Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
Абало е слаб футболист. Има прилична скорост и дотам. Но на фона на на това, че сте бедни като църковни мишки, става за 5- 6-то място. 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:Абало е слаб футболист. Има прилична скорост и дотам. Но на фона на на това, че сте бедни като църковни мишки, става за 5- 6-то място.
Един от най-добрите на своя пост у нас. Примерно Бат Стою не разполага с такъв играч.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Абало беше казвал, че след Лудогорец иска да отиде в клуб от Сегунда или евентуално от Примера. Така че не очаквайте да акостира в "Левски". Или който и да е друг български тим.
Плюс това е непостоянен, според мен. Не случайно влизаше основно като резерва. Така че няма да е голяма загуба ако напусне България, пак според мен.
Плюс това е непостоянен, според мен. Не случайно влизаше основно като резерва. Така че няма да е голяма загуба ако напусне България, пак според мен.
Последна промяна от fiesta на 07 юни 2014 17:31, променено общо 1 път.
Tommi написа:шивача написа:Абало е слаб футболист. Има прилична скорост и дотам. Но на фона на на това, че сте бедни като църковни мишки, става за 5- 6-то място.
Един от най-добрите на своя пост у нас. Примерно Бат Стою не разполага с такъв играч.
Това си е твое мнение, моето го споделих. Не е по темата, но Тройчо разполага с Иван СТоянов и Тони Силва на този пост, като Милесавлевич също играеше няколко мача и то сполучливо в тази зона...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Като огромната част от акциите са в тръста ни, а той има примерно между 5 000 и 10 000 хиляди члена, които си плащат редовно членския внос! Да речем по-2 лева на месец! Като това им дава право на края на сезона да гласуват чрез избори кой да управлява клубът, или поне да имат право да вкарат няколко техни представители в борда на клубът! И клубът да се ръководи от хора истински мениджъри и технократи! А не от комунисти и доносници нямащи нищо общо с Левски! Като просто ако не си вършат добре работа ще бъдат сменяни от феновете и толкова! На клубът не му трябват милионери с тази си фенска подкрепа а правилно менижиране. Клубът може да си докарва спокойно едно 5 милиона евро на сезон само от спонсори, мърчиндайзинг и билети, със популярността си която има Левски в България това е напълно възможно, стига да се работи правилно за клубът, да има стратегия и клубна политика и феновете да виждат това, а не само разни далавери !! Именно така е в Германия![/quote]
Нещо не ми става ясно? 10 000 даващи по 2/два/ лева на месец, ами това е ще е заплатата на 2 /двама/ от най-добрите в отбора за един месец. Как тогава искаш да имате думата тези 10 000?!?! Ако се дава нещо да е поне , казвам поне до 50 лева на месец. Аз лично мога да отделя даже по 1000-2000-3000 на година, и преди съм го писал. Не, че съм страхотно финансово но мога да изкарам /изработя/ малко повече, така че да не ми тежи на семейния бюджет. Ако има помощ от тръста, или както и там да се нарече, трябва тези 10 000 да дават минимум по 1 000/хиляда/ на година за да имат право на глас в управлението на клуба. Като се съберът и други хора отделящи по 2-3-5 лева не семец, тогава може да се говори на управление от феновете.
Нещо не ми става ясно? 10 000 даващи по 2/два/ лева на месец, ами това е ще е заплатата на 2 /двама/ от най-добрите в отбора за един месец. Как тогава искаш да имате думата тези 10 000?!?! Ако се дава нещо да е поне , казвам поне до 50 лева на месец. Аз лично мога да отделя даже по 1000-2000-3000 на година, и преди съм го писал. Не, че съм страхотно финансово но мога да изкарам /изработя/ малко повече, така че да не ми тежи на семейния бюджет. Ако има помощ от тръста, или както и там да се нарече, трябва тези 10 000 да дават минимум по 1 000/хиляда/ на година за да имат право на глас в управлението на клуба. Като се съберът и други хора отделящи по 2-3-5 лева не семец, тогава може да се говори на управление от феновете.
- blue avalanche
- Контакти:
шивача написа:Абало е слаб футболист. Има прилична скорост и дотам. Но на фона на на това, че сте бедни като църковни мишки, става за 5- 6-то място.
"Фона" да не сте вие???Дето събирате свободни агенти-пенсионери...Егати "богаташите"!
- milen.hristov
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:валкареджио написа:Васил Божков е много близо до "Гервна".
явно думите на Сираков вече започват да се сбъдват.
заедно с него ще дойдат още няколко бизнесмена и си решаваме проблемите.
Проблемите ще си ги решим само когато Левски и другите клубове в България попаднат в ръцете на феновете си, както е в Германия! И тогава никой няма да е зависим от бащици, пишман бизнесмен и разни хора гледащи само към комисионните от трансферите и черното тото!
Аз продължавам да не вярвам в това, че сериозен клуб може да бъде издържан от феновете си, а и, че те имат необходимите управленски качества.
- milen.hristov
- Контакти:
Живко6461 написа:Avanti_Ragazzi написа:валкареджио написа:Васил Божков е много близо до "Гервна".
явно думите на Сираков вече започват да се сбъдват.
заедно с него ще дойдат още няколко бизнесмена и си решаваме проблемите.
Проблемите ще си ги решим само когато Левски и другите клубове в България попаднат в ръцете на феновете си, както е в Германия! И тогава никой няма да е зависим от бащици, пишман бизнесмен и разни хора гледащи само към комисионните от трансферите и черното тото!
Кое гарантира, че наистина ще си решим проблемите с Васил Божков, група бизнесмени и Сираков около тях? Новото ръководство запазва ли се или става бивше? Веднага или след няколко загуби?
...
Как феновете (аз използвам българската дума привърженици) ще вземат клубовете в ръцете си? Как ще ги управляват? Кой и как ще гарантира, че "комисионните от трансферите" (в порочния вариант) и "черното тото" ще бъдат табу за българските клубове? В света, в който живеем.
Новото ръководство със сигурност остава(само може би треньорът е под въпрос, но при всички положения до нова година, а след това семейни причини

Cooler написа:Идеално Минев остава в Пловдив. Един пенсионер по-малко. Да не говорим, какъв е като човек.
Радвам се. Този ******* няма място в Левски
110 години любов!
- MagicMoments
- Контакти:
Дано повечето от критикуващите Гонзо,Мурсия и играчите,които взимаме разберат,че пари няма.А и да има за мен по-важно е да се дадат за Сектор А отколкото за заплати на Туре,Рамос,Лопес или трансфери като на Бру.По-добре без подготовка в чужбина,без европейски мачове и чужденци с визитки,а с българи с ниски заплати,лагери за без пари в България и с треньори и кондиционни специалисти от Европа.Важно е в юбилейния сезон да сме на стадиона и да оставим треньорите и играчите на мира(но не и Батков)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]