Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 16 дек 2024 13:37

Aronaks написа:
Очаквал ли си нещо друго от деградиралото население, което живее на тази прекрасна територия? Дори най-големия левскар го каза и беше прав, такъв е материала тук.

Имах някакви очаквания в еуфорията покрай Мъри, особено след мачовете с ПАОК - така не съм се чувствал от... ами пак Мъри. И не, не заради победите, а заради чувството, че сме част от цяло и от нас зависи нещо. Сега обаче е друго и не виждам надежда. Точно както очаквах да се случи нещо в политиката 2021, обаче не се случи и всичко умря и се подмени
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 16 дек 2024 13:47

tmanolov написа:
Aronaks написа:
Очаквал ли си нещо друго от деградиралото население, което живее на тази прекрасна територия? Дори най-големия левскар го каза и беше прав, такъв е материала тук.

Имах някакви очаквания в еуфорията покрай Мъри, особено след мачовете с ПАОК - така не съм се чувствал от... ами пак Мъри. И не, не заради победите, а заради чувството, че сме част от цяло и от нас зависи нещо. Сега обаче е друго и не виждам надежда. Точно както очаквах да се случи нещо в политиката 2021, обаче не се случи и всичко умря и се подмени

Мда, прав си, но голяма част от левскарите веднага ще ти скочат, че Мъри бил предател, че имал не знам си колко мача поред без победа и т.н. Тези левскари не са по-различни от колегите, дето припознаха Литекс за ЦСКА. Сигурен съм, че огромна част от сините ще направят същото, ако получат обещания за стадион, купи, титли и т.н.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 16 дек 2024 14:05

Новината за Гената ми съсипа деня :(
Do Something Different!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 дек 2024 14:46

Aronaks написа:
tmanolov написа:
Aronaks написа:

Мда, прав си, но голяма част от левскарите веднага ще ти скочат, че Мъри бил предател, че имал не знам си колко мача поред без победа и т.н. Тези левскари не са по-различни от колегите, дето припознаха Литекс за ЦСКА. Сигурен съм, че огромна част от сините ще направят същото, ако получат обещания за стадион, купи, титли и т.н.

за съжаление, си прав, прсто процентът припознавачи в синьо ще е да речем 60-65%, а не 90-95%, както стана при оранжевите. И тогава ще си имат тяхното "вечно дерби" и всичко ще е "точно". Жалко за еуфорията
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 16 дек 2024 15:15

Стоилов имаше огромен късмет, благодарение на който Левски спечели слава и пари, е може би второто отиде повече за Тодор Батков, но все пак. Когато се върна, както и сега, бяха едни тото авантюри. Общо взето, откакто Насо се писа началник, всичко е каша. Не може да се каже кой треньор е по-зле или по-добре, защото съм сигурен, че има и уредени мачове, някои за издънка. Отпадането от Хамрун е дъното в цялата история на Левски. Това трудно се преглъща. Макар и онези да се класираха със съдийска помощ и безброй пропуски на сини играчи, все пак са си отбор от Малта.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 16 дек 2024 15:43

Жадното, Кокала или Овчият. Въпроса е кой ще предложи Танаско?
Do Something Different!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 16 дек 2024 15:57

Начи, чета и невярвам на ушите си.
Ама говеда , вие наистина сте тотално изкукуригали за да изгоните г-н Генчев.
Този човек ви върна в играта и сте на крачка от щампионска титла а вие да сте такива неблагодарници...
Дано ви осъди за 7-8 милки или колкото там му остават да си вземе до края на договора.
Жадното си допива питието, стяга мешката и хваща към Гейарена.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 16 дек 2024 16:08

ugly bug написа:Начи, чета и невярвам на ушите си.
Този човек ви върна в играта и сте на крачка от щампионска титла а вие да сте такива неблагодарници...
Дано ви осъди за 7-8 милки или колкото там му остават да си вземе до края на договора.

Щеше да е готино, ако беше казал, че ги оставя като претенденти за титлата :)
Do Something Different!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 16 дек 2024 16:11

Г-н Генчо, приеми нашите най-искрени благодарности затова, че ева мамито на подуенци и ги забатачи още повече.
Страхотен си!
Завинаги един от нас!
Целувки!
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 дек 2024 16:20

ugly bug написа:Начи, чета и невярвам на ушите си.

Ние сме Левски, а не менте и това не ни е достатъчно. Искаме повече. Минимум финал на шампионска лига. :) :) :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”