Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 фев 2022 14:13

koisa написа:Всичко хубаво, но как можаха пак да сложат този грозен бял фон на логото на фланелките?!
С нетърпение чаках да разкарат гнусното лого на Щрабаг и сега отново подобно.

На мен пък ми харесва много.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 фев 2022 14:17

50-100 на месец не са ми проблем.Сутринта купих 8 билета за Пирин.Даже като се помисли и 8 000 на мач е достатъчно,имаме два домакински мача,макар че колкото повече ,толкова повече.
А пък за фон не се сещам за друга комбинация освен жълт фон ,сини букви ,може би тъмносин фон с жълти или бели.Абе не е толкова лошо ,ще свикнеш
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 фев 2022 14:31

Просто без фон. Бели или златни букви, а фонът ще е синята фланелка.
Така с този бял фон е наистина много грозно.
Стои като лепенка.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 фев 2022 14:53

Blue_Blood84 написа:
koisa написа:Всичко хубаво, но как можаха пак да сложат този грозен бял фон на логото на фланелките?!
С нетърпение чаках да разкарат гнусното лого на Щрабаг и сега отново подобно.

На мен пък ми харесва много.

То и на мен ми харесва надписът: "ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН", просто този бял фон е дразнещ и не стои добре. Без него щяха да са супер яки фланелките.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 09 фев 2022 15:52

Относно екипа "ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН" , грозен - хубав, не е от значение за мен.
Просто е задължителен да се купи за тези след нас!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 фев 2022 15:54

vlong написа:50-100 на месец не са ми проблем.Сутринта купих 8 билета за Пирин.Даже като се помисли и 8 000 на мач е достатъчно,имаме два домакински мача,макар че колкото повече ,толкова повече.
А пък за фон не се сещам за друга комбинация освен жълт фон ,сини букви ,може би тъмносин фон с жълти или бели.Абе не е толкова лошо ,ще свикнеш

Това е част от проблема. В началото на всяка кампания има едно Юрууууш , което събира сума Х. Те решават , че тя ще е константна и месечна , НО след два , три месеца инерцията понамалява и се оказва , че месечната сума е няколко пъти по-малка.
Давам себе си за пример. В началото на кампанията за Членските карти взех 15 карти и повечето ги подарих на приятели с цел да предизвикам някакъв импулс , интерес , пак да почнат да идват на мачовете. Тази година колко от тях бяха подновени ? 3 - тези за които аз се грижа. Така аз и още други такива надухме и изкривихме статистиката до 20 000+ карти , на базата на тая бройка се правят някакви стратегии за кампании , за фенско сдружение и т.н........идва новата година и от 20 К , не можем да стигнем и 10 дори.
Ако е кампания да е ясна! Излизат и казват - Търсиме 5000 човека , които да давяват по 30 лева на месец. Кратко , точно и ясно.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 фев 2022 16:33

LoveAndPeace написа:
vlong написа:50-100 на месец не са ми проблем.Сутринта купих 8 билета за Пирин.Даже като се помисли и 8 000 на мач е достатъчно,имаме два домакински мача,макар че колкото повече ,толкова повече.

Това е част от проблема. В началото на всяка кампания има едно Юрууууш , което събира сума Х. Те решават , че тя ще е константна и месечна , НО след два , три месеца инерцията понамалява и се оказва , че месечната сума е няколко пъти по-малка.
Давам себе си за пример. В началото на кампанията за Членските карти взех 15 карти и повечето ги подарих на приятели с цел да предизвикам някакъв импулс , интерес , пак да почнат да идват на мачовете. Тази година колко от тях бяха подновени ? 3 - тези за които аз се грижа. Така аз и още други такива надухме и изкривихме статистиката до 20 000+ карти , на базата на тая бройка се правят някакви стратегии за кампании , за фенско сдружение и т.н........идва новата година и от 20 К , не можем да стигнем и 10 дори.
Ако е кампания да е ясна! Излизат и казват - Търсиме 5000 човека , които да давяват по 30 лева на месец. Кратко , точно и ясно.

Абсолютно, даже им давам идея (модор да я преведе нагоре, ако счете за правилно) - търсим 1914 човека, които да даряват всеки месец по 72 лева. Срещу това получават място в сектор А с изписано името им на седалката или нещо друго там, да се измисли. А не сегашното - поредната кампания, защото явно "собственика" ни не е намерил други спонсори освен Палмсбет. С какво сегашната кампания е различна, освен че заволаирано ни се каза, че пари няма? Какво ни даде г-н "собственикът", че да иска още? Ще си купя новата фланелка, макар да не ми харесва, ще добавя и още нещо, но така не се прави, особено когато, както каза и някой колега назад, няма ясни отговори на въпросите кой засра Левски в досегашното положение - конкретика и цифрички!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 фев 2022 16:40

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 09 фев 2022 18:36

Blue_Blood84 написа:
Sstefanov написа:Не съм много сигурен в тая кампания. Пък и вече се поуморих, да дарявам пари за Левски. Не се прави така. Това ново лого отпред, можем и без него. Нека да слагат логотата на фирми, които са готови да дават пари (не че има такива). В тази световна финансова и ковид криза, пак искат, бедния българин да помага. Как пък не направиха една среща да кажат, кой точно източи клуба и да се даде на властите. Не знам, не съм фен на новото. Загубил съм доверие в Сираков, в Ивкоов никога съм нямал. Изключително слаба работа от ръководството ни.

Много фенове тука мрънкаха, че ръководството не се отблагодарява достатъчно на публиката за помощта, този надпис на фланелката е за нас феновете, помагането е като сме 17 000 на стадиона, не да ходиш до банката да даряваш. Нека да сме 17 000 всеки път, няма да има нужда от друга помощ.

Стига глупости, 17 000 няма как да бъдем. Хубаво на стадиона ще ходим, както винаги, обаче накрая остава един гаден вкус в устата от Непрозрачността на ръководството. Смятай колко са слаби всичките, щом не могат да се намерят никакви спонсори да си лепнат логото на екипа или да се рекламират на стадиона. Имам приятели, който са ходили близо 30 години на Герена, на почти всеки мач. Вече не искат да чуят, да отидем. Когато си бил лъган толкова много години, няма как да приемеш и хубавите неща. Тази кампания е абсолтно същата, като тази от преди 2 години, просто с друго име.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 фев 2022 19:26

Sstefanov и tmanolov са прави. Няма как така да се продължава. Това е инициатива с затихващи приходи. Положението в България се влоши в известен смисъл. Трудно могат да отделят пари хора живеещи в по малки градове и региони. Днес слушах по Дарик спортното шоу. Само за пари и сметки се въртеше мисълта на онзи водещият......кои колко да даде и колко щели да се съберат на месец. Един милион привърженици колко да превеждат и как ще се издържа от тях клуба. Всеки фен обичащ отбора превежда. Но не трябва да се насажда мнението ,че не стигат средствата и едва ли не някои трябва да се чувства гузен ако не успее дадена кампания. Този натиск започва да притеснява.

Върни се в “Левски”