Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
И в приложението яко се зее заради новата схема с instat. Аз си го пуснах, добре си върви, но едва ли някой ще си вземе виртуален билет при това положение. Отделно трябваше да бъде на цена 2-3€ някъде....
България !!!!
-
На линияLoveAndPeace
- Контакти:
mrw8 написа:И в приложението яко се зее заради новата схема с instat. Аз си го пуснах, добре си върви, но едва ли някой ще си вземе виртуален билет при това положение. Отделно трябваше да бъде на цена 2-3€ някъде....
Зависи от гледаемостта , но според мен поне 4-5 отиват в "Партньора".
Според мен е експериментално и ще се промени. 5 евро е доста за контролен мач.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
"Фиорентина иска да задържи вратар на Левски за постоянно"
https://sportal.bg/news-2022032612191035542
Какви пари ще му вземем? 100 000 лв или повече?
https://sportal.bg/news-2022032612191035542
Какви пари ще му вземем? 100 000 лв или повече?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Разбираемо е българското недоверие и мисълта винаги за далавера.Много сме страдали.
Ама още от първият опит за нещо ново ,и естествено донякъде неуспешен и веднага змии започнаха да съскат,примери с други отбори и мрънкане за левче-две.
Опитаха ръководството,разбраха си грешките сигурен съм ще се поправят.
В понеделник може би ще има отчет за видеото и колко остават за Левски.Хайде ,малко по -позитивно и да не забравяме , че е човешко да се греши.
Ами ,ако ние си предавахме срещите от първенството и ако станеше някой гаф тогава оставка ли щяхме да викаме?
Ама още от първият опит за нещо ново ,и естествено донякъде неуспешен и веднага змии започнаха да съскат,примери с други отбори и мрънкане за левче-две.
Опитаха ръководството,разбраха си грешките сигурен съм ще се поправят.
В понеделник може би ще има отчет за видеото и колко остават за Левски.Хайде ,малко по -позитивно и да не забравяме , че е човешко да се греши.
Ами ,ако ние си предавахме срещите от първенството и ако станеше някой гаф тогава оставка ли щяхме да викаме?
САМО ЛЕВСКИ!
-
На линияLoveAndPeace
- Контакти:
Аз съмненията си ги вземам обратно. Ивайло Йовчев го обясни доста подробно и си мисля , че тази платформа може да се окаже изключително важна.
Пусто клуба няма кьорав лев , иначе щеше сам да си плати да работи с тях , а нямаше да го маскират по този начин.
Имаме структурата , имаме младежите , имаме вече и правилната платформа .......дано да се развият нещата.
Пусто клуба няма кьорав лев , иначе щеше сам да си плати да работи с тях , а нямаше да го маскират по този начин.
Имаме структурата , имаме младежите , имаме вече и правилната платформа .......дано да се развият нещата.
- Michael_Buble
- Контакти:
Мисля, трябва да се отвори и дарителска сметка за изплащането на дълговете на комарджийте в отбора! Да се обяви цел 300 000 на месец за да имат Здравко и Митко джобни за разтуха след изморителния тренировъчен ден на Герена.
Е,това са си лични проблеми,ако те не се преборят с тях ние и да им ги плащаме полза няма.
Топката е в техните крака,или на тяхната глава
САМО ЛЕВСКИ!
- Michael_Buble
- Контакти:
vlong написа:Е,това са си лични проблеми,ако те не се преборят с тях ние и да им ги плащаме полза няма.
Приятелю Vlong, това бе ирония!
Не само, че няма да плащаме, а трябва да им помогнем да си намерят час по-скоро нов работодател и ново място, където да се развиват. Например, Славия, Септември или Царско Село.
LoveAndPeace написа:Аз съмненията си ги вземам обратно. Ивайло Йовчев го обясни доста подробно и си мисля , че тази платформа може да се окаже изключително важна.
За какво става на въпрос?
България !!!!