Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот pomiqrat » 02 май 2022 22:24

TristaNNN написа:Не знам как може да се направи по-оптимално, а и то всичко около купата от години е в тоя формат. Проблемът на тая наша купичка е, че както и във всичко останало, липсват рекламодателите и свежата пара, а също така и няма голям интерес на нашия пазар. Откъде да дойдат много пари за награден фонд, все пак не може да се сравняваме с ФА Къп, Купата на Краля и т.н.
Чат пат се включват разни фирми като "Мото Пфое", сега явно ще се включат и "Сезам отвори се", ама те дават скромничко. Няма кой да изсипе милките за финалистите, а някой все пак трябва и да организира тоя цирк.
Пък може и аз да изпускам нещо в цялата картинка, ба ли го, ако е така - предложете как да стане по-добре тая работа около финала и конкретно наградния фонд?

Иван и Андрей и екипа им ще вземат повече пари за пет предавания на мачове за Купата, отколкото клуба спечелил Купата.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 май 2022 23:41

pomiqrat написа:
TristaNNN написа:Не знам как може да се направи по-оптимално, а и то всичко около купата от години е в тоя формат. Проблемът на тая наша купичка е, че както и във всичко останало, липсват рекламодателите и свежата пара, а също така и няма голям интерес на нашия пазар. Откъде да дойдат много пари за награден фонд, все пак не може да се сравняваме с ФА Къп, Купата на Краля и т.н.
Чат пат се включват разни фирми като "Мото Пфое", сега явно ще се включат и "Сезам отвори се", ама те дават скромничко. Няма кой да изсипе милките за финалистите, а някой все пак трябва и да организира тоя цирк.
Пък може и аз да изпускам нещо в цялата картинка, ба ли го, ако е така - предложете как да стане по-добре тая работа около финала и конкретно наградния фонд?

Иван и Андрей и екипа им ще вземат повече пари за пет предавания на мачове за Купата, отколкото клуба спечелил Купата.

Възможно е, хич няма да се учудя. Все пак по време на това позорно за малкото останали привърженици на клетото родно футболче "спортно студио" текат много реклами - изреждат се всичките букмейкъри, бири се дават на екрана - все щедри марки.
Което финансово разпределение, сравнено между финалистите и клоуните по телевизора, принципно е абсурдно в контекста на дискусията, ама тука е така. :/
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 май 2022 23:42

Левскари,

Във вторник, 3 май от 10:00 часа в продажба се пускат билетите за финалa за Купата на България срещу ЦСКА-София. Двубоят е на 15 май, неделя от 17:00 часа на Национален стадион „Васил Левски“.

Билетите ще се продават на касата пред сектор А на стадион „Георги Аспарухов“, онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis и Български пощи.

Цените са следните:

Сектор Б – 15 лева

Сектор В – 35 лева

ВАЖНО!!!

Притежателите на абонаментни карти за сезон 2021/2022 година ще имат възможност да закупят приоритетно билет за финала за Купата на България! Те ще могат да сторят това до 19:14 часа в петък, 6 май ЕДИНСТВЕНО на касата пред сектор А на стадион „Георги Аспарухов“ срещу предоставяне на абонаментна карта. Притежателите на сезонни пропуски за VIP ложа (в това число на Платинени членски карти), за сектор А и Сектор В на стадион „Георги Аспарухов“ ще могат да закупят билети за сектор В на Национален стадион „Васил Левски“, а тези с абонаментни карти за сектор Б – за сектор Б на Националния стадион. С една абонаментна карта може да бъде закупен един билет за финала за Купата на България

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 май 2022 00:37

Като видях информацията, в която се споменава кои политици ще са на мача и още от днес заявявам, че ще сме сами срещу всички отново. Начело ще е най-големият фен на ЦСКА-София (София) - Румен Радев. Ще видим и кой ще свири мача, ако е Кабаков шансовете ни ще са около 1,5%.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 май 2022 09:57

Няма да посмеят. 25000 като нищо ще влязат на терена. Всичко си има граници. Мен лично ме разочарова цената от 35лв. Трябва да приготвя малко над 100лв за да се посети мача.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 03 май 2022 09:57

Билетите вече са пуснати.
Сектор В изчезна за 5 минути.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 03 май 2022 10:11

Wtf...как така няма билети,чакам на опашка в омв,системата блокирала,а няма билети във В!! Какво става?

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 03 май 2022 10:14

Beloev написа:Wtf...как така няма билети,чакам на опашка в омв,системата блокирала,а няма билети във В!! Какво става?

До 15-20 минути и за сектор Б ще изчезнат като гледам, или има някаква грешка или наистина се купуват зверски бързо. Оставаме хората с абонаментни карти да си вземем билетите, те са около 3400.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 03 май 2022 10:14

И за Б има само един блок вече, браво на вас.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 03 май 2022 10:16

Докато го пиша това нещо изчезна и сектор Б, май нещо има проблем с ивентим.
Изчезнаха нашите билети за 20 минути.

Върни се в “Левски”