Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Мъри ако беше дошъл при селекцията на Спас щеше да се преборим с Разград.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Мъри ако беше дошъл при селекцията на Спас щеше да се преборим с Разград.
Прав си, но сега стана по-добре. Тогава щеше да си замине със Спас и нямаше да го видим повече. Сега градим едно ново бъдеще заедно, независими от други фактори в държавата. Мъри да е жив и здрав и ни чакат добри години!
- modor
- Контакти:

Момчето седеше един ред над мен. Помислих, че си е забравил шала след мача и отидох да му го дам преди да видя, че е оставен нарочно и има история, по-силна от всеки един резултат. Седяхме после и си говорихме за първите му спомени и как баща му го е запалил по спорта...
Футболът е много повече от една игра....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:
Момчето седеше един ред над мен. Помислих, че си е забравил шала след мача и отидох да му го дам преди да видя, че е оставен нарочно и има история, по-силна от всеки един резултат. Седяхме после и си говорихме за първите му спомени и как баща му го е запалил по спорта...
Футболът е много повече от една игра....
Вчера го прочетох това и се разревах като малко дете!
Дядо ми, лека му пръст, дет се вика до последен дъх беше в А сектор и като отбора не вървеше все ме питаше какво става с нашите:)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Поклон пред такъв Син!
Пример за всички!
И аз се насълзих ,като го прочетох.Голяма връзка ,баща -син.
Пример за всички!
И аз се насълзих ,като го прочетох.Голяма връзка ,баща -син.
САМО ЛЕВСКИ!
Като гледам Ботев каква трагедия са, при една победа срещу Тирето имаме всички шансове да завършим на 3 място.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
XXVII кръг
16.04, 19:30 часа – Ботев Пд – Черно море
17.04, 17:00 часа – ЦСКА - София (София) – Левски
17.04, 20:00 часа – Лудогорец – Славия
XXVIII кръг
30.04, 17:30 часа – Левски – Ботев Пд
30.04, 20:00 часа – Лудогорец – ЦСКА - София (София)
01.05, 20:15 часа – Славия – Черно море
XXIX кръг
ЦСКА - София (София) – Славия
Ботев Пловдив – Лудогорец
Черно море – Левски
XXX кръг
Славия – Левски
Лудогорец – Черно море
ЦСКА - София (София) – Ботев Пд
XXXI кръг
Ботев Пд – Славия
Черно море – ЦСКА - София (София)
Левски - Лудогорец
16.04, 19:30 часа – Ботев Пд – Черно море
17.04, 17:00 часа – ЦСКА - София (София) – Левски
17.04, 20:00 часа – Лудогорец – Славия
XXVIII кръг
30.04, 17:30 часа – Левски – Ботев Пд
30.04, 20:00 часа – Лудогорец – ЦСКА - София (София)
01.05, 20:15 часа – Славия – Черно море
XXIX кръг
ЦСКА - София (София) – Славия
Ботев Пловдив – Лудогорец
Черно море – Левски
XXX кръг
Славия – Левски
Лудогорец – Черно море
ЦСКА - София (София) – Ботев Пд
XXXI кръг
Ботев Пд – Славия
Черно море – ЦСКА - София (София)
Левски - Лудогорец
W84me написа:Като гледам Ботев каква трагедия са, при една победа срещу Тирето имаме всички шансове да завършим на 3 място.
То успеете ли да ги победите, тирето ще се пръснат като пилци след дъжд и може да нехванат ръка до края. Специалистът СМ ще бъде наричан с 200
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Апетитът идва с яденето. До преди месец не бяхме сигурни дали ще ни има, сега някои се размечтаха за титли, купи и Европа. Истината е, че Левски има изключително къса скамейка. Това си пролича в Делиормана. При този недостиг на играчи "в бокса" има четирима футболисти. Изключително смело, дано има положителен ефект. В отбора липсва централен нападател (Билалчо е по-скоро статист), дясно крило (на Миланов не му е точно там мястото, по-полезен е в средата), а игралият в Левски треньор на морето осъществи гнусния си план да удари бившия си отбор по най-уязвимото място – остави го без вратар. Не смятам хохола и съотборниците му за главни виновници за грубостите. Треньорът им ги е настроил така, за да обезкръвят Левски и ако не вземат нещо на Герена в плейофите срещу осакатен отбор биха имали някакъв шанс. Той сам го каза в интервюто "Те са само футболисти, не могат да мислят..." което значи, че идеята за мача предварително е била в главата му. Трудно се печели нещо без голаджия и вратар. Вси си мисля ако чикиджи Здравко играеше на дясното крило дали нямаше случайно да ритне накриво някоя топка и тя да влезе по случайност или да се получи центриране. Най-малко щеше да ангажира поне един защитник на противника. Жоро трудно издържа цял мач и една смяна с Ради или другия комарджия не би била излишна. Дано Ники се оправи за плейофите та да хванем ръка за Европа, защото както казват врачаните "та`а жена купата утече".