Бербатов е с Перука също. Същият комплексар като Бобо Кючека, а.к.а Мокета.
То от толкова перуки взе да се обърква човек.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Еее.. Тва не се търпи вече. Цесека тире, бфс тире, Перука тире.
110 години любов!
Бербатов много се е изложил с това изказване. И съм сигурен, че дори не се усеща каква глупост е казал.
Eminem написа:Бербатов много се е изложил с това изказване. И съм сигурен, че дори не се усеща каква глупост е казал.
kak да се усети, като е толкова прост?
- LoveAndPeace
- Контакти:
Хубаво е режещите вени сини колеги да ги прочетат тези неща.
skitnik32 написа:Eminem написа:Бербатов много се е изложил с това изказване. И съм сигурен, че дори не се усеща каква глупост е казал.
kak да се усети, като е толкова прост?
Те защото Венци, Лечков и особено Костадинов пръскат по шевовете от умствен капацитет
Ще ме извините, че ще ви върна на темата- Сдружението!
Сещам се преди два конгреса, какъв хейт и псуване падна по Сирака който подкрепял Оригиналната Перука, но не и по Мъри който също подкрепяше Перуката, а мотивът им да се даде на феновете да гласуват.
Вчера из нета, беше пълно от разделение - Оригиналната Перука vs Новата Перука, не ми се мисли колко бързо ще се скараме и разединим след 2-3 гласувания:(
Сещам се преди два конгреса, какъв хейт и псуване падна по Сирака който подкрепял Оригиналната Перука, но не и по Мъри който също подкрепяше Перуката, а мотивът им да се даде на феновете да гласуват.
Вчера из нета, беше пълно от разделение - Оригиналната Перука vs Новата Перука, не ми се мисли колко бързо ще се скараме и разединим след 2-3 гласувания:(
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
То затова ще се надяваме президентът на клуба, или който там ще е на върха на пирамидата и с мандат при евентуална структура със сдружение, да е обединителна фигура за синята общност.
И в такива случаи като скорошния, излиза пред левскарите и казва - Аз смятам, че клубът трябва да подкрепи този кандидат, щото първо, второ, трето, четвърто в това число и т. н. А не празни приказки за приятелства, бой между кандидати на стар конгрес и прочее.
Както и обратното, ако пожелае - Ние не подкрепяме другия, понеже изтритото тире показва, че е в тежка оранжева зависимост, зад него очевидно седи микренската мутра, която иска да вземе кокала от Разград, в това число и платените припоци и т. н.
И в такива случаи като скорошния, излиза пред левскарите и казва - Аз смятам, че клубът трябва да подкрепи този кандидат, щото първо, второ, трето, четвърто в това число и т. н. А не празни приказки за приятелства, бой между кандидати на стар конгрес и прочее.
Както и обратното, ако пожелае - Ние не подкрепяме другия, понеже изтритото тире показва, че е в тежка оранжева зависимост, зад него очевидно седи микренската мутра, която иска да вземе кокала от Разград, в това число и платените припоци и т. н.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Малко обединителни фигури останаха, през годините много хора се омаскариха, за съжаление.
Не знам, на мен в момента ми харесва това обединение, макар в някаква част да е лицемерно, но е в пъти по добре от последните две години глупости!
Не знам, на мен в момента ми харесва това обединение, макар в някаква част да е лицемерно, но е в пъти по добре от последните две години глупости!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:
- LoveAndPeace
- Контакти:
Не можем да минем 10 К карти! Какво ще е това сдружение ? Да бяхме 25 - 35 хиляди разбирам , но 8500 ?