Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

StefanStoilov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот StefanStoilov » 17 мар 2022 14:25

https://dsport.bg/georgi-gradev-s-novi- ... bchev.html

Георги Градев направи нови разкрития относно ситуацията с Петър Хубчев и напускането му на Левски. Той коментира взаимотношенията в клуба и разкри, че сегашният изпълнителен директор на „сините“ Иво Ивков е поискал 1 млн. евро хонорар от клуба за дело, което си е приписал, че е спечелил в КАС. Градев обясни във “Фейсбук” и ситуацията с бившия треньор на тима - Петър Хубчев, който е бил готов на отстъпки, но е обиден от отношението на Наско Сираков към него.

Градев отговори на коментар във Фейсбук по следния начин:

“Още веднъж ти казвам истината в прав текст: Сираков изгони Хубчев като мръсно коте. Каза му да се откаже дори от изработените заплати през месеците, в които той и Павел Колев СПАСИХА Левски. Това е голяма обида! Ако Сираков беше му се извинил преди или по време на делата, Хубчев нямаше да иска нито стотинка обезщетение! Това са думи на Хубчев! Ако искаш вярвай!

Затова не можеш дори да си представиш колко съм съгласен с втория ти коментар. Колко му струваше на Сираков да се извини, а на милиционерския възпитаник да мълчи? Нали Левски е над всичко? Дори над егото им? Какво чакат още, че не отиват да говорят с Петър? Всичко е в ръцете на Сираков и Ивков. Ако аз бях в Левски, такъв казус нямаше да има въобще!

Само да ти припомня, че по времето на Иво Тонев, Левски спечели дело в КАС за €25 млн, а Ивков после си го преписа като негова заслуга (нищо, че моето име стои на решението като процесуален представител на Левски) и поиска хонорар от 1 млн лв от Левски с нотариална покана! Знаеш ли това? Този сега е шеф на Левски и морален стожер!? Отвратен съм от това лицемерие!”

“Но за пръв път ще си позволя да коментирам моралната страна (досега мълчах). Не може Сираков да изхвърли четири човека като мръсни котета в най-трудния период за Левски и да се подиграе със съдбите на четири семейства. Особено, когато Хубчев и Павел Колев спасиха Левски в месеците до пристигането на Сираков! Без тях, този отбор нямаше да го има! Това не е морално никъде по света! Ако Сираков беше казал “извинявай”, нямаше да се стигне до дела и обезщетение за Хубчев. Ето, казвам ти го от първо лице. Ама пусто его поставено пред интересите на Левски! Същото се отнася за Ивков - срам за професията. Защо прави нещата за Левски трудни? Какво му струва да мълчи? Всичко щеше да е различно и Левски щеше да спести много пари, ако се управляваше от професионалисти, а не от възпитаник на милиционерската школа в Симеоново! Аз направих всичко по силите ми да споразумея двете страни. Наскоро направих същото между Левски и Берое за Илиян Стефанов. Но за това са необходими две страни! Всеки има право на мнение, но истината е само една!

П.П. Високопарните приказки за любовта към клуба, който го е “изградил” преди един век, не помагат да издържа семейството си. Интересно защо от Левски мълчат, че не приеха предложение за споразумение с намалена сума от около 230 000 лв през януари 2021 г. Най-лесно е да обвиняваме слабия. Няма такъв морален аргумент като “остани без работа и пари, защото ние сме Левски и можем да си правим каквото си поискаме”! Аз съм много повече левскар от 90% от сегашните фенове и съм бил на повече мачове на Левски от поне 80% от сегашните фенове, но не харесвам името на клуба да се използва като меч срещу невинни хора! Левски значи свобода, а не измама!”

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 17 мар 2022 14:46

tmanolov написа:
baltimore написа:Кашата с Хубчев, забъркана еднолично от собственика гаврош, ще се точи с години.

Тцъ, ще се изчисти още тази година, феновете ще я изчистим, колкото и да им е непрятно на някои. А че "собстеникът" ни е като от "Клетниците", е друга тема, в която не искам да влизам. Това с 250 хилки заем беше връх на сладоледа - да си пиша и моите няколко хиляди заем, а!!!

Да, ще се изчисти финансовата част. Другото не.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 мар 2022 14:54

Президенти, директори, треньори и привлечени от тях футболисти по сезони:

Сезон 2008/2009 – Президент на Левски е Тодор Батков, а директор Даниел Боримиров. Сменят се двама треньори – Велислав Вуцов и Емил Велев. Привлечени футболисти – 12.

Сезон 2009/10 – Президент Тодор Батков, директор – Георги Иванов. Треньори – Емил Велев, Ратко Достанич, Георги Иванов. Привлечени футболисти – 8.

Сезон 2010/11 – Президент Тодор Батков, директор Георги Иванов. Треньор – Ясен Петров. Привлечени футболисти – 14.

Сезон 2011/12 – Президент Тодор Батков, директори Иво Тонев и Георги Иванов. Треньори – Георги Иванов, Антони Здравков, Николай Костов, Викторио Павлов, Ясен Петров. Привлечени футболисти – 12.

Сезон 2012/13 – Президент Тодор Батков, директори – Иво Тонев, Даниел Боримиров. Треньори – Илиан Илиев, Николай Митов. Привлечени играчи – 17.

Сезон 2013/14 – Президент Тодор Батков, директори Иво Тонев, Наско Сираков. Треньори – Николай Митов, Викторио Павлов, Славиша Йоканович, Антони Здравков, Елин Топузаков. Привлечени играчи – 14.

Сезон 2014/15 - Президент Тодор Батков, директори Иво Тонев, Георги Иванов. Треньори – Пепе Мурсия, Георги Иванов, Елин Топузаков, Стойчо Стоев. Привлечени играчи – 19.

Сезон 2015/16 – Президент Иво Тонев, директор Георги Иванов. Треньори – Стойчо Стоев, Елин Топузаков. Привлечени играчи – 17.

Сезон 2016/17 – Президент Спас Русев, директори Станислав Ангелов, Андрей Желязков. Треньори Люпко Петрович, Елин Топузаков, Николай Митов. Привлечени играчи – 12.

Сезон 2017/18 – Президент Спас Русев, директор Даниел Боримиров. Треньори Николай Митов, Асен Букарев, Делио Роси. Привлечени играчи – 18.

Сезон 2018/19 – Президенти Спас Русев, Васил Божков директори Красимир Иванов, Павел Колев. Треньори – Делио Роси, Тодор Симов, Славиша Стоянович, Георги Дерменджиев, Георги Тодоров. Привлечени играчи – 9.

Сезон 2019/20 – Собственик Васил Божков, директор Павел Колев. Треньори – Петър Хубчев, Георги Тодоров. Привлечени играчи – 13.

Сезон 2020/21 – Президент Наско Сираков, директор Павел Колев, треньори – Георги Тодоров, Славиша Стоянович, Живко Миланов. Привлечени играчи – 17.

Сезон 2021/22 – Президент Наско Сираков. Треньори – Живко Миланов, Станимир Стоилов. Привлечени играчи - 12.

Общо привлечени футболисти: 194.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 17 мар 2022 15:39

чета и чак не ми се пише. Раев е голям галфон

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 мар 2022 15:49

baltimore написа:
tmanolov написа:
baltimore написа:Кашата с Хубчев, забъркана еднолично от собственика гаврош, ще се точи с години.

Тцъ, ще се изчисти още тази година, феновете ще я изчистим, колкото и да им е непрятно на някои. А че "собстеникът" ни е като от "Клетниците", е друга тема, в която не искам да влизам. Това с 250 хилки заем беше връх на сладоледа - да си пиша и моите няколко хиляди заем, а!!!

Да, ще се изчисти финансовата част. Другото не.

Кое е другото? Некоректността ли - тя се изчиства най-лесно - ние с Киселяка повече вземане-даване никога няма да имаме, а новите баш ги брига за каквото и да е, като видят някой лев (ако имаме такъв). Пък и "собственикът" ни все някога ще си отиде - надявам се, много скоро
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 мар 2022 15:51

filcolins написа:чета и чак не ми се пише. Раев е голям галфон

Дубрутру, но и на мен не ми се пише по тази тема - има два верни хода - Мъри и озаптяването до известна степен на наркосите. Всичко друго му е провал до провала!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: modor

Мнениеот Странджата » 17 мар 2022 16:55

То щом с едната светлина в тунела положението е ясно като бял ден, какво ли ще е да излезем от тунела, т.е. светлината да не е от насрещния влак. Ако от него става толкова ясно - спасение няма и няма да има :). Явно ще трябва да ставаме философи и да приемем, че каквото е било, няма никога вече да бъде. И нас също, което в края на краищата е твърде успокоително :)

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 17 мар 2022 17:07

Айде още един "най-голям" левскар. Госпожичката от Гложене обидена искала извинение.
На колко циганина платихме и на него ще платиме. Без отстъпки , без нищо , за да може като стъпи на Георги Аспарухов 15 000 да го поздравим подобаващо.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 мар 2022 19:28

Ще го издебна Хубчев в Стара Загора и ще му дам лично парите, които и без това мисля да даря.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 17 мар 2022 19:40

937 915 лева, в събота със сигурност ще чукнем 1 милион.

Върни се в “Левски”