Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dedko2022
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот dedko2022 » 14 ное 2024 17:49

Интересно ми е примерно ти лично ще си дадеш ли парите на Гонзо да ти ги харчи примерно?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 ное 2024 17:52

Ако си свалиш тапите които си напъхал в ушите и слушаш непредубедено дискусии, предавания и т.н., няма да задаваш излишни въпроси.
В днешното спортно шоу на Дарик категорично беше споделена много информация и защо аджеба в БФС няма пари. Който слушал, слушал

В школите на Звезда, Партизан и Динамо Загреб няма такси и на родителите е забранено да припарват до тренировъчните бази, както и на някой футболни мачове.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 14 ное 2024 18:04

Зададох много елементарен въпрос примерно. Ти ще си дадеш ли примерно парите на Гонзо да ти ги харчи? Примерно може да отговориш едносрично.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 ное 2024 18:09

Тези въпроси са единствено да се спами, а не да се води някаква нормална дискусия. След като няма какво да споделиш като мнение и ти харесва да се правиш на Ники Кънчев си намери себеподобни да си спамите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 14 ное 2024 18:12

Желю Станков
3h ·
Георги Иванов – Гонзо става все по-симпатичен с прозренията си за положението на подопечния му български футбол. След като месеци наред му бе осигурен невиждан медиен комфорт, той се видя принуден сам да започне да се критикува. Или поне да посочи реалното положение на нещата. И се оказа, че през месец март Гонзо се е преборил да стане собственик на фабрика на 9-и септември. БФС били ошушкани, нямало пари дори за заплати, та се налагало да теглят кредите от банки. Интересно какви обезпечения дават за тези кредите! Чудовищно и скандално, защото при Борислав Михайлов АД-ото бе винаги в отлично финансово състояние. Помним с умиление онази мантра на Данчо Лечков за пиенето, яденето, топлото легло и самолетната седалка.
----
Още - утре в "Тема Спорт"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 ное 2024 18:57

Dust написа:
BRF написа:Ако ти мислиш,че с Гонзо и хората около него имаме някакъв шанс за различно от дерби с Люксембург ,кой съм аз да ти противореча!

Не мога да гадая. Оценка за себе си ще направя след поне година и половина работа. Щом синът ти тренира футбол би трябвало да си идеално запознат за случващото се в ДЮШ.

Еми запознат съм и положението е трагично!Това което се случва там е ,че нищо не се случва-поне в Бургас където имам сериозно поглед!Даже точно това ме беше накарало миналата година да се кандидатирам за Общинския съвет в Бургас и да се опитам да водя тази битка за бъдещето на децата!Знам как се чувстват от Величие,на мен не ми стигнаха 16 гласа ,но както и да е!
Не мисля,че Гонзо има интелекта или поне контактите за да се справи с бфс!Боби му се получи заради Батето който имаше страхотни познанства и ги прехвърли към него!Гонзо бил,е и ще бъде завиниги един НИКОЙ!Поради тази причина смятам,че изтървахме възможността да се даде шанс на Стилян ,Мартин ,Бербатов,хора с много контакти навсякъде по света играли в големи отбори и до колко съм запознат с много добри качества в бизнеса!
За да не се приема темата като ЦСКА-Левски,ако се бяха кандидатирали като екип Мъри,Цанко и Хубчев бих ги подкрепил!Гонзо не е дъно,той е невъзможния и невероятен избор!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 ное 2024 19:01

BRF написа:Еми запознат съм и положението е трагично!Това което се случва там е ,че нищо не се случва-поне в Бургас където имам сериозно поглед!

От това, което си видял, за какво от същото може да упрекнеш, че е по вина на БФС?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 ное 2024 19:09

Dust написа:
BRF написа:Еми запознат съм и положението е трагично!Това което се случва там е ,че нищо не се случва-поне в Бургас където имам сериозно поглед!

От това, което си видял, за какво от същото може да упрекнеш, че е по вина на БФС?

Аз като цяло така и не разбрах каква е функцията на бфс!За 7-8 години не помня нищо да е давано от бфс за отбора в който е играл сина ми,те са общо 3!Не съм чул за топки,врати,екипировка от тяхна страна!Ние родителите сме плащали винаги всичко,разбира се и такси,хотели ,храна като имало турнири такса участие!
Не съм чул някаква политика на тема разговори с държавата и съответните органи,терени ,обучения на треньори...................не знам какво още да изреждал!От пияниците боби и ко,минахме на малоумника гонзо!Ако аз отида при собственика на фирмата която ръководя и му кажа да изтегли кредит за заплатите,какво мислиш,че ще ми отговори!?!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 14 ное 2024 19:15

Dust написа:Тези въпроси са единствено да се спами, а не да се води някаква нормална дискусия. След като няма какво да споделиш като мнение и ти харесва да се правиш на Ники Кънчев си намери себеподобни да си спамите.

Изобщо не е спамене, а питах съвсем сериозно според теб Осмокласника има ли капацитет да управлява българският футбол и в частност едни много пари, които иска от държавата. Наистина ли трябва година и половина, за да се потвърди, че този човек е неграмотен и некомпетентен и не може да се очаква нещо от него! Зададох елементарният въпрос дали ти би си дал парите на него (на който ти не искаш да отговориш, което е разбираемо, защото съм убеден в отговора), за да ти помогна да вкараш малко сиво вещество в разсъжденията си. Ще ми е много интересно да споделиш какви положителни качества виждаш у Гонзо като управленец?!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 ное 2024 19:22

BRF написа:Аз като цяло така и не разбрах каква е функцията на бфс!За 7-8 години не помня нищо да е давано от бфс за отбора в който е играл сина ми,те са общо 3!Не съм чул за топки,врати,екипировка от тяхна страна!Ние родителите сме плащали винаги всичко,разбира се и такси,хотели ,храна като имало турнири такса участие!

Тези школи/отбори частни ли са били или такива към БФС? Ако са частни БФС няма как да издържа такива.
BRF написа:Не съм чул някаква политика на тема разговори с държавата и съответните органи,терени ,обучения на треньори...................не знам какво още да изреждал!От пияниците боби и ко,минахме на малоумника гонзо!Ако аз отида при собственика на фирмата която ръководя и му кажа да изтегли кредит за заплатите,какво мислиш,че ще ми отговори!?!

Мисля, че сериозно се смесват нещата и примерите не са адекватни. Терени също не са задължение на БФС, нищо, че и те изграждат такива из страната. Обученията на треньори от кога е работа на БФС не зная. Да, БФС е на върха на пирамидата, те трябва да контролират целият процес, но представям си отива в случая Гонзо и казва на ръководещите школата на ЦСКА-София, "вие ще работите по еди каква си програма и модел" е аджеба това няма как да се случи, защото първия отговор ще е, като почнеш да издържаш школата, тогава ще ни казваш как да работим.

След избора на Гонзо за президент повечето фирми които са спонсорирали БФС са спрели същото, а причината вероятно е, че Гонзо не иска да им играе по свирката.
dedko2022 написа:Изобщо не е спамене, а питах съвсем сериозно според теб Осмокласника има ли капацитет да управлява българският футбол и в частност едни много пари, които иска от държавата.

Решенията в БФС се вземат от УС, така че едва ли каквито и решения да се вземат са без съгласие на същия. Кой какъв капацитет има има и какво може да управлява без да го познавам не мога да кажа. На голи приказки само лаладжиите се облягат, а целта им е, защото не е моя човек.

Върни се в “Левски”