Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ultralevski » 10 май 2011 22:42

:lol: :lol:
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 май 2011 22:43

Koфти новина за Дъстли :( Както някои от вас споменаха, тъкмо момчето беше започнало да си връща формата... :oops: Очаквам Грийн да играе от дясно, а Видович ляв бег... И до края на сезона Серж да го пробваме и като крило :geek: Гледам, че засегнахте пак Хичо, Мечо, Топчо и т.н.... Не мисля, че старите трябва да са новите през лятото и съм твърдо против връщането за енти път на Телкийски,Топузаков и тем подобни... За Н. Димитров съм по-склонен, но имам резерви и към него :roll:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 22:46

Батков е на гости на Слави,обяснява какво е да си морален шампион

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 май 2011 22:50

milen.hristov написа:Батков е на гости на Слави,обяснява какво е да си морален шампион

Значи има актьорска вечер :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 май 2011 22:53

А Тотнъм е гост на Ман Сити. :o

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 23:45

turbogena написа:
milen.hristov написа:Батков е на гости на Слави,обяснява какво е да си морален шампион

Заради този не остана някой човек който вече да не ни се подиграва,не се научи да мълчи пред камерата

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 май 2011 00:31

milen.hristov написа:
turbogena написа:

Заради този не остана някой човек който вече да не ни се подиграва,не се научи да мълчи пред камерата

Ето ти още един,който не се научи да мълчи пред камерата:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MpbAUjk5tHE[/youtube]
и на когото вече се подиграват.Какво ще кажеш?

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 11 май 2011 00:49

TodorT написа:Koфти новина за Дъстли :( Както някои от вас споменаха, тъкмо момчето беше започнало да си връща формата... :oops: Очаквам Грийн да играе от дясно, а Видович ляв бег... И до края на сезона Серж да го пробваме и като крило :geek: Гледам, че засегнахте пак Хичо, Мечо, Топчо и т.н.... Не мисля, че старите трябва да са новите през лятото и съм твърдо против връщането за енти път на Телкийски,Топузаков и тем подобни... За Н. Димитров съм по-склонен, но имам резерви и към него :roll:

+1 ;) :geek:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 май 2011 09:04

"Ръководството на Левски няма намерение да взима футболисти на проби преди края на сезона. „Сините" вече са наясно с кои играчи ще се разделят и на кои позиции имат нужда от нови попълнения. Шефовете на „Герена" са се насочили към определени футболисти, които могат да бъдат заместници на съответните постове. За някои позиции, на които трудно може да се намерят класни попълнения от България, ръководството на „сините" се е свързало с близки свои мениджъри, които да им съдействат за намирането на по-качествени чужденци. „Сините" са преценили, че няма смисъл да идват нови играчи на проби, които едва ли ще отговарят на високите изисквания на „Герена".
От всички играчи, които са идвали на проби в Левски през последните години, само Седрик Бардон беше привлечен."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Националният селекционер на България при юношите (1993 година) Атанас Атанасов - Орела повика четирима футболисти на Левски за предстоящите две контроли на трикольорите срещу Турция в Анталия. Това са защитниците Христо Попадиин и Тодор Гочев, както и халфовете Янко Ангелов и Жак Коен.
Прави впечатление, че сред избраниците на треньора не попадна нито един футболист на ЦСКА."
Мисля,че имаме кадърни попълнения!Просто трябва някой да ги "види"!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 11 май 2011 11:34

Аз съм на същото мнение, че имаме юноши, но трябва някой да ги забележи!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Левски”