Според информация на dsport организаторите на турнира за Купата на България - Професионалната футболна лига, обмислят вариант финалът да се играе на 15 май, неделя от 17:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.
По принцип определената дата за финала е 11 май, сряда, но по желание на Лигата и двата отбора-финалисти се очаква в началото на работната седмица след великденските празници да се вземе решение мачът между „червени“ и „сини“ да е в неделния ден. По желание на полицията началният час няма да е късен час, ами ще е 17:00, така че двубоят да приключи в светлата част от денонощието.
Ако се вземе решение финалът за Купата да е на 15 май, тогава кръгът от първата шестица на efbet Лига ще бъде преместен като междинен.
Още преди полуфиналите беше ясно, че победителят от полуфиналната двойка ЦСКА - София (София) - Славия ще е формален домакин, така че „червените“ ще вземат „А“ и Г“ сектор, а Левски „Б“ и „В“. Билетите ще бъдат пуснати в продажба една седмица преди датата на финала.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
icemanbg33 написа:Двата ни мача с тирето не ме изпълват с надежда за финала. Истината е, че и двата мача почти ни изтърваха. Надявам се на финала да се представим по-добре.
В единия имаше сняг, а в другия дъжд.
-
icemanbg33
- Контакти:
1914.1902 написа:Според информация на dsport организаторите на турнира за Купата на България - Професионалната футболна лига, обмислят вариант финалът да се играе на 15 май, неделя от 17:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.
По принцип определената дата за финала е 11 май, сряда, но по желание на Лигата и двата отбора-финалисти се очаква в началото на работната седмица след великденските празници да се вземе решение мачът между „червени“ и „сини“ да е в неделния ден. По желание на полицията началният час няма да е късен час, ами ще е 17:00, така че двубоят да приключи в светлата част от денонощието.
Ако се вземе решение финалът за Купата да е на 15 май, тогава кръгът от първата шестица на efbet Лига ще бъде преместен като междинен.
Още преди полуфиналите беше ясно, че победителят от полуфиналната двойка ЦСКА - София (София) - Славия ще е формален домакин, така че „червените“ ще вземат „А“ и Г“ сектор, а Левски „Б“ и „В“. Билетите ще бъдат пуснати в продажба една седмица преди датата на финала.
Добре де аз сега как да си правя планове като живея в чужбина…
- Michael_Buble
- Контакти:
icemanbg33 написа:Двата ни мача с тирето не ме изпълват с надежда за финала. Истината е, че и двата мача почти ни изтърваха. Надявам се на финала да се представим по-добре.
Мач за купата(особено пък финал) няма нищо общо с мач за първенство. Във вторият мач главите на играчите вече бяха 5 дена по-късно, а и се пазиха от картони и контузии. А от първия мач единствения извод, който можем да си направим е за производителността на снегорина, появил се в паузата между полувремената. Нищо повече!
Ако на 11-ти случайно не се продъни небето от дъжд или не падне някакъв анормален Априлски сняг, мисля ще им изнесем футболна лекция и ще ги бием категорично.
Синя Приказка
Просто за протокола,
Палмс бет и Еврохолд са дали извънредни пари за премии и като цяло за нуждите на клуба. Първите са дали 180к лв, а вторите 25к лв. Със сигурност след това и двете фирми са останали доволни от представянето на отбора...
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
Blue_Blood84
icemanbg33 написа:1914.1902 написа:Според информация на dsport организаторите на турнира за Купата на България - Професионалната футболна лига, обмислят вариант финалът да се играе на 15 май, неделя от 17:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.
Дано по-скоро да се разбере окончателната дата, заради такива хора като теб, които ще дойдат от чужбина и да си подредите датите. Успех и голямо уважение за всички левскари от далечните места, които ще дойдат.
-
icemanbg33
- Контакти:
Blue_Blood84 написа:icemanbg33 написа:1914.1902 написа:Според информация на dsport организаторите на турнира за Купата на България - Професионалната футболна лига, обмислят вариант финалът да се играе на 15 май, неделя от 17:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.
Дано по-скоро да се разбере окончателната дата, заради такива хора като теб, които ще дойдат от чужбина и да си подредите датите. Успех и голямо уважение за всички левскари от далечните места, които ще дойдат.
Надявам се искрено - мен трудно ще ме спре каквото и да е, но имам приятели които имат кратък прозорец от време. Вече имам познат който си е взел и отпуска и билети за 10-12 - той какво прави в случая? Добре, че не си бях наредил и аз нещата, че още в петък щях да си взема билети (бях на косъм). Такива неща не се мислят 2 седмици преди финала, това е несериозно.
То като цяло е несериозно финал за купата да го планират за работен ден и доста вероятно за ранен час. Най, ама най-късно след първите полуфинали, като се видя на къде отиват нещата, трябваше да са взели решение да го преместят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Blue_Blood84
rhaegar написа:То като цяло е несериозно финал за купата да го планират за работен ден и доста вероятно за ранен час. Най, ама най-късно след първите полуфинали, като се видя на къде отиват нещата, трябваше да са взели решение да го преместят.
Тия ненормални неща, за хората в бфс са напълно нормални. Иначе най-интересното от мача Царско село-Ботев Враца е, че Мъри е на стадиона. Наблюдавал десния бек на Царско село, ако журналистите са разбрали правилно и не си пишат просто ей така да има новина. Отделно жената на Ивелин Попов му намекнала с боядисани сини яйца с емблемата на Левски накъде трябва да поеме лятото. Тъпспорт преди пишеха, че точно тя го спирала да се върне в България, нормално за нашите уж журналисти най-вече от оранжевия тъпспорт.
- modor
- Контакти:
Днес мажоритарният собственик и легендарен нападател на клуба Наско Сираков празнува своя 60-ти рожден ден.
„ПФК Левски“ поздравява Сираков с празника и му пожелава крепко здраве, щастие, лични и професионални успехи и много бъдещи незабравими мигове с любимия отбор.
Честит юбилей!
https://dsport.bg/fenovete-na-levski-iz ... bilei.html
„ПФК Левски“ поздравява Сираков с празника и му пожелава крепко здраве, щастие, лични и професионални успехи и много бъдещи незабравими мигове с любимия отбор.
Честит юбилей!
https://dsport.bg/fenovete-na-levski-iz ... bilei.html
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.