Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Plamen_i00
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Plamen_i00 » 22 мар 2022 19:09

tmanolov написа:
Blue_Blood84 написа:
THE G.A.M.E написа:
vvessel написа:Пак ги няма емотиконите за смях, ама иначе ме разсмя доста. На това му се вика - рибата в морето, а той слага тигана. Относно нападателят Бари важи поговорката - когато няма риба и ракът е риба. А за парите, които някой би ни дал за Бари (евентуално Стиви Уондър), може и да стане след 2-3 години при тая инфлация. Сещаш се какво имам предвид .
Според мен, ако тия момчета продължават представянето си във възходяща линия, след година, когато имаме вече сглобен боеспособен отбор, с възможност да играем в Европа, от турнирите ще изкараме повече пари, отколкото от евентуални продажби и последващо търсене, обиграване и всичко останало от начало. Левски трябва да задържи един отбор от 13-14 основни футболисти поне година и половина за да постигне нещо, иначе е наливане от пусто в празно.
Не вярвам да запазим този състав, ако продължаваме във възходяща линия.
Историята на трансферите ни казва, че всеки един играч, за който са предложени между половин - милион, веднага бива шитнат.
Справка - Робърта, Спиерингс и по назад в годините със сигурност има още 2-ма-3ма, продадени заради "едните пари".
Дори Мъри преди няколко месеца каза, че пътят на Левски е това - Изграждане на играчи трансфери в чужбина.
Много ми се иска да греша, ама с тези дългове, всяка подобна оферта като посочените от мен, ще бъде приета.
А смятам, че дори и на този етап споменатите играчи си заслужават парите, дано да вземем повече, щото както писах, за мен съмнение няма, че догодина най-късано през зимата ще правим нов отбор.

Робърта и Спиерингс ги продадохме, защото го закъсахме след като Божков отиде в Дубай, тогава и палмсбет ги нямаше още, нямахме никакви приходи, а тогава на месец трябваха по 2 милиона по Божково време, иначе Хубчев щеше да гради отбора точно около тях двамата. Само Робърта малко го забавихме, а той дори зимата не е искал да се връща в отбора, но Наско някак си успя да го навие да играе още малко и да го трансферират някъде. Мисля Робърта го държаха с по 3 неизплатени заплати и затова не можеше да се махне. Иначе сега като нямаме пак големи приходи освен на феновете, Мъри си го каза ясно, развивам млади играчи, които после отбора да продаде и да се издържа, като нямаме бащица така ще е. Ако някой играе слабо няма трансфер и ще мрънкаме защо е тук, ако играе силно има трансфер и ще мрънкаме защо го продаваме, това ще положението докато не си стъпим на краката финансово.

Така, както го каза (не че не изглежда много вероятно и не си прав), изглеждаме точно като Славия 2 - липсва само някое мачле за тотото и всичко е "точно". Обаче ние сме Левски - не сме Славия, не сме Литекс, не сме Лудогорец. И понеже сме Левски, този сценарий е всичко друго, но не и приемлив, поне за мен!

В момента сме набрали някаква инерция, макар че Европа, освен през купата (а там е малко вероятно с този жребий), трудно ще видим - то се видя и от тото резултатите вчера, видя се и как делиорманския отбор се счупи да се напъва и почти винаги прави най-силните си мачове с нас, а с друго отбори върти тото резултати, за да има "интрига" и т.н. Та с тази инерция, която имаме, най-глупавото нещо ще е да продадем на пожар всеки, за който дойде оферта за 1 милка. Правилният подход е Европа, кинти от там, вдигане на цени и тогава продажба. Тирето са пример в тази посока - е, те си плащат и съответните "комисиони" за уреждането на куците коне в чужбина и никога не казват за колко точно са продадени, но нейсе.

Живуркането никога не е било стилът на Левски, затова плътно зад отбора, подкрепа за Мъри и никакво разпродаване на играчи за дребни сумички!

Ако тази информация е вярна поне на 25% изглежда, че се приключва с продажби на футболисти с дребни пари.
https://7dnisport.bg/archives/191320?fbclid=IwAR0LKNFY6hOby4sq6lvDEVqIr_gB04H8DRSRjGic2hMtmiwwvD-sqg_mLek

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 22 мар 2022 19:36

Цената е прекрасна. Но футболист идващ от А групата в България няма как да накара някого да плати 8 милиона. Всички знаят как се играе тука и какви истински мачове се получават. За прекрасните защитници които ги минават като колчета как да си изгради някои мнение за даден нападател като възможности. И един милион да предложат да се вземат моментално. Бразилски играчи мечтаещи да дойдат в Европа хиляди. Въпросът е някои да ги забележи.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 мар 2022 20:22

Марин Петков ми се струва, че дърпа на ръст и това му обърква играта, защото габаритите му се променят. По-скоро ще излезне централен нападател от него отколкото крило! Селекцията е добра...приятно съм изненадан от Стефанов и Уелтон. Панамчето, Марин и Уелтон са шанса за трансфер, но това минава през Европа!!!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 мар 2022 09:48

Дай Боже да си прав, Пламене, ама източник Блиц не ми се струва особено достоверен. Велтон наистина има качества - изглежда като ранна версия на гари Родригес, а дори не се е стиковал все още с отбора - знаем докъде стигна Гари, да го пожелаем и на Велтон! Та да, в този Левски има доста играчи с потенциал да им се вземат много добри пари, но за това трябва и пробив в Европа, а пробив в Европа минава през минимум 4-то място или спечелване на купата - ни мисля, че тирето и отбора от Делиормана ще искат това да се случи, ерго ще полягат на съперниците ни и ще се хвърлят на кръв срещу нас. Само следете делиорманци как ще играят - и за купата срещу нас, която никога не ги е вълнувала и винаги са отпадали, дори и от тирето, и за първенството. То за първенството вече се видя де - бахти напъването беше (да се сравни с мача им с онези от Околовръстното в следващия кръг).

така че всичко зависи само от нас за купата (за първенството не виждам шанс), да се надскочим и да отстраним селското тимче от Делиормана, а после и другото селско тимче, дето е на гости "на Софията" - пълна подкрепа за момчета и никакви трагедия, ако не успеят да се класират за Европа. Дано съм много лош пророк, но така ги виждам нещата - после нашите да се замислят и за шпалир, щото било европейско и т.н. - домуза е също толкова противен, колкото и малчуганчев, това не бива да се забравя от нито един левскар!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 23 мар 2022 19:38

Уелтън е наистина добър играч. Имам обаче чувството, че ще се развали рахатлъка с него. Прекалено индивидуално взе да играе. Стоилов не харесва това. Мисля ще се надуе много и ще стане неприятно и за двете страни.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 23 мар 2022 20:09

Вълчан написа:Уелтън е наистина добър играч. Имам обаче чувството, че ще се развали рахатлъка с него. Прекалено индивидуално взе да играе. Стоилов не харесва това. Мисля ще се надуе много и ще стане неприятно и за двете страни.

Всичко е в ръцете на Мъри. В началото харесваше цигането, сега е пейка, даже май излезе инфо че ще го гоним.

Велтон (така е на португеш) ако ме изкелеши ще си е за него. Да му пуснат клипове с Гари или Жо и да види къде и какви кариери направиха след Левски и сам ще се сети. Само студ град да не го налази, но нямам против да му вземем пари като за Гаррата.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 мар 2022 22:48

olimpi написа:
Вълчан написа:Уелтън е наистина добър играч. Имам обаче чувството, че ще се развали рахатлъка с него. Прекалено индивидуално взе да играе. Стоилов не харесва това. Мисля ще се надуе много и ще стане неприятно и за двете страни.

Всичко е в ръцете на Мъри. В началото харесваше цигането, сега е пейка, даже май излезе инфо че ще го гоним.

Велтон (така е на португеш) ако ме изкелеши ще си е за него. Да му пуснат клипове с Гари или Жо и да види къде и какви кариери направиха след Левски и сам ще се сети. Само студ град да не го налази, но нямам против да му вземем пари като за Гаррата.

Пичът сам е казал (на Стефан Стоянов май), че е Уелтън.

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 24 мар 2022 02:40

Зависи в коя част на Бразилия, се произнася по силно или по-меко. Т. Е. Нещо средно между У и В. Добре се включи за момента, малко ми е пълен, но това се оправя и ще може повече от едно полувреме Да ги тормози. Но помним и Паулиньо, той също влеза мега добре и първите мачове разнасяше защитниците, но следващите сезони го смени ужасния му брат близнак и нещата не се получаваха :).

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 24 мар 2022 08:13

Сега пише в гонга, че ще привлечем още двама бразилци по същия начин като с Цунами и Уелтон. Дано да има нещо вярно, а не да ни четат нашите коментари и да си съчиняват новинки хаха.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 24 мар 2022 08:46

Svilen написа:Зависи в коя част на Бразилия, се произнася по силно или по-меко. Т. Е. Нещо средно между У и В. Добре се включи за момента, малко ми е пълен, но това се оправя и ще може повече от едно полувреме Да ги тормози. Но помним и Паулиньо, той също влеза мега добре и първите мачове разнасяше защитниците, но следващите сезони го смени ужасния му брат близнак и нещата не се получаваха :).

Ужасният му брат близнак се казваше Страх , понеже като видяха че няма как да го спрат и се почнаха балтиите. След контузията беше достатъчно в първите 10 Мин да го изритат два пъти и до края на мача той сам се скриваше. Има си начини да се ограничи това.

Върни се в “Левски”