“Да, има доста неща за изчистване и претенции към доста хора, в това число и към себе си. Трябва единно и заедно да управляваме клуба. Не ми харесва управлението и трябва да го подбрим. Няма да ви казвам, че всичко е наред, нищо не е наред. Не мога да лъжа хората, дойдох, за да казвам истината и това ще е докрая. Една от причините да си изкарам нервите е може би това. Има хиляди неща, които трбява да се изчистят и да се оправи клуба - спонсори, ръководство. Не усещам достатъчно доверие в начина на моята работа, това е истината. Единствената битка, която мога да загубая е на терена, но битка за истината в Левски няма да загубя скоро. Когато се създава напрежение, никога не е добре”.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

W84me написа:Според мен Мъри атакува и наркосите.
Може и да си прав!
Ултрас Левски
48 мин ·
Който иска да води война с Левски, нека да знае, че зад Мъри Стоилов стои синята лавина. А тя ще опустоши всичко, което се изправи на пътя й!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

Частта, където каза, че сега сигурно ще тръгнат декларации ме кара да мисля това.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
На линияLoveAndPeace
- Контакти:
Много противоречива днешната пресконференция.
20 000 тръгваме да не остане камък върху камък , но Боби е наша легенда и няма как да сме срещу него ?
Тръгвам си , ама оставам ?
Не усещал подкрепа за работата си ?!?
Няма да спестявам нищо. Пък много неща се натрупали последно време ?
20 000 тръгваме да не остане камък върху камък , но Боби е наша легенда и няма как да сме срещу него ?
-
За три дни 126 618 лева.
Набраните до момента средства са 1 412 788.
Супер сме, а април още не е минал.
Набраните до момента средства са 1 412 788.
Супер сме, а април още не е минал.
W84me написа:Частта, където каза, че сега сигурно ще тръгнат декларации ме кара да мисля това.
Мъри изрази претенции само към ръководството, но не и срещу лумпените от сектор Б за съжаление.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
LoveAndPeace написа:Много противоречива днешната пресконференция.
според мен снощи Мъри си изпусна нервите /с абсолютно пълно основание/ и за да запази образа си на човек с високо възпитание днес беше тази пресконференция за замазване на случилото се. Надявам се съм прав, Това би билО най-безболезнено за клуба. Също така се надявам и да е знак, че повече няма да се търпят реферските своеволия, защото големия проблем на българския футбол са чернодрешковците. ЗА закриване на бг съдииството.
-
skitnik32 написа:LoveAndPeace написа:Много противоречива днешната пресконференция.
според мен снощи Мъри си изпусна нервите /с абсолютно пълно основание/ и за да запази образа си на човек с високо възпитание днес беше тази пресконференция за замазване на случилото се. Надявам се съм прав, Това би билО най-безболезнено за клуба. Също така се надявам и да е знак, че повече няма да се търпят реферските своеволия, защото големия проблем на българския футбол са чернодрешковците. ЗА закриване на бг съдииството.
Той каза директно в прав текст, че нищо не е наред в Левски и че не чувства подкрепа за неговата работа, но не назова хората. То по-добре тия неща да се разберат след края на първенството, не точно сега, за да е спокойна публиката в оставащите 6-7 мача.
От приказката
Пак греда за Тръста, Нкпсз и придворните им журналисти. Мъри им развали анализите и опорките, че Сираков бил виновен. Човека си каза, че единствения с който коментира и дава обяснение е Сираков, защото знае, че той ще го разбере. Забележките му също по негови думи са към хора от управителния съвет...
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
А управителния съвет ни е Ивков, Боримиров и човека на палмсбет. Към някой от тях са му забележките.