Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 26 ное 2024 20:07

realno написа:
ugly bug написа:Айде честито, роги !
Пътя пред бай Дик за проекта с банани и фурми е отворен.
Пращайте делегация да целуват ръка , да искат прошка и строежа на стадион "Гейреня Виваком Гошо Филма" може да започне.
Изображение

Нали знаеш как? :)))

Сега ши изпльоскат някой мол, а на вас ще ви оставят едно мъничко игрище на малки вратички. Поне ще имате напълно покрито игрище и няма да ви морим за козирката повече.
Разпродавайте играчи! За малки вратички ви трябват само 5-6 некадърници с наднормено тегло.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

ElCapitan_Puyol

Мнениеот ElCapitan_Puyol » 26 ное 2024 20:22

Фенове на Левски с качулки са пребили 2 фена на ЦСКА-София пред магазин в столицата след мача с Лудогорец. Всички замесени са били под 18г. келемета. Видео - в сайта на БНТ, емисия новини. Оня ден в мола същата работа пак с малолетни и непълнолетни диванета примати ! Нещо страшно става в България, нещата излизат от контрол ! Време е да се отворят отново ТВУ за превъзпитание на такива лайненца, разглезени от мама и тати !
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 26 ное 2024 21:23

Гамени навсякъде! Имаш фенове, имаш проблеми. Разград никога няма да имат проблеми с феновете!

ElCapitan_Puyol

Мнениеот ElCapitan_Puyol » 26 ное 2024 21:33

Там живеят културни хора и децата са възпитани. Вие шопските примати по Софийско сте като неандерталци. Хванали сте нещо от сръбските диваци човекоподобни, слушате сръбска чалга и им се кефите и си ви влече към тея гниди. Почти всичките сте и фенове на Звезда или Партизан, а същевременно не съм видял сърбин да е фен на Левски, ЦСКА (бившето) или който и да е български отбор. А и като цяло шопския манталитет е подобен на техния. След време ако недай боже стане война и окупират части от България, вие ще сте първите, които ще се пишете сърби, абсолютно сигурен съм в това. Вие сте податливи на такива влияния и сте потенциални предатели в бъдеще като македонците. Неслучайно навремето Милошевич е имал планове за създаване на "шопска нация", усещайки колко сте податливи на потенциална сърбизация !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 ное 2024 22:21

ugly bug написа:
realno написа:
ugly bug написа:Айде честито, роги !
Пътя пред бай Дик за проекта с банани и фурми е отворен.
Пращайте делегация да целуват ръка , да искат прошка и строежа на стадион "Гейреня Виваком Гошо Филма" може да започне.
Изображение

Нали знаеш как? :)))

Сега ши изпльоскат някой мол, а на вас ще ви оставят едно мъничко игрище на малки вратички. Поне ще имате напълно покрито игрище и няма да ви морим за козирката повече.
Разпродавайте играчи! За малки вратички ви трябват само 5-6 некадърници с наднормено тегло.
Изображение

Фантазиите са хубаво нещо, но когато се прекали вече не е здравословно и ставаш объркан припознавач. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 ное 2024 07:14

ElCapitan_Puyol написа:Там живеят културни хора и децата са възпитани. Вие шопските примати по Софийско сте като неандерталци. Хванали сте нещо от сръбските диваци човекоподобни, слушате сръбска чалга и им се кефите и си ви влече към тея гниди. Почти всичките сте и фенове на Звезда или Партизан, а същевременно не съм видял сърбин да е фен на Левски, ЦСКА (бившето) или който и да е български отбор. А и като цяло шопския манталитет е подобен на техния. След време ако недай боже стане война и окупират части от България, вие ще сте първите, които ще се пишете сърби, абсолютно сигурен съм в това. Вие сте податливи на такива влияния и сте потенциални предатели в бъдеще като македонците. Неслучайно навремето Милошевич е имал планове за създаване на "шопска нация", усещайки колко сте податливи на потенциална сърбизация !

А Кирил Домузчиев какъв е?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 ное 2024 08:01

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 ное 2024 13:13

Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ElCapitan_Puyol

Мнениеот ElCapitan_Puyol » 27 ное 2024 18:06

pomiqrat написа:Изображение

Това Любо Ганев ли е ? :mrgreen:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 ное 2024 18:26

Преди 14 години Бербатов влезе в историята на Висшата лига с истинска магия
На днешният 27-и ноeмври, преди 14 години, Димитър Бербатов влезе в историята на английската Висшата лига по феноменален начин. Българинът наниза пет гола с екипа на Манчестър Юнайтед срещу Блекбърн Роувърс при победата със 7:1 на „Олд Трафорд“ пред 2010-а година.

Благоевградчанинът се разписва във втората, 27-ата, 47-ата, 62-ата и 70-ата минути. Така Бербатов стана един от едва петимата футболисти, които имат по пет гола в един мач в дивизията. Другите две попадения за „червените дяволи“ в онзи мач вкарваха Джи-сунг Парк и Луиш Нани.„Беше невероятна вечер. Още не мога да повярвам, че отбелязах пет гола. Случи се и смея да кажа, че представянето ми бе брилянтно. Направихме хубава победа, макар че никой от нас не очакваше подобен резултат. Сега всички се щастливи от представянето си и от головете, които отбелязахме. С Рууни се разбирам добре. Той е такъв тип играч, който знае как играя, аз знам същото за него и ни е лесно един с друг“, заяви българинът след мача.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”