DoSomethingDifferent написа:
Пускаше ги, защото си фен на Лудогорец или с цел провокация, време е да ни осветлиш веднъж завинаги.
Провокация нямаше, аз отдавна казах защо съм ги пускал.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
DoSomethingDifferent написа:
Пускаше ги, защото си фен на Лудогорец или с цел провокация, време е да ни осветлиш веднъж завинаги.
CSKA 78 написа:1914.1902 написа:
На мен такива неща хич не ми се виждат нормални толкова да чакаш определен отбор да загуби, за да се изявиш по форуми, социални мрежи и т.н.
Вече загубите ви станаха доста! И ми изглежда като да сте спукали балона!
Но аз предположих, че ще сте толкова слаби още преди няколко седмици, когато биехте! Също предположих, че добрият ви старт в първенството се дължи на по-слабите противници, с които играхте, както и на инерция, а не на качество в отбора ви! ;) :)
CSKA 78 написа:1914.1902 написа:
На мен такива неща хич не ми се виждат нормални толкова да чакаш определен отбор да загуби, за да се изявиш по форуми, социални мрежи и т.н.
Вече загубите ви станаха доста! И ми изглежда като да сте спукали балона!
Но аз предположих, че ще сте толкова слаби още преди няколко седмици, когато биехте! Също предположих, че добрият ви старт в първенството се дължи на по-слабите противници, с които играхте, както и на инерция, а не на качество в отбора ви! ;) :)
Вълчан написа:Фатална за какво. :?: Ясно е ,че борбата ще е влизане в тройката. Нека свърши полусезона и да се види какво ще се купи. Купата е трудна работа и Европа ще се гони само с горно класиране
damyanov1963 написа:alexdb написа:peliforewer написа:alexdb написа:peliforewer написа:alexdb написа:
Няма гиф, няма миф. Пуснал съм ти ясна сникма малко след момента на удара. Ако си кьорав иди на очен защото там бутони и други подобни няма Иначе ето ти още една снимка с очевиден контакт на защитника след нанесения удар от Колев. Та дузпа има ли или няма в този случай? Или в единия има щото ти изнася в другия няма. Препоръчвам да прочетеш правилата на сайта на БФС на футболната игра и тогава да коментираш, защото иначе плещиш глупости https://freeimage.host/i/2qfDGYg
Тази вечер не си във форма, не ми губи времето повече.
Палячо, ти ни губиш времето с глупавите си гивчета и останалите си простотии. Съдията е с отлична оценка за мача, Тирето не реват само той видял това, дет никой друг не успял :lol:ълт. :roll:Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа
Непрочетено мнениеот koisa » 20 окт 2024 14:16
Според Баялцалиев е имало дузпа на 100%, а нарушението на Купър срещу Сангаре било само за ж
Ти вЕрно си голям палячо. Така не съм се смял отдавна. Кой е тоя Баялцалиев само да питам, че е такъв авторитет? :lol:
БаяВАПЦАЛИЕВ - Новия идол на тирето от ЧЕРНОДРЕШКОВЦИТЕ :)
През 98-а на мача Левски - ЦСКА 3:3 на който ЦСКА поведе с 2:0, Левски ги обърна до 3:2 и накрая съдията се уплаши да не набъбне резултата им даде дузпа за да изравнят, Боби Робсън гледаше мача от ложите на В. Левски и каза, че е нямало дузпа. На следващия месец ги отнесохме на финала за купата с 5:0.
zieek91 написа:damyanov1963 написа:alexdb написа:peliforewer написа:alexdb написа:peliforewer написа:Тази вечер не си във форма, не ми губи времето повече.
Палячо, ти ни губиш времето с глупавите си гивчета и останалите си простотии. Съдията е с отлична оценка за мача, Тирето не реват само той видял това, дет никой друг не успял :lol:ълт. :roll:Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа
Непрочетено мнениеот koisa » 20 окт 2024 14:16
Според Баялцалиев е имало дузпа на 100%, а нарушението на Купър срещу Сангаре било само за ж
Ти вЕрно си голям палячо. Така не съм се смял отдавна. Кой е тоя Баялцалиев само да питам, че е такъв авторитет? :lol:
БаяВАПЦАЛИЕВ - Новия идол на тирето от ЧЕРНОДРЕШКОВЦИТЕ :)
През 98-а на мача Левски - ЦСКА 3:3 на който ЦСКА поведе с 2:0, Левски ги обърна до 3:2 и накрая съдията се уплаши да не набъбне резултата им даде дузпа за да изравнят, Боби Робсън гледаше мача от ложите на В. Левски и каза, че е нямало дузпа. На следващия месец ги отнесохме на финала за купата с 5:0.
Динамов, пак си извадил торбата с лъжите:) ,, голям ретро милиционерски манипулатор си, ей,, не може да ти се отрече :)
1914.1902 написа:...
Тези от ПФК ЦСКА - София ЕАД са ясни колко им е важно ПФК Левски да падне.
.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
1914.1902 написа:Вълчан написа:Фатална за какво. :?: Ясно е ,че борбата ще е влизане в тройката. Нека свърши полусезона и да се види какво ще се купи. Купата е трудна работа и Европа ще се гони само с горно класиране
Фатална за директно класиране в Европа, миналата година точно такива грешки в подобни мачове ни прецакаха в края на кампанията.
Потребители, разглеждащи този форум: noo, tmanolov и 78 госта