damyanov1963 написа:peliforewer написа:k20dan4o написа:peliforewer написа:k20dan4o написа:Пели, 22 точки разлика, 22!!!
Потенциални 25 !!!
Как го виждаш в края?
Погледни ми коментарите от началото на шампионата и когато видиш някога да съм писал, че Лудогорец не е с класи над другите отбори ми задавай подобни въпроси.Имам претенции, че съм един от малкото фенове несимпатизиращи на Лудогорец който коментира нормално европейските срещи на отбора.Няма как и да си мълча когато Нареси прави суплес на Ахмедов, а Гинчев и Вълков се правят на невидели.Второто полувреме също имаше една игра с лакът на защитник на Лудогорец който не беше пред гърдите, а встрани и увеличаваше обема на тялото, но то мина мимоходом.Ако беше го направил някой футболист на ЦСКА форумните герои щяха да правят 4-5 страници десекция :) .
Пропагандата е основна ценностна система на любимия ти клуб, фенове и приближени журналисти.
Лакът на защитник, който не е пред гърдите и увеличава обема на тялото -->
Дискусионно си е ръката дали не увеличава обема на тялото, ако резултатът беше 1-1 и така беше играл защитник на Спартак Варна дали отсъждането щеше да е същото :) .
Това е геометрична прогресия, при която водата под определен ъгл увеличава обема на коритото.
Кой не вярва да пита Архимед.
Архимед, няма нищо общо с прогресията, основоположник е Питагор. Реално я е измислил
Карл Фридрих Гаус! Малко мисловно мезе..