Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот vlong » 18 дек 2024 13:32

tmanolov написа:
realno написа:Какво ми говорите за Разград. В нашия край прасетата ги дерат и от кожата правят цървули, а там я ядат като деликатес. :)))

аз те мислех за софиянче, пък ти се оказа селянче (явно трявбаше да се досетя кой си) :geek: Свинската кожа, особено на младо прасе, е супер деликатес. както и свински уши. А любимото ми е свинска шкембе чорба - за съжаление, на много малко места се прави, основно се набляга на онази лигава боза телешкото шкембе, което е повече от противно и гнусно. Препоръчвам свинската шкембе чорба "при Бекира" (Хората са турци) по пътя между Айтос и Карнобат.

Тези явно не са истински турци,а припоци
САМО ЛЕВСКИ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 дек 2024 13:35

vlong написа:Пак ги прекараха теретата,Ботев Враца го пратиха на Берое

Поне вас Ви наместиха :) , стига с тази Б група :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 дек 2024 13:38

peliforewer написа:

Няма стигане тази 2016!
Сега е декември,ако се обади Тиквата и каже ,че отиваме на финал тогава вече съм сигурен

Бойко Борисов: ЦСКА отива на финал, а левскарите ще им ръкопляскаме, ако вземат Купата

Кирил Вълчев
12 декември 2015, 13:56
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 дек 2024 13:45

На прасето всичко му се яде. Само спомените останаха покрай касапницата.
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 дек 2024 14:15

vlong написа:
peliforewer написа:

Няма стигане тази 2016!
Сега е декември,ако се обади Тиквата и каже ,че отиваме на финал тогава вече съм сигурен

Бойко Борисов: ЦСКА отива на финал, а левскарите ще им ръкопляскаме, ако вземат Купата

Кирил Вълчев
12 декември 2015, 13:56

Бойко ли ви забрани тогава да стигнете до финал.Бойко и Шиши са ваши, не се отричайте от тях защото няма да ви уредят с нов стадион.
Последна промяна от peliforewer на 18 дек 2024 14:48, променено общо 1 път.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 дек 2024 14:29

от тъмносиньото БФС пак забравили да сложат (София) на ЦСКА-София - как така всички други отбори са с обозначени градовете, от които са, само на ЦСКА-София - не? Да напомням ли как бяха сложили тирета на всички отбори, щото да не били самотни ЦСКА-София - не, няма купуване, продаване и поръчки в БФС, убеден съм!

Изображение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 дек 2024 14:35

tmanolov написа:
realno написа:Какво ми говорите за Разград. В нашия край прасетата ги дерат и от кожата правят цървули, а там я ядат като деликатес. :)))

аз те мислех за софиянче, пък ти се оказа селянче (явно трявбаше да се досетя кой си) :geek: Свинската кожа, особено на младо прасе, е супер деликатес. както и свински уши. А любимото ми е свинска шкембе чорба - за съжаление, на много малко места се прави, основно се набляга на онази лигава боза телешкото шкембе, което е повече от противно и гнусно. Препоръчвам свинската шкембе чорба "при Бекира" (Хората са турци) по пътя между Айтос и Карнобат.

До там ли я докарахте, че софиянци да ядете суровината за направата на цървулите? На всичко отгоре се оказва по - скъпа от филе Елена. По добре яж кренвирши. На мода е, а е и евтино.
Мислех, че разбираш от шеги. :))))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 дек 2024 14:48

realno написа:
tmanolov написа:

До там ли я докарахте, че софиянци да ядете суровината за направата на цървулите? На всичко отгоре се оказва по - скъпа от филе Елена. По добре яж кренвирши. На мода е, а е и евтино.

Айде стига вече де, ония и незнам още кои, били припоци...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 дек 2024 15:27

realno написа:
tmanolov написа:

Лаф да става - читаво българско месо много трудно се намира, а преработено на някакъв продукт - съвсем. Имам приятел, който внася превъзходна шунка от Италия на 1/3 от цената, на която продават елитните родни шунки. Качеството е несравнимо и. за огромно съжаление, не в наша полза. Бях в Германия преди месец на Коледните базари - ми и техните наденички са от месо и имат вкус на месо, а не на талаш като нашите. А цените вече са сравнително еднакви.

Това ме е яд и в Левски, и в България - вече имаме някакви пари и сравнително добра покупателна способност, а твърдо и упорито купуваме ла.на, при това скъпи! Не мога да го разбера. Да не говорим, че в градче като пескиера дел гарда, с размерите на Бяла Слатина, имаше повече коледна украса от София преди 10 дни. Срам и позор
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 дек 2024 15:57

Когато ти е готино на душата,имаш добър живот,обстановката около теб е нормална ,цивилизована,тогава с кеф да украсяваш.
В София и страната всичко е балкански леш,фалш и парвенющина,а наоколо скапана инфраструктура и боклуци.
И каква украса да сложиш ,и колкото и да я натруфиш ,всичко е едно изкуствено.
Гледки ,звуци,миризми,тълпа,всичко е евтино и пошло,пък за печалбарството,то е ясно.
За един сватба,за друг брадва.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”