ugly bug написа:Някой няма ли да се похвали с фиш ?
Аз,при 2:0 сложих 50лв на 8,5!Избих си и пътя и билета и кръчмата с момчетата след мача!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:Някой няма ли да се похвали с фиш ?
gihuelo написа:tmanolov написа:gihuelo написа:
Аз винаги се обърквам на по-хубавото :) А и не предполагах че има вече мис Франция 2025 през декември 2024.
е, то онова е на 21, а тази кощрамба на 34 - иначе и двете са със "загар", но в единия случай не съм расист, макар да не харесвам жени с къса коса :geek:
Холи Бери ще я върнеш ли ? :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
bubka написа:tmanolov написа:gihuelo написа:
Аз винаги се обърквам на по-хубавото :) А и не предполагах че има вече мис Франция 2025 през декември 2024.
е, то онова е на 21, а тази кощрамба на 34 - иначе и двете са със "загар", но в единия случай не съм расист, макар да не харесвам жени с къса коса :geek:
Ни една от тия мангалки не става.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
BRF написа:ugly bug написа:Някой няма ли да се похвали с фиш ?
Аз,при 2:0 сложих 50лв на 8,5!Избих си и пътя и билета и кръчмата с момчетата след мача!
Непринуден написа:
tmanolov написа:BRF написа:ugly bug написа:Някой няма ли да се похвали с фиш ?
браво, това е кураж - аз на Левски не залагам, както и на бг националите
miro_rz написа:Дишайте, пращаме ви Захари Сираков!
Непринуден написа:
tmanolov написа:miro_rz написа:Дишайте, пращаме ви Захари Сираков!
сакаме си Топчо - глей къв фурор прави във В група :geek:
miro_rz написа:tmanolov написа:miro_rz написа:Дишайте, пращаме ви Захари Сираков!
“Козата си сака пръча” е вашата работа.
Непринуден написа:
tmanolov написа:miro_rz написа:tmanolov написа:miro_rz написа:Дишайте, пращаме ви Захари Сираков!
“Козата си сака пръча” е вашата работа.
ние си сакаме "вечното дерби" и немалка част от нашите са готови на всичко, за да го имат. Включително да си убием ритуално отбора, като припоците. самият факт, че 4 години начело ни е дегенерат, който не е дал и 1 стинка за отбора, и въпреки това има немалко фенове, е предостатъчен.
Потребители, разглеждащи този форум: Сашо, Google [Bot], rhaegar и 58 госта