Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 10 дек 2024 07:14

NOMER14 написа:Хубаво си чешете езиците със "съдията, съдията - съдията пед...", но родното първенство излиза в птпуск.
Тогава всичкият диемаджийски коментаторски боклук от него ще се изсипе по стара традиция да коментира мачове в английските лиги точно по светлите празници. Сега гледам в понеделнишкото студио на Диема водещ е човек с нормално избръснато лице, а не олигофрен с джихадска брада и гелосана коса. Значи можело...

Всеки си има програма, на едни съдиите са ни проблема, на други коментаторите на Диема :) . Ако спреш говора на телевизора и си решаваш проблема с коментаторите , но със съдиите какво да правим :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 дек 2024 08:01

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 дек 2024 08:43

peliforewer написа:
k20dan4o написа:Пели кажи за Фаетона, трябваше ли да го гонят или не?

Вратарят на 1948 преигра, нито имаше душене, нито удар, а само едно побутване.Жълт картон е достатъчно, ако беше червен едва ли щеше да издържи на ВАР-а , отивахме и на жълт за симулация на вратаря.Специално фен на Лудогорец да ме предизвика за съдийски аванти е неуместно :) .

Аз си мисля, че говоря с хора, които познават правилника... Явно нашето футболче напълно резонно е заело мястото си на дъното във всички класации. Освен този нарисуван по всички правила червен картон, Делова също трябваше да бъде изгонен за втори ЖК за цинично нарушение срещу Умарбаев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 дек 2024 09:06

W84me написа:
peliforewer написа:
k20dan4o написа:Пели кажи за Фаетона, трябваше ли да го гонят или не?

Вратарят на 1948 преигра, нито имаше душене, нито удар, а само едно побутване.Жълт картон е достатъчно, ако беше червен едва ли щеше да издържи на ВАР-а , отивахме и на жълт за симулация на вратаря.Специално фен на Лудогорец да ме предизвика за съдийски аванти е неуместно :) .

Аз си мисля, че говоря с хора, които познават правилника... Явно нашето футболче напълно резонно е заело мястото си на дъното във всички класации. Освен този нарисуван по всички правила червен картон, Делова също трябваше да бъде изгонен за втори ЖК за цинично нарушение срещу Умарбаев.

Аз също виждам спестени червени картони и дузпи за футболисти на Левски и Лудогорец, но ти виждаш друго :) , особено като опре до Левски.Само да те попитам, Спартак Варна снощи легна ли на Славия.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 дек 2024 09:32

Найденов отговори на Томаш: Корумпетата дават 2 червени картона и продължението нямаше да има значение

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов излезе с пореден пост след мача с ЦСКА, завършил при резултат 2:2 на Националния стадион.

Този път Найденов отговори на старши треньора на ЦСКА - София Александър Томаш, който след края имаше претенции за малкото добавено време след 90-ата минута на двубоя от 19-ия кръг на efbet Лига.

Найденов написа, че „добавеното време нямаше да има никакво значение за Томаш, ако корумпетата ги дават тези два червени картона“.

Ето какво написа Цветомир Найденов в своя профил във Facebook:

„Ето го и Косовският удушвач… Леко втори жълт картон за Деловата …и директен червен картон за Лесли Каручка срещу вратаря ни, ама Томаш си претендира за допълнителни минути. Корумпетата ги дават тези два червени картона и времето нямаше да има никакво значение за Томаш“.

Изображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 дек 2024 09:49

Добре де,как ги мисли тези работи Цеката ,ми нали остават без отбор за Купата?
Не може така грубо
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 дек 2024 10:04

dedko2022 написа:Мигача в пълният му блясък! :mrgreen:
https://www.facebook.com/share/r/1P9pzEwmr1/

И малко футбол!
https://www.facebook.com/share/r/15kMLsUaA1/

Айде ,ти дето се присмиваш на Мигача отговори на въпроса му.
Не е ли това поредната далавера в историята на кочината?
Какви приходи ши получава това стадион че ,каква печалба ши отчита?
Все пак това е замислено от великите патриоти джуджето и поръчителя.
Лукойл 20 г.работи без печалба с представител на държавата вътре,Тея Папазяни печалба от стадион че щели да получават?
Измама ,долна кражба,да живей терету
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 дек 2024 12:36

Не бе, Папазки ще прави пари от стадион в центъра на София, вервайте му и на тоя.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 дек 2024 12:42

Този юнак е със счупена челюст, а доколкото помня червен картон в мача Лудогорец - Ботев нямаше
https://dsport.bg/operiraha-half-na-lud ... 84089.html

Не ми се мисли ако това бе се случило на играч на ЦСКА-София след мач с Лудогорец примерно, що за рев щеше да е.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 дек 2024 14:12

Dust написа:Този юнак е със счупена челюст, а доколкото помня червен картон в мача Лудогорец - Ботев нямаше
https://dsport.bg/operiraha-half-na-lud ... 84089.html

Не ми се мисли ако това бе се случило на играч на ЦСКА-София след мач с Лудогорец примерно, що за рев щеше да е.

Бусато когато беше контузен тежко имаше ли червен картон, имаше ли наказание.Бусато като контузи Жуниор беше ли наказан 5 мача.Ето какво каза Кучев тогава
Никъде не пише, че нарушението трябва да е умишлено, обоснова решението Кучев
Явно критериите на хората на Кучев са различни за отборите.Това ми е отговорът за поредната ти заигравка с ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”