Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Без цензура!
Добре, че Билбао дойде в Рзд за да разберем каъв Колос е.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Тежко е 13 години да не можеш да хванеш ръка...
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
4x4 написа:Сигурно цял Разград и околията са гледали "националната кауза" срещу гранда от Билбао. Имало е и обръщалка.
Супер вълнуващо.
Браво на Киро Гела за изкуствено напомпения проект с цел чесане на его.
Като гледам доста левскари цскари, за които по-сладка е загубата на техен противник, отколкото тяхна победа, също са го гледали :(
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Ботев май са чао или руснака ще продължи да ги издържа от разстояние?
Aronaks написа:Ботев май са чао или руснака ще продължи да ги издържа от разстояние?
Дългата синя ръка на ДАНС ни побутва към "задължаващото второ място" а синята ПФЛ ни трасира пътя към купата със сладко жребие. 8-)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
Щастлив бях да прочета дисекцията на срещата 1948-ЦСКА направена от топ анализаторите на форума :), смях и съжаление едновременно.Мохиканите са достойни хора, не ги обиждай като ги сравняваш с някои индивиди във форума.Нека и аз се направя на разбирач :) , Лудогорец снощи изиграха много добър мач срещу Билбао.На полувремето щях да пиша, че едва ли лудогорци ще издържат на темпото и натиска на Атлетик, Вие ще кажете дали съм бил прав.Ако първото полувреме бяха вкарали втори гол можеха да вземат нещо от този мач.Испанците го взеха този мач с рутина и малко повече класа, плюс за тях е, че те играят такива завързани мачове по два пъти в седмицата, а Лудогорец последно време се разхожда по терените в България, дори често им се случва и да са гости на стадиона си в Разград.Това е нов модел който трябва да заинтересува водещите отбори в Европа, защо да се хабят и морят по чужди стадиони като могат да играят само на собствения си :) , хубав ден Ви желая.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Банкянските кокошки са на път да дадат фира без бащицата си. Другите клубове да си пазят олигарсите, че това ги очаква и тях. Ще трябва Левски да играе сам в лигата на измамата, защото "бащицата" са му феновете.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- damyanov1963
Лц в ЕКТ ми прилича на Левски в Ефбета. Бият слабите отбори(с изключение на датските тревни хокеисти и Карабах), докато се паднат с някой по стабилен, макар и доста под средното ниво за Европа, като снощния, Славия Прага и тем подобни.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч