Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот ultralevski » 21 окт 2012 17:36

В тоя форум като влеза направо не ми се вЕрва. Ебати хората, ебати левскарите. Нищо не заслужавате.
Само феновете са важни!

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 21 окт 2012 18:17

За следващия мач не трябва да се събират пари. Не трябва да има хореография. Всички мрънкачи и чудещи се къде са отишли парите нека изчакат отчета, където ще видят за какво е отишла всяка една стотинка , а след това да почват с подготовката за хореографията на следващото дерби. Нека те да я подготвят :arrow:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 21 окт 2012 18:35

ultralevski написа:В тоя форум като влеза направо не ми се вЕрва. Ебати хората, ебати левскарите. Нищо не заслужавате.

Абсолютно ;) 90% от тук пишещите "левскари" страдат от много остра форма на придобита мозъчна недостатъчност.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 окт 2012 21:33

MainEventer написа:Къде отидоха парите за хореографията ? За тая смешна хореография да са дали 300 лв. Другото за наркотици ли отиде ?

Ти пък. Нали трябваше да се плати гранцията на владко гугутката. Шишетата с които се сезамрят автобусите също струват пари

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 окт 2012 21:46

deceitt написа:За следващия мач не трябва да се събират пари. Не трябва да има хореография. Всички мрънкачи и чудещи се къде са отишли парите нека изчакат отчета, където ще видят за какво е отишла всяка една стотинка , а след това да почват с подготовката за хореографията на следващото дерби. Нека те да я подготвят :arrow:

Аз предлагам следващият път да нямаме никаква хореография, туко виж учениците си дали парите т.е. парите на родителите им за учение. можем да минем с горене на вестници и трите сектора след победа и с веене на шалове, знамена, и пеене на песни
Едни други нямаха никаква хореография, пък отборът им победи. Все си мисля, че е по-добре победа отколкото хореография. Три точки се дават за победа, от която следва и най-важното, титли.
Предпичитам следващото дерби да сме с разменени роли, уж по-слаби на трибуните, но празнуващи победата на края

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 22 окт 2012 00:08

А пък аз предпочитам да ги размажем и на терена и на трибуните. Това че бездушниците на терена губят , не означава че феновете не трябва да спечелят своята битка !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 окт 2012 13:12

deceitt написа:А пък аз предпочитам да ги размажем и на терена и на трибуните. Това че бездушниците на терена губят , не означава че феновете не трябва да спечелят своята битка !

Следващият мач аз се кандидатирам да правя хореографията, при това освен за Б и за останалите сектори А и В.
Като ще искам да ми искам да и помогнете с точно 0 лева, всичките разходи ще са за моя сметка. Разбира се няма да откажа и спонсорство и от ваша страна, след което ще отчета и какво съм си купил с парите които сте ми дарили.

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 23 окт 2012 10:31

Ти ли бе...
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 окт 2012 15:49

ultralevski написа:Ти ли бе...

едва ли някой ще го направи по-евтино

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 24 окт 2012 12:06

Ти си един от тия, които единствената им разлика с ония отсреща е цветът на шала.
Последна промяна от ultralevski на 25 окт 2012 12:04, променено общо 1 път.
Само феновете са важни!

Върни се в “Левски”