Тези от лигата нямат наяждане. На базата на какво лепкат 35 лева билет за А и В особено за втория. Някакви уникални условия ли се предлагат там? От финала ни с жълтите видяха, че като има интерес към мача, могат да си доят феновете свободно, тогава за първи път ги вдигнаха на 30 лева и оттогава не са падали, а на вашия финал със Славия бяха по 20 лева билетите за В, даже да не бяха 15 за В и 20 за А. Как не са лепнали и 25 лева за лъвчетата, не знам, а са ги сложили към Б и Г.
Не че всеки няма да ги даде за такъв мач парите, ама те злоупотребяват с интереса на хората.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Зад вратата почти нищо не се вижда. Или поне аз не виждам.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
THE G.A.M.E
Приходите от билети не се ли делят на три ?
Тоест по равно за двата Клуба и Лигата, която разбира се трябва да си избие разходите по организацията ...
Тоест по равно за двата Клуба и Лигата, която разбира се трябва да си избие разходите по организацията ...
-
Blue_Blood84
THE G.A.M.E написа:Приходите от билети не се ли делят на три ?
Май отборите получаваха по 50 000 лева награда, билетите къде изчезват не знам, но не са за клубовете. 30 000 да дойдат и средна цена 25 лева, това са около 750 000 лева.
-
THE G.A.M.E
Точно така ги смятах и аз, че около 700 000 лв. ще се разделят на 3, ама явно ...Blue_Blood84 написа:30 000 да дойдат и средна цена 25 лева, това са около 750 000 лева.
Инак имаше и някакъв бонус за спечелилият трофея, поне преди години, сега не знам, ако са само тези по 50 хилки на тим, баси набутвацията... Тия от Лигата ще си живеят царски с толкова приходи.
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
Не мисля, че клубовете взимат нещо от билетите. Има някакви символични суми за класирания на финал и за победителя и дотам, които няма да са повече от 25 бона за едните и 50-100 за другите. В случая, като сложиш наем и разходи за организация до към 100 хиляди лева, то лигата ще си прибере към половин милион чисто.
П.с. Ето какво намерих в един малко гаражен в последно време сайт от Пловдив:
https://www.tribunaplovdiv.bg/%D0%BA%D0 ... %82%D0%B0/
Новината им обаче се потвърждава от информация в Дневник по отношение на новия спонсор Сезам и приходите за финала:
https://www.dnevnik.bg/sport/2022/02/28 ... v_sponsor/
П.с. Ето какво намерих в един малко гаражен в последно време сайт от Пловдив:
https://www.tribunaplovdiv.bg/%D0%BA%D0 ... %82%D0%B0/
Новината им обаче се потвърждава от информация в Дневник по отношение на новия спонсор Сезам и приходите за финала:
https://www.dnevnik.bg/sport/2022/02/28 ... v_sponsor/
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 02 май 2022 17:59, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Ами щом е така, клубовете да бойкотират купата и да видите как бързо ще се променят нещата. То излиза, че няма смисъл да играеш за купата. За какво да пълнят гушата на тези боклуци.
Е, хайде сега, нямала смисъл купата. Ами квотата за ЕКТ (Лига на Клетниците) какво да я правим - да я "върнем" на УЕФА, да я "подарим" на Северна Македония, отборите да играят на "Камък-ножица-хартия" за нея ли, как?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
THE G.A.M.E
Не, въпроса е, че нЕк'ви търтеи-книжни плъхове, прибират лъвският пай, а отборите, дето са играли, нЕк'ви трохи.
То не стига финансирането от УЕФА на разни местни структури, ами и Клубовете да им пълнят гушата.
К'во излиза, че финалът се играе заради... нЕк'ва организация на име "Лигата", а Клубовете са нейни роби, съществуващи, да и осигуряват неприлични приходи ...
То и УЕФА граби, ама Победителите в Турнирите и, не остават съвсем капо.
То не стига финансирането от УЕФА на разни местни структури, ами и Клубовете да им пълнят гушата.
К'во излиза, че финалът се играе заради... нЕк'ва организация на име "Лигата", а Клубовете са нейни роби, съществуващи, да и осигуряват неприлични приходи ...
То и УЕФА граби, ама Победителите в Турнирите и, не остават съвсем капо.
Не знам как може да се направи по-оптимално, а и то всичко около купата от години е в тоя формат. Проблемът на тая наша купичка е, че както и във всичко останало, липсват рекламодателите и свежата пара, а също така и няма голям интерес на нашия пазар. Откъде да дойдат много пари за награден фонд, все пак не може да се сравняваме с ФА Къп, Купата на Краля и т.н.
Чат пат се включват разни фирми като "Мото Пфое", сега явно ще се включат и "Сезам отвори се", ама те дават скромничко. Няма кой да изсипе милките за финалистите, а някой все пак трябва и да организира тоя цирк.
Пък може и аз да изпускам нещо в цялата картинка, ба ли го, ако е така - предложете как да стане по-добре тая работа около финала и конкретно наградния фонд?
Чат пат се включват разни фирми като "Мото Пфое", сега явно ще се включат и "Сезам отвори се", ама те дават скромничко. Няма кой да изсипе милките за финалистите, а някой все пак трябва и да организира тоя цирк.
Пък може и аз да изпускам нещо в цялата картинка, ба ли го, ако е така - предложете как да стане по-добре тая работа около финала и конкретно наградния фонд?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс