажа повече и колко по-ясно да го заявя - има го документирано във форума, да ровя ли назад за мненията ми по въпроса?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 19 дек 2024 15:16

vlong написа:Това за Миньор беше самоирония според мен,имаше даже емотикон.Не ги ли усещате тези неща?

Не ги усещам. Аз се сещам за един бойкот 2011 г. Дето Калиакра не излязоха срешу Левски и бойкот от основните играчи на Миньор срещу Левски във Везаловия сезон 2012/13.
Последна промяна от k20dan4o на 19 дек 2024 15:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 дек 2024 15:16

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Като споменаваш Миньор , не е лошо и да добавиш топузаковия Левски........

Кво да добавям - още преди двата ни мача - и с делиорманци, и с тирето казах ясно и точно, че ще продадем и двата. Продадохме ги - в единия случай с юношките, в другия случай с кашкавалчето. Какво да кажа повече и колко по-ясно да го заявя - има го документирано във форума, да ровя ли назад за мненията ми по въпроса?

:lol: :lol: Нещо като сигурното ни класиране за евротурнирите ли
Не ти е лесно в тая твоята вселена :roll:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 дек 2024 15:19

k20dan4o написа:
vlong написа:Това за Миньор беше самоирония според мен,имаше даже емотикон.Не ги ли усещате тези неща?

Не ги усещам. Аз се сещам за един бойкот 2011 г. Дето Калиакра не излязоха срешу Левски и бойкот от основните играчи на Миньор срешчщу Левски във Везаловия сезон 2012/13.

Локо Пд също не пътуваха за един мач срещу Левски .......oh wait Цска беше

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 дек 2024 15:35

Изключителната легенда на българския футбол - Христо Стоичков, си припомни спечелването на най-ценния индивидуален футболен приз в света на футбола, а именно Златната топка. Преди точно 30 години Камата вдига наградата в Париж и публикува пост в социалните мрежи, с който си припомни паметния ден.

Ето какво написа Стоичков в Instagram:

На този ден, преди 30 години в Париж, в града на Айфеловата кула, заедно с моята прекрасна съпруга Мариана, сбъднахме една от моите детски мечти и получих златната топка. Благодаря на всички!
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “Левски”