tmanolov написа:Blue_Blood84 написа:THE G.A.M.E написа:Не вярвам да запазим този състав, ако продължаваме във възходяща линия.vvessel написа:Пак ги няма емотиконите за смях, ама иначе ме разсмя доста. На това му се вика - рибата в морето, а той слага тигана. Относно нападателят Бари важи поговорката - когато няма риба и ракът е риба. А за парите, които някой би ни дал за Бари (евентуално Стиви Уондър), може и да стане след 2-3 години при тая инфлация. Сещаш се какво имам предвид .
Според мен, ако тия момчета продължават представянето си във възходяща линия, след година, когато имаме вече сглобен боеспособен отбор, с възможност да играем в Европа, от турнирите ще изкараме повече пари, отколкото от евентуални продажби и последващо търсене, обиграване и всичко останало от начало. Левски трябва да задържи един отбор от 13-14 основни футболисти поне година и половина за да постигне нещо, иначе е наливане от пусто в празно.
Историята на трансферите ни казва, че всеки един играч, за който са предложени между половин - милион, веднага бива шитнат.
Справка - Робърта, Спиерингс и по назад в годините със сигурност има още 2-ма-3ма, продадени заради "едните пари".
Дори Мъри преди няколко месеца каза, че пътят на Левски е това - Изграждане на играчи трансфери в чужбина.
Много ми се иска да греша, ама с тези дългове, всяка подобна оферта като посочените от мен, ще бъде приета.
А смятам, че дори и на този етап споменатите играчи си заслужават парите, дано да вземем повече, щото както писах, за мен съмнение няма, че догодина най-късано през зимата ще правим нов отбор.
Робърта и Спиерингс ги продадохме, защото го закъсахме след като Божков отиде в Дубай, тогава и палмсбет ги нямаше още, нямахме никакви приходи, а тогава на месец трябваха по 2 милиона по Божково време, иначе Хубчев щеше да гради отбора точно около тях двамата. Само Робърта малко го забавихме, а той дори зимата не е искал да се връща в отбора, но Наско някак си успя да го навие да играе още малко и да го трансферират някъде. Мисля Робърта го държаха с по 3 неизплатени заплати и затова не можеше да се махне. Иначе сега като нямаме пак големи приходи освен на феновете, Мъри си го каза ясно, развивам млади играчи, които после отбора да продаде и да се издържа, като нямаме бащица така ще е. Ако някой играе слабо няма трансфер и ще мрънкаме защо е тук, ако играе силно има трансфер и ще мрънкаме защо го продаваме, това ще положението докато не си стъпим на краката финансово.
Така, както го каза (не че не изглежда много вероятно и не си прав), изглеждаме точно като Славия 2 - липсва само някое мачле за тотото и всичко е "точно". Обаче ние сме Левски - не сме Славия, не сме Литекс, не сме Лудогорец. И понеже сме Левски, този сценарий е всичко друго, но не и приемлив, поне за мен!
В момента сме набрали някаква инерция, макар че Европа, освен през купата (а там е малко вероятно с този жребий), трудно ще видим - то се видя и от тото резултатите вчера, видя се и как делиорманския отбор се счупи да се напъва и почти винаги прави най-силните си мачове с нас, а с друго отбори върти тото резултати, за да има "интрига" и т.н. Та с тази инерция, която имаме, най-глупавото нещо ще е да продадем на пожар всеки, за който дойде оферта за 1 милка. Правилният подход е Европа, кинти от там, вдигане на цени и тогава продажба. Тирето са пример в тази посока - е, те си плащат и съответните "комисиони" за уреждането на куците коне в чужбина и никога не казват за колко точно са продадени, но нейсе.
Живуркането никога не е било стилът на Левски, затова плътно зад отбора, подкрепа за Мъри и никакво разпродаване на играчи за дребни сумички!
Ако тази информация е вярна поне на 25% изглежда, че се приключва с продажби на футболисти с дребни пари.
https://7dnisport.bg/archives/191320?fbclid=IwAR0LKNFY6hOby4sq6lvDEVqIr_gB04H8DRSRjGic2hMtmiwwvD-sqg_mLek