Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 20:32

Dust написа:
peliforewer написа:Домусчиеви трябва да целуват ръка на Гриша Ганчев, че е позволил на майка им да приватизира мотокарния завод Балкан в Ловеч.

Толкова глупости изписани в едно изречение скоро не бях чел.
Тук е ЦСКА, тук не изграждаме

Томаш определено има нужда психолог.

Защо, през 90-те години в Ловеч Ананиева и Ганчев не бяха ли тези които раздаваха порциите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 23 окт 2024 20:45

ugly bug написа:
Dust написа:
peliforewer написа:Домусчиеви трябва да целуват ръка на Гриша Ганчев, че е позволил на майка им да приватизира мотокарния завод Балкан в Ловеч.

Що не си пиеш шербета и развяваш турското знаме ами си седнал да се правиш на последна инстанция?

А ти като какъв го играеш?!

П.п. "щеката" ми е набор, не сме чак толкова дърти!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 окт 2024 20:51

peliforewer написа:Защо, през 90-те години в Ловеч Ананиева и Ганчев не бяха ли тези които раздаваха порциите.

Като си свериш времевия период, заповядай да дискутираме.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 23 окт 2024 20:54

peliforewer написа:
Dust написа:

Защо, през 90-те години в Ловеч Ананиева и Ганчев не бяха ли тези които раздаваха порциите.

Като прибавим, че и тати е бил зам. министър на икономиката май картите се нареждат. Или от продажбата на джапанки са дошли паричките за кораби?!
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 окт 2024 20:56

ugly bug написа:Що не си пиеш шербета и развяваш турското знаме ами си седнал да се правиш на последна инстанция?

Някакъв проблем ли имаш какво знаме съм си поставил временно върху профилната снимка във FB когато стана опустошителното земетресение в Турция?
Жив и здрав да е Стоянчо дето е тръгнал да ми раздава чрез ЛС във форума профилна снимка в устрема си едва ли не да ме злепоставя, само че профил Dust не е анонимник, но за други профили във форума това не може да се каже.
Жалкото е да бъдеш форумна мишка, какъвто е профил ugly bug
Последна промяна от Dust на 23 окт 2024 21:01, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 окт 2024 20:57

ugly bug написа:Горски, гледаш ли Дъртата щека?
Голям майтап ще е ако измъкне срещата изпод носа на Хоукинс.
Изображение

Заслужавахме да гледаме седми реширелен.
Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 23 окт 2024 21:27

miro_rz написа:
ugly bug написа:Горски, гледаш ли Дъртата щека?
Голям майтап ще е ако измъкне срещата изпод носа на Хоукинс.
Изображение

Заслужавахме да гледаме седми реширелен.

Най-добрата среща от турнира до момента.
Имаше съспенс, дет се вика..
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 21:58

Dust написа:
peliforewer написа:Защо, през 90-те години в Ловеч Ананиева и Ганчев не бяха ли тези които раздаваха порциите.

Като си свериш времевия период, заповядай да дискутираме.

Като си осведомен разкажи на нас, простосмъртните, как се раздаваха предприятията в Ловеч, все пак дълги години беше рекламно лице на Литекс.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 окт 2024 22:49

Неизмествай фокуса на разговора, а именно, че ГГ бил позволил майката на Домусчиев да придобие завода за "мотокари" и той да му целувал ръка за същото

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 23:02

Dust написа:Неизмествай фокуса на разговора, а именно, че ГГ бил позволил майката на Домусчиев да придобие завода за "мотокари" и той да му целувал ръка за същото

Моята информация е, че Нора Ананиева е силният човек по това време в Ловеч, а Гришата командваше там, нищо не съм измествал, аз живея на 300км от Ловеч затова чакам твоята версия.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”