Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 18 дек 2024 12:11

ugly bug написа:
miro_rz написа:Време е другата легенда Гонзо да поеме акциите!
Насо си свърши работата.

Да бъде !!!!
Амин !!!
Изображение

вие сте си рахат - единият муа креМвирши на аванта, другият чака кюрдъ да му носи бракувани стоки от Кауфланда - кой кат' вас :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 дек 2024 12:33

tmanolov написа:
ugly bug написа:
miro_rz написа:Време е другата легенда Гонзо да поеме акциите!
Насо си свърши работата.

Да бъде !!!!
Амин !!!
Изображение

вие сте си рахат - единият муа креМвирши на аванта, другият чака кюрдъ да му носи бракувани стоки от Кауфланда - кой кат' вас :mrgreen:

Ша ям я. Не е луд този който яде баницатЪ!
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 дек 2024 12:45

miro_rz написа:Ша ям я. Не е луд този който яде баницатЪ!

хъпцелютно си праФ :geek: Ходи ли на събора на киселото мляко в Гецово?
Чеки, сетих се, друго ми е интересно - защо само при вас свинята не успя да пробие и сополя го отнесе в областта. Никъде другаде не е останаха така верни на сополя, както у Разградско - що?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 дек 2024 12:47

tmanolov написа:

Чеки, сетих се, друго ми е интересно - защо само при вас свинята не успя да пробие и сополя го отнесе в областта. Никъде другаде не е останаха така верни на сополя, както у Разградско - що?

Панаира на киселото мляко се прави в Разград. Там по селата си правят Капански сборове, а от тези села и котка не се взема.
Това за “сополя” не го схващам!?
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 дек 2024 13:01

miro_rz написа:
tmanolov написа:

Панаира на киселото мляко се прави в Разград. Там по селата си правят Капански сборове, а от тези села и котка не се взема.
Това за “сополя” не го схващам!?

Сокола и Корпулентния - само при вас "оригиналното" депееесе спечели (и в Силистра, но с малко), навсякъде другаде Феноменът ги размаза. Интересно ми е защо. Е, киселото мляко съм почти сигурен, че беше в Гецово - минавахме оттам за стрелбите в Осенец преди 25 години....
Непринуден написа:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 дек 2024 13:05

Какво ми говорите за Разград. В нашия край прасетата ги дерат и от кожата правят цървули, а там я ядат като деликатес. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 дек 2024 13:15

Изображение

- Мамка ви,стар съм вече и аз искам 60 х.евра заплата !
- Абе,не може,ти поне стана шампион,тази година Купър е на ред.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 дек 2024 13:20

Пак ги прекараха теретата,Ботев Враца го пратиха на Берое
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 дек 2024 13:27

realno написа:Какво ми говорите за Разград. В нашия край прасетата ги дерат и от кожата правят цървули, а там я ядат като деликатес. :)))

аз те мислех за софиянче, пък ти се оказа селянче (явно трявбаше да се досетя кой си) :geek: Свинската кожа, особено на младо прасе, е супер деликатес. както и свински уши. А любимото ми е свинска шкембе чорба - за съжаление, на много малко места се прави, основно се набляга на онази лигава боза телешкото шкембе, което е повече от противно и гнусно. Препоръчвам свинската шкембе чорба "при Бекира" (Хората са турци) по пътя между Айтос и Карнобат.
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”