Силен ЦСКА—София протяга ръце към купата!
Тирето ми е като Барса от оня ден.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
miro_rz написа:Силен ЦСКА—София протяга ръце към купата!
Тирето ми е като Барса от оня ден.
Всичко е платено !
Купата е червена !
Друг да не се опитва !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Странна игра от страна на Добруджа. Това не е онзи тим които се бори за промоция. Много примирено и лежерно играха. Въпреки всичко не вярвам да е договорено чак пък такъв резултат.Ясно бе обаче ,че при загуба Томащ изчезва от статистиките на отбора..
А победата на Славия срещу Монтана не предизвиква ли подобни въпроси? :o
Интересно ми е Станислав Генчев скоро гледал ли е класирането и ревизирал ли е кандидатите за титлата, или в момента това не представлява интерес за него?! ;)
Интересно ми е Станислав Генчев скоро гледал ли е класирането и ревизирал ли е кандидатите за титлата, или в момента това не представлява интерес за него?! ;)
dedko2022 написа:А победата на Славия срещу Монтана не предизвиква ли подобни въпроси? :o
Да не би да има разместване в ниските слоеве на класирането?Нов кандидат ли се задава?
САМО ЛЕВСКИ!
Останал съм с впечатление, че Генчев гледа с широко отворени очи към първото място и редовно коментира съперниците на неговият отбор за шампионската титла. Ще се самозадраска ли, или това няма да му донесе никакви дивиденти пред стадото? :)
Вълчан написа:Странна игра от страна на Добруджа. Това не е онзи тим които се бори за промоция. Много примирено и лежерно играха. Въпреки всичко не вярвам да е договорено чак пък такъв резултат.Ясно бе обаче ,че при загуба Томащ изчезва от статистиките на отбора..
Колко мача си им гледал на Добруджа?
Това, че са трети във втора лига няма никакво значение, разликата между първа и втора лига е ОГРОМНА.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Поне 300. Все пак съм роден там. Когато и да си отида не пропускам да ги гледам, а и ги следя редовно и се интересувам. Прав си обаче за разликата. Нищо общо е Б групата.
Ние говорим за Добруджа този сезон, а не от миналия. Не зная от къде футболните специалисти ги определиха като нещо сериозно, но не са нищо особено.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Е,нали победата на маркетинга трябва да е по -гръмка,да възвестява Ново Начало
САМО ЛЕВСКИ!