Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dedko2022
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот dedko2022 » 10 дек 2024 21:12

peliforewer написа:
NOMER14 написа:
1914.1902 написа:Бербатов: „Балетът“ не беше балет, а стриптийз по най-пошлия начин, вероятно нямаше да приема покана

Димитър Бербатов бе гост в Спортното шоу на Дарик радио. Бившият национал коментира празненствата по повод 100-годишнината на българския футбол. Той се изказа остро срещу шоуто след края на церемонията. Бербатов призна, че не е получил покана за събитието, но дори да е, вероятно е щял да я отхвърли, защото „не е лицемер“.

„Нямам право да се оплаквам на фона на начина на живот на някои хора. Има някои проблясъци, има отбори, които показват добри игра, някои не, имаме по-лошите терени и по-лошата инфраструктура. Ако теренът не ти е изграден по правилния начин, това пречи на нивото на футбола. Това ни е нивото на футбола. Иронията е, че ние като българи си гледаме повече българския футбол, интересуват се хората, гледат, особено като е студено времето и си стоят вкъщи, но контрастът е много голям“, започна Бербатов.

„Досега не си позволих да коментирам каквото и да е, защото за мен това е някакво дребнотемие, но когато стигна до точка, когато нещата се взимат персонално и навътре, трябва да кажа гледната си точка. Не бях поканен, не съм и държал, но има протокол, не по телефона. Има си имейл, пращаш нужната покана, както се свързват с мен много други хора, които ме канят на много други неща. Не можеш да ми звъннеш, ако ти нямам номера, това не е блокиран телефон, аз не съм случаен човек от улицата, направил съм си настройки на телефона. Следващата стъпка е да напишеш СМС. Аз имам много номера, не един, не два. Не съм получил абсолютно нищо, не каниш Сульо от улицата.“.................

Тези момченца не бяха ли от Благоевград, Враца и Монтана? На стотина километра от столицата. Какви есемеси, какви електронни пощи. Те не комуникират ли с ръководството на футбола ни, не комуникират ли поне с Ицата Стоичков.
Иначе Бербатови да ми говорят за стриптийз след групово изнасилване и дрога, си е перверзия.

Какво общо има Димитър Бербатов с това, че баща му преди 40-50 години е направил някоя глупост за която е лежал в затвора.Понякога се изумявам от начините по които се опитвате да омаскарите успели българи.

Това е подуенската комплексарщина! Много ниско и елментарно ниво.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 дек 2024 21:24

NOMER14 написа:
1914.1902 написа:Бербатов: „Балетът“ не беше балет, а стриптийз по най-пошлия начин, вероятно нямаше да приема покана

Димитър Бербатов бе гост в Спортното шоу на Дарик радио. Бившият национал коментира празненствата по повод 100-годишнината на българския футбол. Той се изказа остро срещу шоуто след края на церемонията. Бербатов призна, че не е получил покана за събитието, но дори да е, вероятно е щял да я отхвърли, защото „не е лицемер“.

„Нямам право да се оплаквам на фона на начина на живот на някои хора. Има някои проблясъци, има отбори, които показват добри игра, някои не, имаме по-лошите терени и по-лошата инфраструктура. Ако теренът не ти е изграден по правилния начин, това пречи на нивото на футбола. Това ни е нивото на футбола. Иронията е, че ние като българи си гледаме повече българския футбол, интересуват се хората, гледат, особено като е студено времето и си стоят вкъщи, но контрастът е много голям“, започна Бербатов.

„Досега не си позволих да коментирам каквото и да е, защото за мен това е някакво дребнотемие, но когато стигна до точка, когато нещата се взимат персонално и навътре, трябва да кажа гледната си точка. Не бях поканен, не съм и държал, но има протокол, не по телефона. Има си имейл, пращаш нужната покана, както се свързват с мен много други хора, които ме канят на много други неща. Не можеш да ми звъннеш, ако ти нямам номера, това не е блокиран телефон, аз не съм случаен човек от улицата, направил съм си настройки на телефона. Следващата стъпка е да напишеш СМС. Аз имам много номера, не един, не два. Не съм получил абсолютно нищо, не каниш Сульо от улицата.“.................

Тези момченца не бяха ли от Благоевград, Враца и Монтана? На стотина километра от столицата. Какви есемеси, какви електронни пощи. Те не комуникират ли с ръководството на футбола ни, не комуникират ли поне с Ицата Стоичков.
Иначе Бербатови да ми говорят за стриптийз след групово изнасилване и дрога, си е перверзия.

Имаш право, но нямаше как да не се възползва от момента и да нападне Гонзо Великата реформа. Томето го извикал в точния момент за атака.

На мен лично ми е любопитно защо Томислав си губи времето с този въпрос, вместо да пусне отново една анкета до всички отбори в ефбет Лига, за да ги попита дали са съгласни да се разменят кръговете, както бяха променени през първия полусезон, за да има равнопоставеност! Нещо, което очевидно липсва при Гонзо Великата реформа до момента.

При промяна в програмата:

20 кръг: Левски - Лудогорец
21 кръг: Хебър - Левски
22 кръг: Левски - Спартак Варна
23 кръг: Левски - ЦСКА 1948
24 кръг: Левски - Славия

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 10 дек 2024 21:34

Размяната на кръгове от които е без значение изхода на умрялата ППЛ е най-големият грях на Осмокласника! Успех в "реформата"! П.П Много важо е да се пишеш "активен борец" на 8-ми септеври 1944г. :mrgreen:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 дек 2024 21:57

ugly bug написа:
NOMER14 написа:Това лято бяхме на море и местната кабеларка предоставяше възможнастта, а може би телевизорчето, опцията да изключваш българския говор. Бяхме на разходка и догледахме второто продължение на мача Разград - Карабах. Докато се усетим го изгледахме без български коментар, но с шум от стадиона. Изтървахме безценния коментар от типа на Сокачев. Поале английските мачове ги гледахме с коментар. Пробвах после на 4-5 телевизора и на 3 различни досатвчика, но такава опция да си гледаш и слушаш Диема 2 без български говор не успщх да намеря.
Някой, ако знае повече, да каже.

Има такава опция ако сте го гледали онлайн..!
Понякога се пуска стрийм само със звук от стадиона и без коментар въпреки че логото на Диема си стои. Предполагам, че се пуска стрийм за чуждестранни бет компании които предлагат мача на живо и го има в тиража им. Нашите хакерчета го прихващат и го пускат на народа да киризи бадева.
Кабеларка и разходка малко не се връзват нещата. Освен ако не си бил свързочник в казармата и да си бягал с макарата на гърба.
Изображение

Комплексът на морето беше 95% от летовници от бившия соц.лагер. В интерес на истината нямаше Диема 1 и Диема 3. След 4 дни мача Разград - Левски го гледах на телефона.
Не съм бил свързочник. Не знаеш какво е кабелна телевизия ли? Хората не могат ли да се разхождат по морето вместо да гледат решен мач (кой ще му позволи е отделен въпрос)? Решен, колко да е решен със 7 гола. 7, защото ония не можаха да вкарат мовече.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 дек 2024 21:59

peliforewer написа:
NOMER14 написа:

Какво общо има Димитър Бербатов с това, че баща му преди 40-50 години е направил някоя глупост за която е лежал в затвора.Понякога се изумявам от начините по които се опитвате да омаскарите успели българи.

Щото вие малко го омаскарявахте, като му викахте к****о пред майка му :lol:
И стига се прави на ощипана гимназистка, ами виж какво пишете вие за Гунди, макар че знам отговора ти - "Аз не съм от тях"!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 10 дек 2024 23:35

Г-н Ганчев бил рожденик, да е жив и здрав, и за това което направи...елиминира силен противник като Литекс, който крадеше точки на Лц и Левски, но и направи една лайнярщина от която пък се пръкна едно Число дето бая поразии направи.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 дек 2024 07:10

Дамянов, не се чувствай задължен да отговаряш вместо други :) .Вие нали бяхте специални, засукали синьо мляко , а Камбаните на Кремъл още кънтят в главите Ви.Само комунистите правиха характеристики на невръстни деца и им определяха бъдещето в зависимост какви са били бащите и дядовците им.Тук като гледам сме се наредили все демократ до демократа :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 дек 2024 07:21

peliforewer написа:Дамянов, не се чувствай задължен да отговаряш вместо други :) .Само комунистите правиха характеристики на невръстни деца и им определяха бъдещето в зависимост какви са били бащите и дядовците им.Тук като гледам сме се наредили все демократ до демократ :) .

Не знаех, че Бербатов е дете невръстно :), а сега някои демократи търсят под вола теле да изкарат опонентите си от ДС, крадеца вика - Дръжте крадецааааа!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 дек 2024 08:02

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Дамянов, не се чувствай задължен да отговаряш вместо други :) .Само комунистите правиха характеристики на невръстни деца и им определяха бъдещето в зависимост какви са били бащите и дядовците им.Тук като гледам сме се наредили все демократ до демократ :) .

Не знаех, че Бербатов е дете невръстно :), а сега някои демократи търсят под вола теле да изкарат опонентите си от ДС, крадеца вика - Дръжте крадецааааа!

Почваше се от невръстно дете и така си отиваш до Орландовци.Които са подали на службите сигурно са били по-добре, но се радвам, че съвестта ми е чиста и спя спокойно.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 дек 2024 08:13

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:

Почваше се от невръстно дете и така си отиваш до Орландовци.Които са подали на службите сигурно са били по-добре, но се радвам, че съвестта ми е чиста и спя спокойно.

Аз пък, като малък гледах филмите по Богомил Райнов за Емил Боев и исках да стана, като него, за да си ходя свободно на запад и да свалям готини мацки, ама от ДС никой не ми предложи да ме вземат и така си останах с мечтите.
А ти си поддържай чистата съвест, докато намериш някой левскар от ДС.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”