vlong написа:wilge написа:scooool написа:Джерито е дал интервю, че преговаря за нападател за Левски и скоро можело нещо да се случи. Да връщат Антоан Стоянов, 185 дефанзивен халф, при това нямане като нищо ще захапе.
Не само него. На Виктор Любенов също трябва да бъде дадено игрово време. ЦЗ на 19 години с ръст 190 см. Сега му е времето да го налагат. А защо да не го пробват на мястото на Краев? То и Анди в началото боксуваше. Испанеца трябва да бъде запознат с качествата и на Рупанов. Тази мантра, че за наш футболист не могат да се вземат пари трябва да се разчупи. Всичките ни съседи продават по-скъпо. Защо ние да не можем? Но за да вземеш първо трябва да дадеш. Обаче съпругът на г-жа Раева не е по даването. Той си пада по вземането. Схемата "бразилче - шлайфане - продажба" вече на работи защото няма кой да шлайфа.
Има и друго,сега Веласкес е под пара,всички са го зяпнали и чакат резултати,напрежението е голямо,естествено че ще разчита на титуляри.
Кой ще си сложи главата в торбата да залага на млади в такава ситуация,еднес на тренировката как им викаше.
Струва ми се ,че с такъв тон няма да изкара дълго,ще му спретнат сценарий.
Владенце, приятелю, за мен с викане или без викане, Веласкес ще изкара максимум до Великден.
Разбирай НАЙ-МНОГО 3 месеца.
А друг въпрос е, че този човек и щаба му едва ли някога са тренирали такива некадърници в кариерата си, и сега се чудят къде са попаднали.
Западните(особено испанските) школи изискват бързо боравене с топката, позициониране, точни, чести и бързи пасове, за което се изисква най - вече перфектна физ.подготовка и поне малко талант и умения.
Този човек е бил треньор в Нидерландия, щабът му е бил в Реал и Бенфика, разбираш ли за какъв шок става дума при тях?
Челен сблъсък с джунглата в България.
Нашите футболисти кое от изброените неща могат и притежават?!
Не само ще вика, ами какъвто е сприхав може и да ги бие, или просто да метне оставка.
Едва ли Наско му дава голяма заплата.
А той за малка може да работи навсякъде.
Но не и с българи.
Като знам даже Кройф какви нерви и ядове е имал със Стоичков в началото, за да го научи на футбол, а не да тича като муха без глава по фланга.
И той, и Ицо са го разказвали.
Той затова Ицо толкова го уважава.
В началото е било мъка съвместната им работа.
Само, че Ицо поне беше изключително рязък, бърз играч, с мощен удар с левия крак и беше борбено куче, биткаджия.
Нащите татуирани момчета в момента и това не притежават.
Едно не можем да отречем на Ицо, беше играч с невероятен хъс и непримиримост за победа.
Младите сега нямат тези качества.
Аз, макар да е прост, и да е бил от ЦСКА, го уважавам за това, че носеше национала на гърба си, и че НИКОЙ НИКОГА повече от България няма да спечели златна обувка, златна топка и най-вече голмайстор на СП.
Той беше и си остава единствен.
А относно Веласкес, не му завиждам.
Да идваш от Нидерландската лига и да ти се налага да тренираш Митков, Галчев и т.н.
Той трябва да ги учи на А и Б във футбола, който изисква да играят.
А и на никой треньор не му е приятно да направи дебют с три мача, в които да запише 3 загуби и да получи 10 гола.
Такъв е животът, Владе!