Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Гнусния отбор като че ли не си позволява волностите от Герена. Явно Левски е дразнител на тия катъри и техния злобеещ "треньор".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:Гнусния отбор като че ли не си позволява волностите от Герена. Явно Левски е дразнител на тия катъри и техния злобеещ "треньор".
Абсолютно! Вече минава 60-та минута на игрище Коматево - моряченцата са кротки като първокласнички, а в мача дотук няма дори и показан картон.
Това с уговорката, че катърите на ИИ играят срещу пряк конкурент за третото място и изостават в резултата!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Хич не ми допада това ревункане срещу реферите, заприличахме на рециклираните и почнахме с гришаганчевските мутренски номера.
Хем сме нямали резервна скамейка, хем отборът е бил малко изморен, хем Бари правил непростими за нападател пропуски, ама съдиите не знам си какво. Може би картонът на Стефанов беше пресилен, но що за необмислено влизане отзад е това във въпросната ситуация, в тази част на терена и при тези позиции на двамата играчи спрямо топката?
Боримиров вместо да плямпа "Ще видите в петък 20 000, ще видите това, само ако стане онова...." да каже какво стори(ха) като ръководител(и) , за да не се играе срещата баш на Разпети петък, и така Левски да се лиши от едни поне 10 000 на трибуните.
Хем сме нямали резервна скамейка, хем отборът е бил малко изморен, хем Бари правил непростими за нападател пропуски, ама съдиите не знам си какво. Може би картонът на Стефанов беше пресилен, но що за необмислено влизане отзад е това във въпросната ситуация, в тази част на терена и при тези позиции на двамата играчи спрямо топката?
Боримиров вместо да плямпа "Ще видите в петък 20 000, ще видите това, само ако стане онова...." да каже какво стори(ха) като ръководител(и) , за да не се играе срещата баш на Разпети петък, и така Левски да се лиши от едни поне 10 000 на трибуните.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Хич не ми допада това ревункане срещу реферите, заприличахме на рециклираните и почнахме с гришаганчевските мутренски номера.
Ох пак се почна, таз слабо играл, оня никакъв го нямал, съдията туй......... Май забравихме къде бяхме преди 4-5 месеца.... Пък и трапа не е прескочен още...
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
-
Blue_Blood84
TristaNNN написа:Хич не ми допада това ревункане срещу реферите, заприличахме на рециклираните и почнахме с гришаганчевските мутренски номера.
Клуб с много фенове и различни мнения, някои питат защо от ръководството си мълчат след мачовете за съдииството, други искаме да не се оплакваме в лек стил Тройчо, аз свикнах и не се паля вече така кое е правилното. За Кордоба сме прави, но за други неща малко прекалихме, мое мнение.
Хайде престанете с този Разпети петък. В София живеят над 2 млн. души. Колкото и да се изнесат все ще останат достатъчно за да отидат 20 хил. Представянето на Левски надхвърли всички очаквания, така че отбора ще има зрителска подкрепа. По притеснителни са нервните изблици на треньора и късата резервна скамейка. Първото говори за търкания в ръководството, а второто за продължаващи финансови затруднения. Но каквото – такова. Есента треперехме дали отбора ще го има до Коледа. Сега гледаме към Европа и гадаем кой път е най-изгоден. Апетитът идва с яденето.
Неразглеждането от вараджийските пИдали дърпането на фанелката на бразилчето в наказателното поле на Разград при резултат 1:2 десетина минути преди края на мача е Скандално. И този пИдал вчера свири мача ни и се разхожда свободно в двумилионна София.
-
Serafim
- Контакти:
Той и Мъри беше казал да се спре с оправданият с реферите, като дойде, ама си изпусна нервите в Разград и ги коментира и вчера, след мача. Явно и него му дойде я повече.
Не е бил Кабаков на ВАР в Разград а Гидженов.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
Blue_Blood84
За 3 часа има около 3000 продадени билета, пълен ще е стадиона до дупка.