Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 20 мар 2022 12:08

TNT написа:
boglev написа:Хубчев, че не е цвете, не е. Ама да е най-големия дявол и проблем за Левски...хайде по-леко, че става смешно.
Хвърлят някой на кучетата, за да се прикрият зад пушилката. Виновни има и други и те са много. Но важното е да има 1 враг, когото хората да плюят.

Голям цирк става. На държавно ниво, същото тече.

Българина много обича някой друг да му е виновен. ;) Несъмнено Хубчев е най-големия враг на Левски.После не знам кой ще е.Време е от сега да се помисли.

Селяндурът, ял бял хляб в Левски, е точно толкова виновен, колкото и "собственикът" ни. Ако Киселяка беше човек, а не путьо маринкин, щеше да излезе и да обяви ясно и точно - имам да вземем 1 милион (примерно), като си ги искам от Левски, защото онзи с голия гъз ме изгони като мръсно псе. След като ги получа, ги дарявам на ДЮШ на Левски, като лично ще следя изразходването им. Или ги дарявам за погасяване на дълга към НАП.

И тогава Киселяка щеше да е г-н Хубчев и да има респекта на синята общност, щото ние "собственика" ни си го знаем що за стока е. Но е и селяндурът от Гложене се оказа също рядко и миришеюо кафяво нещо!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 мар 2022 12:18

tmanolov написа:
Blue_Blood84 написа:Ще откупим Кордоба за постоянно, това е супер и дано му предложат над 2 години договор.

Инфо? Щото, като изключим последния трансферен прозорец, "собственикът" ни се е доказал точно в обратната посока. А и без пари, при положение че е на 20 и е национал на държава с много големи шансове за класиране на СП, и е с изтекъл контракт - дано да греша, де, ама не го виждам как ще стане, освен Мъри да успее да го уговори нещо?

https://www.kotasport.com/levski-kupuva-natsional/
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 мар 2022 12:20

Kotooshu написа:
tmanolov написа:
Blue_Blood84 написа:Ще откупим Кордоба за постоянно, това е супер и дано му предложат над 2 години договор.

Инфо? Щото, като изключим последния трансферен прозорец, "собственикът" ни се е доказал точно в обратната посока. А и без пари, при положение че е на 20 и е национал на държава с много големи шансове за класиране на СП, и е с изтекъл контракт - дано да греша, де, ама не го виждам как ще стане, освен Мъри да успее да го уговори нещо?

https://www.kotasport.com/levski-kupuva-natsional/

Мерси, дано е вярно и дано има такава откупна клауза, която да задействаме, би било чудесно. Кордоба наистина се оказа малко бижу и то само и единствено заради Мъри - после някои пак да реват за българчета - колко такива може да вземем срещу 0 лева?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 мар 2022 12:29

Подкрепях Хубчев като треньор на Левски, подкрепях го и в правото си да си търси парите, защото не е това начина да бъде изгонен в такъв момент от Сираков. Ама малко множко ми идват глупостите му. Щял да показва документи, щял да къса споразумение. Кой си ти по дяволите? Ако си мислиш, че Левски е Сираков и Ивков, то си в дълбока грешка. Левски сме всички тези хиляди, които помагаме да се издържаме отбора в последните години и като искаш пари от нас (Левски), то е редно да погледнеш в очите един от тези хиляди фена, които ще ти платят неустойката.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 мар 2022 14:21

TNT написа:
boglev написа:Хубчев, че не е цвете, не е. Ама да е най-големия дявол и проблем за Левски...хайде по-леко, че става смешно.
Хвърлят някой на кучетата, за да се прикрият зад пушилката. Виновни има и други и те са много. Но важното е да има 1 враг, когото хората да плюят.

Голям цирк става. На държавно ниво, същото тече.

Българина много обича някой друг да му е виновен. ;) Несъмнено Хубчев е най-големия враг на Левски.После не знам кой ще е.Време е от сега да се помисли.

Глупости пишеш. Вчера на терена имаше двама играчи на които Левски дължи пари. Публиката освиркваше единият , другият не. Изводите ако можеш си ги вади сам.
Хубчев не е никакъв враг на Левски , просто е една много много много дребна и празна душица.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 мар 2022 19:30

От Кордоба, Сундберг и Уелтон, вероятно ще направим добри пари ( над милион за всеки ) , ако не ги прогоним преди това поради някаква причина, най-често неизплащане на заплати и премии.
От Бари - също спокойно можем да изкярим едни 400-500 хилки.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 мар 2022 20:54

THE G.A.M.E написа:От Кордоба, Сундберг и Уелтон, вероятно ще направим добри пари ( над милион за всеки ) , ако не ги прогоним преди това поради някаква причина, най-често неизплащане на заплати и премии.
От Бари - също спокойно можем да изкярим едни 400-500 хилки.

Пак ги няма емотиконите за смях, ама иначе ме разсмя доста. На това му се вика - рибата в морето, а той слага тигана. Относно нападателят Бари важи поговорката - когато няма риба и ракът е риба. А за парите, които някой би ни дал за Бари (евентуално Стиви Уондър), може и да стане след 2-3 години при тая инфлация. Сещаш се какво имам предвид .
Според мен, ако тия момчета продължават представянето си във възходяща линия, след година, когато имаме вече сглобен боеспособен отбор, с възможност да играем в Европа, от турнирите ще изкараме повече пари, отколкото от евентуални продажби и последващо търсене, обиграване и всичко останало от начало. Левски трябва да задържи един отбор от 13-14 основни футболисти поне година и половина за да постигне нещо, иначе е наливане от пусто в празно.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 мар 2022 23:04

vvessel написа:Пак ги няма емотиконите за смях, ама иначе ме разсмя доста. На това му се вика - рибата в морето, а той слага тигана. Относно нападателят Бари важи поговорката - когато няма риба и ракът е риба. А за парите, които някой би ни дал за Бари (евентуално Стиви Уондър), може и да стане след 2-3 години при тая инфлация. Сещаш се какво имам предвид .
Според мен, ако тия момчета продължават представянето си във възходяща линия, след година, когато имаме вече сглобен боеспособен отбор, с възможност да играем в Европа, от турнирите ще изкараме повече пари, отколкото от евентуални продажби и последващо търсене, обиграване и всичко останало от начало. Левски трябва да задържи един отбор от 13-14 основни футболисти поне година и половина за да постигне нещо, иначе е наливане от пусто в празно.
Не вярвам да запазим този състав, ако продължаваме във възходяща линия.
Историята на трансферите ни казва, че всеки един играч, за който са предложени между половин - милион, веднага бива шитнат.
Справка - Робърта, Спиерингс и по назад в годините със сигурност има още 2-ма-3ма, продадени заради "едните пари".
Дори Мъри преди няколко месеца каза, че пътят на Левски е това - Изграждане на играчи трансфери в чужбина.
Много ми се иска да греша, ама с тези дългове, всяка подобна оферта като посочените от мен, ще бъде приета.
А смятам, че дори и на този етап споменатите играчи си заслужават парите, дано да вземем повече, щото както писах, за мен съмнение няма, че догодина най-късано през зимата ще правим нов отбор.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 21 мар 2022 06:49

THE G.A.M.E написа:
vvessel написа:Пак ги няма емотиконите за смях, ама иначе ме разсмя доста. На това му се вика - рибата в морето, а той слага тигана. Относно нападателят Бари важи поговорката - когато няма риба и ракът е риба. А за парите, които някой би ни дал за Бари (евентуално Стиви Уондър), може и да стане след 2-3 години при тая инфлация. Сещаш се какво имам предвид .
Историята на трансферите ни казва, че всеки един играч, за който са предложени между половин - милион, веднага бива шитнат.
Справка - Робърта, Спиерингс и по назад в годините със сигурност има още 2-ма-3ма, продадени заради "едните пари".
Дори Мъри преди няколко месеца каза, че пътят на Левски е това - Изграждане на играчи трансфери в чужбина.
Много ми се иска да греша, ама с тези дългове, всяка подобна оферта като посочените от мен, ще бъде приета.
А смятам, че дори и на този етап споменатите играчи си заслужават парите, дано да вземем повече, щото както писах, за мен съмнение няма, че догодина най-късано през зимата ще правим нов отбор.

Робърта и Спиерингс ги продадохме, защото го закъсахме след като Божков отиде в Дубай, тогава и палмсбет ги нямаше още, нямахме никакви приходи, а тогава на месец трябваха по 2 милиона по Божково време, иначе Хубчев щеше да гради отбора точно около тях двамата. Само Робърта малко го забавихме, а той дори зимата не е искал да се връща в отбора, но Наско някак си успя да го навие да играе още малко и да го трансферират някъде. Мисля Робърта го държаха с по 3 неизплатени заплати и затова не можеше да се махне. Иначе сега като нямаме пак големи приходи освен на феновете, Мъри си го каза ясно, развивам млади играчи, които после отбора да продаде и да се издържа, като нямаме бащица така ще е. Ако някой играе слабо няма трансфер и ще мрънкаме защо е тук, ако играе силно има трансфер и ще мрънкаме защо го продаваме, това ще положението докато не си стъпим на краката финансово.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 мар 2022 09:23

Blue_Blood84 написа:
THE G.A.M.E написа:

Робърта и Спиерингс ги продадохме, защото го закъсахме след като Божков отиде в Дубай, тогава и палмсбет ги нямаше още, нямахме никакви приходи, а тогава на месец трябваха по 2 милиона по Божково време, иначе Хубчев щеше да гради отбора точно около тях двамата. Само Робърта малко го забавихме, а той дори зимата не е искал да се връща в отбора, но Наско някак си успя да го навие да играе още малко и да го трансферират някъде. Мисля Робърта го държаха с по 3 неизплатени заплати и затова не можеше да се махне. Иначе сега като нямаме пак големи приходи освен на феновете, Мъри си го каза ясно, развивам млади играчи, които после отбора да продаде и да се издържа, като нямаме бащица така ще е. Ако някой играе слабо няма трансфер и ще мрънкаме защо е тук, ако играе силно има трансфер и ще мрънкаме защо го продаваме, това ще положението докато не си стъпим на краката финансово.

Така, както го каза (не че не изглежда много вероятно и не си прав), изглеждаме точно като Славия 2 - липсва само някое мачле за тотото и всичко е "точно". Обаче ние сме Левски - не сме Славия, не сме Литекс, не сме Лудогорец. И понеже сме Левски, този сценарий е всичко друго, но не и приемлив, поне за мен!

В момента сме набрали някаква инерция, макар че Европа, освен през купата (а там е малко вероятно с този жребий), трудно ще видим - то се видя и от тото резултатите вчера, видя се и как делиорманския отбор се счупи да се напъва и почти винаги прави най-силните си мачове с нас, а с друго отбори върти тото резултати, за да има "интрига" и т.н. Та с тази инерция, която имаме, най-глупавото нещо ще е да продадем на пожар всеки, за който дойде оферта за 1 милка. Правилният подход е Европа, кинти от там, вдигане на цени и тогава продажба. Тирето са пример в тази посока - е, те си плащат и съответните "комисиони" за уреждането на куците коне в чужбина и никога не казват за колко точно са продадени, но нейсе.

Живуркането никога не е било стилът на Левски, затова плътно зад отбора, подкрепа за Мъри и никакво разпродаване на играчи за дребни сумички!
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”