vlong написа:Перпендикуляр е отвесната линия от рамото на кулипу,която ще покаже къде се намира оранджавата успоредна
Хондата ще ти даде допълнителни уроци по геометрия на тънкана като на социално слабо говедо, та да не се излагаш! ;)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vlong написа:Перпендикуляр е отвесната линия от рамото на кулипу,която ще покаже къде се намира оранджавата успоредна
.Българският футболен съюз продължава политиката си за налагане на перспективни кадри на ключови позиции в структурата на централата. От днес поста „маркетинг директор“ на Съюза заема Пламен Петров, който ще отговаря както за бизнес развитието на БФС, така и за бранд идентичността на всички национални гарнитури и рекламно-спонсорските дейности, свързани с цялата футболна система.
Доскоро Петров изпълняваше същите функции в ПФК Левски, където постигна забележителни резултати и работата му бе високо оценена от ръководството на клуба
W84me написа:Изглежда по-умен от Барбуков.
miro_rz написа:NOMER14 написа:miro_rz написа:NOMER14 написа:Някои гледали гербаджийски мач, а не Пул-Сити. Защо си го причиняват?
А ти не гледаш ли мачове на гербаджиите от Герена!?
Писал съм го вече. Герб е политическото крило на трибуквената силова групировка, направила Славия шампион. Герб управлява и всяка година Разград е първи. СлучаЕност. Левски използва един промеждутък от време, когато герб не бе в правителство, за да вземе Купата.
Наско е ГЕРБ, Боримиров е ГЕРБ, Йовов е ГЕРБ, Сектор Б са ГЕРБ!
Не е лошо малко да смъкнеш очилата. Отделно в този период Левски загуби 3/4 финала не заради ГЕРБ, а заради некадърност.
Накрая и ББ ще даде парите за стадиона, които ще бъдат откраднати по-направление.
W84me написа:Изглежда по-умен от Барбуков.
tmanolov написа:miro_rz написа:Обесни го на Номер14 и Дамянов. Като им го напишеш се сърдят.
Не се сърдят, просто искат да изкарат нашите по-бели, отколкото са (това да не се бърка с бЕлото - там сме много напреТ :mrgreen: ). Иначе аз бях от малкото, които прогнозираха възхода на твоя отбор - е, не очаквах чак толкова огромен късмет да имате в първите години, но бях убеден, че ще сте фактор. Само не мога да си обясня, при толкова голям регион (не говоря само за града, а за целия делиорман между Русе, Търговище, Шумен и Силистра), при липса на конкуренция от всякакъв вид, при толкова пари, как не успяхте за 14 години да си напазарувате фенове и да отгледате някаква школа? И това го казвам с голям упрек - именно вие сте основната причина за резилите на национално ниво
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent и 15 госта