Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 27 мар 2022 09:42

ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI
1 ч ·
Левскари, днес в платформата на InStatTV от 12:00 и 14:00 часа ще бъдат излъчени двубоите на юношите на „Левски“ в Елитните групи до 15 и до 17 години срещу „Славия“.
Двубоите са достъпни тук:
https://@№$/LevskiSofiaU15
https://@№$/LevskiSofiaU17
70 % от приходите от всеки един мач, излъчен в платформата на InstatTV, влизат в касата на клуба.
Различните абонаментни планове позволяват на потребителите да изберат най-добрия пакет за техните нужди:
Единично събитие от Елитните юношески групи – 4 евро.
Абонамент за всички мачове от Елитните юношески групи (общо 16 двубоя до края на сезон 2021/2022) – 30 евро.
За повече информация около партньорството с InStatTV:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 27 мар 2022 09:46

Аз съм ЗА подобно начинание, особено по време на подготовките с по сериозни и именити отбори, може нашите да направят добри парички.

tochavos написа:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 мар 2022 14:36

mrw8 написа:
LoveAndPeace написа:Аз съмненията си ги вземам обратно. Ивайло Йовчев го обясни доста подробно и си мисля , че тази платформа може да се окаже изключително важна.
Пусто клуба няма кьорав лев , иначе щеше сам да си плати да работи с тях , а нямаше да го маскират по този начин.
Имаме структурата , имаме младежите , имаме вече и правилната платформа .......дано да се развият нещата.

За какво става на въпрос?

Ами доколкото ми стана ясно този ИнСтат не е само ТВ платформа за гледане на мачове. Повече го виждам като аутсорснат скаутски екип. Записват мачовете , правят статистика за самия мач и за всеки играч по отделно. Освен статистика , правят и хайлайтс пак на всеки играч по отделно.
Като се има предвид , че школата на Левски е в топ 5 на Балканите и топ 20 на Европа (като продуктивност) , такава голяма и задълбочена база данни при правилна работа и малко късмет , може да ни изстреля качествено нагоре.
Времето ще покаже.
Аз като мрънкач относно мачовете на ДЮШ вече си взех пакета - 16 мача по 3,70 лв за мач :) мисля че си заслужава.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 мар 2022 14:39

Kotooshu написа:
ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI
1 ч ·
Левскари, днес в платформата на InStatTV от 12:00 и 14:00 часа ще бъдат излъчени двубоите на юношите на „Левски“ в Елитните групи до 15 и до 17 години срещу „Славия“.
70 % от приходите от всеки един мач, излъчен в платформата на InstatTV, влизат в касата на клуба.
Различните абонаментни планове позволяват на потребителите да изберат най-добрия пакет за техните нужди:
Абонамент за всички мачове от Елитните юношески групи (общо 16 двубоя до края на сезон 2021/2022) – 30 евро.

Синята мрън мрън армия ако си мисли , че Евентим работят с Левски за едното Мерси :) жестоко се лъжат.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 27 мар 2022 17:24

LoveAndPeace написа:
Kotooshu написа:
ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI
1 ч ·

Синята мрън мрън армия ако си мисли , че Евентим работят с Левски за едното Мерси :) жестоко се лъжат.

Аз съм на мнение като обичаш нещо ще си плащаш за него.
Исках подобно нещо, мен ме урежда.
Относно Евентим, да не бъркам разбира се, навремето имаше инфо че вземат кинта от билет.
Реално станаха доста начините да се помага на клуба и в крайна сметка това е за добро, всеки има избор по какъв начин да помага, не виждам драми.

tochavos написа:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 мар 2022 12:31

Левскари,
Благодарение на Вашите усилия и на кампанията „Левски е вечен“ сериозни компании започват да ни подкрепят в последните дни преди лицензирането на клуба.
„Еврохолд“ подписа рекламен договор с нашия клуб и ни помогна в този критичен момент.
Благодарим на всички Вас!
„ПФК Левски“

https://www.eurohold.bg/
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 мар 2022 13:23

Еврохолд купиха ЧЕЗ и благодарение на тях са на печалба. Но със сигурност ще са ни от полза за оцеляването. Добре дошли на борда.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 28 мар 2022 15:20

Ами нека продължаваме да си подържаме активно отбора на всички фронтове, най-вече на стадиона, по този начин много фирми ще искат да рекламират тук, където има толкова много хора и публичнуст.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 мар 2022 16:12

mikata написа:Левскари,
Благодарение на Вашите усилия и на кампанията „Левски е вечен“ сериозни компании започват да ни подкрепят в последните дни преди лицензирането на клуба.
„Еврохолд“ подписа рекламен договор с нашия клуб и ни помогна в този критичен момент.
Благодарим на всички Вас!
„ПФК Левски“

https://www.eurohold.bg/

Даже не са си направили труда да го качат на тяхната страница, най-вероятно защото става дума за смешна сума от порядъка на 100К или нещо от сорта. Асанчо никога не е бил плащач, но колкото и да е, все е от полза. Интересното е, че ние имаме договор с Булинс, а Еврохолд са собственик на Евроинс, но явно не е имало проблеми от тази гледна точка
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 мар 2022 16:30

Предполагам, че ще сложат рекламни пана на стадиона.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”