tmanolov написа:Dust написа:Малко се преувеличава. Да, ще има малко пряхоляк, но той не е вреден като другите лайна които се дишат в София. Тоя прахоляк при първия дъжд ще изчезне на мига. Ставали задръствания, не вярвам някой да се гътне да мре за 2-3 месеца максимум, след това тези камиони ще изчезнат тотално.
Стадиона е почнат и от тук насетн е да се направи нещо наистина хубаво и най-вече функционално. Относно Бойко Борисовата градина, в по-мизерен парк аз не съм влизал и колкото и странно да звучи новия стадион ще придаде по добра визия на цялата тая мизерия.
не се преувеличава - днес специално отново минах - ми пак е мизерия и е пълно с камиони. Не е безумно кално само защото скоро не е валяло, но си е мизерно. Този стадион изобщо няма място и никога не е имал в тази част на София (както и националния, но той поне е в края) - някъде в Панчарево или паркчето до летището - да, но не и в центъра. За съжаление, левскарите се оказахме ужасяващи лаладжии и не направихме нищо, затова и поредната престъпна схема се случи и ще продължи да се случва. Но така е, когато организираните са хванати за топките от БХ и цар делян шишман...
П.С. В София няма хубав парк, има само осрани кучкарски градинки с претенциЙ
Да те запитам, ако ръководството на ЦСКА не беше се заело да направи нов стадион, Борисовата градина нямаше ли да е в окаяно състояние с разрушаващ се стадион който в един момент щеше да стане неизползваема руина.Дали Държавата щеше да събори стадиона и възстанови парка.Наоколо има грозни изоставени бази за които никой не прави нищо, трябваше и Армията ли да ги последва.На мястото на Армията има стадион от 1923 г. изведнъж Манолов реши, че на това място не трябва да има стадион.Всеки нормален софиянец би трябвало да е доволен, че вместо стар грозен стадион ще минават покрай красиво ново съоръжение.В заключение, вместо да бъдат всички благодарни, че след дълги години битка с държавни институции, екологични движения, съдебни дела ръководството на ЦСКА осигури финанси и е на път да направи модерен стадион в София някои скърцат със зъби и се чудят как да стопират проекта.