TNT написа:boglev написа:Хубчев, че не е цвете, не е. Ама да е най-големия дявол и проблем за Левски...хайде по-леко, че става смешно.
Хвърлят някой на кучетата, за да се прикрият зад пушилката. Виновни има и други и те са много. Но важното е да има 1 враг, когото хората да плюят.
Голям цирк става. На държавно ниво, същото тече.
Българина много обича някой друг да му е виновен. ;) Несъмнено Хубчев е най-големия враг на Левски.После не знам кой ще е.Време е от сега да се помисли.
Селяндурът, ял бял хляб в Левски, е точно толкова виновен, колкото и "собственикът" ни. Ако Киселяка беше човек, а не путьо маринкин, щеше да излезе и да обяви ясно и точно - имам да вземем 1 милион (примерно), като си ги искам от Левски, защото онзи с голия гъз ме изгони като мръсно псе. След като ги получа, ги дарявам на ДЮШ на Левски, като лично ще следя изразходването им. Или ги дарявам за погасяване на дълга към НАП.
И тогава Киселяка щеше да е г-н Хубчев и да има респекта на синята общност, щото ние "собственика" ни си го знаем що за стока е. Но е и селяндурът от Гложене се оказа също рядко и миришеюо кафяво нещо!