Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот teerr » 23 окт 2024 00:40

gihuelo написа:
teerr написа:
gihuelo написа:
teerr написа:
peliforewer написа:
teerr написа:Ама и Вие сте Литекс и стойкас ви годи за Цска.

Даже и спор не можеш да водиш, къде се събирате все такива :) .

Къв спор ,кви пет лева,слабо ме интересуват твойте въжделения,вървящия футбол не съм го измислил аз.Доколкото си спомням ,Вие го изгониххъе от армията,та майка му го прибра разреван след един подарък на Пажин .

Неумен, кажи за юношите , бе ? :)

Какво да ти каже бе ,бедна реч.Слабо ме интересуват и твойте припошки въжделенията.

Ти ли питаше кой е Муслин и на кой е бил треньор?
Айде тогава влизай в дупката и се покривай. :)

Аве бедна реч,омайна сладка,аре и ти на бързия и с двеста към Етрополе -Лойч...... Министъра вдигна ли гаричка,там?
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 окт 2024 00:53

teerr написа:
peliforewer написа:
teerr написа:
gihuelo написа:
teerr написа:
TristaNNN написа:Припоците повдигат дух с... Барбука?! :o

Накрая го нарекоха вървящия футбол.

Вървящ.... пълзящ, това е !
Факт е че никога не сте имали и никога няма да имате футболисти на такова ниво като Стоичков, Бербатов Стилян и т.н.

Ама и Вие сте Литекс и стойкас ви годи за Цска.

Даже и спор не можеш да водиш, къде се събирате все такива :) .

Къв спор ,кви пет лева,слабо ме интересуват твойте въжделения,вървящия футбол не съм го измислил аз.Доколкото си спомням ,Вие го изгониххъе от армията,та майка му го прибра разреван след един подарък на Пажин .

Не беше след подаръка на Пажин, а след това в първия кръг на новото първенство на Армията с/у сегашния им отбор от Ловеч 0:0, след поредните му геройски изпълнения от гюме в нак. поле, армейските фенове го причакаха пред входа на стадиона, където го чакаше майка му, с викове - Бербатоов - к***ооо, той, се разплака, майка му, която също плачеше го прегърна и се обърна към феновете - Кво искате бе пе*****и, съсипахте му живота!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 окт 2024 01:28

Знаех си, че ще намесите Гунди и Бонев в дебата за важни голове в националния. Н еги споменах, щото повечето тук не са ги гледали. Сред тези 4 гиганта в националния Бербо е кукличка, обвита в целофан.

CapitanePuyol
Контакти:

Мнениеот CapitanePuyol » 23 окт 2024 02:38

Томаш, подобно на телефонните измамници успя да омае и излъже новите собственици
и да ги накара да хвърлят през прозореца, дето се казва милиони левове за нищо. :)
Ако тези печални резултати от последните два месеца, когато Томаш е Старши Треньор на МЕНТЕТО - ЛИТЕКС,
бяха постигнати от Стипич, щеше да има порой от ругатни, клетви, псувни и прочее.
Сега всички се правят на ощипани и повтарят идиотизми като този, че това било правилният път
и оттук нататък МЕНТЕТО щяло да върви нагоре. :)
Блаженство е човек да гледа агонията в която си отива МЕНТЕТО "отбор" начело с МЕНТЕТО си "треньор".
Още един сезон без Евротурнири и Папазки сами ще бият шута на ЛОВЕШКОТО недоразумение.

Какво мислите за това твърдение ? Наподобява ли ви Томаш наистина на телефонните измамници и докъде ще ги докара ако не го уволнят ?
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 07:18

teerr написа:
peliforewer написа:
teerr написа:
Bukay написа:
peliforewer написа:
Dani Kiki написа:Припоци, гледате ли как бе изгонен играча на Брюж в мача срещу Милан? А на вашите 60 000 евро даже фаул не свириха за същото нарушение....

Не се излагай, тук му усукаха глезена.Първо искахте ч.к. за спиране на голова атака, оказа се, че атаката не е голова, после за много груба игра, никой от компетентните коментиращи не каза, че това нарушение е за ч.к..Аз доколкото можах показах гиф с неотсъдената дузпа за ЦСКА, след тази брилятна намеса на Маркович Есека е с контузия в коляното и не се знае кога ще е готов за игра.Покажете гиф с нарушението на Купър и ако видя, че глезенът на Сангаре е така усукан като на футболиста на Милан ще съм първи който ще те подкрепи.Досега видяхме от 1914 една неясна снимка която въобще не може да ни докаже претенциите Ви.

Е ти искаш да му счупи крака ли, че Драганчо да свири опасна игра. Влизане с бутоните в глезена си е за гонене отвсякъде.

На мача Ботев - Левски за по малко нарушение дадоха директен червен картон , а тука бат Драго даже и не свири фал ... Големия експерт да свали оранЖевите очила и пак да прегледа ситуацията при дузпата........

Дай видео за да видим дали е ч.к., ако това не е дузпа значи инструкторът на съдиите в България Баялцалиев го разбира футбола по-малко от теб.Питай Блатер това дузпа ли е или не.

Защо не пита Баялцалиев за Благоевград.....

Аз за Благоевград не съм заставал на амбразурата и да пиша колко прави са съдиите.Някои от Вас ни уверяват как Маркович въобще не е докоснал Исека.Като ми говориш за гари, що си мисля, че в родния ти град гарата е в ремонт и не се знае кога ще я отворят :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 07:34

NOMER14 написа:Знаех си, че ще намесите Гунди и Бонев в дебата за важни голове в националния. Н еги споменах, щото повечето тук не са ги гледали. Сред тези 4 гиганта в националния Бербо е кукличка, обвита в целофан.

Сега в националния отбор ако имаме такава " кукличка с целофан" играла с успех във водещи отбори на Германия, Англия и Франция нямаше да се чудим как да вкараме гол на Беларус и Люксембург.Дано нормалните хора в този форум видят с какво уважение и респект пиша за големите български футболисти независимо за кой отбор са играли.Не мога да разбера какво удоволствие им доставя на някои тук да обиждат хора които са светлинни години пред тях, хора постигнали много с таланта и труда си, хора уважавани по цял свят.Радой Ралин го е казал най-добре...
Срещнали се на полянка
прабългарин и славянка
Вади-тури, вади-тури
народиха чукундури
Хем крадливи, хем ебливи,
но най-вече завистливи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 окт 2024 07:58

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 окт 2024 08:47

peliforewer написа:
1914.1902 написа:Отсъди нарушение, Драганов даже и това не даде, а ситуациите със сигурност не са еднакви, че да ги даваш за пример.

Твърдя, че даже това на Винисиус е по-грубо, ако искаш да ме опровергаеш вместо каки пусни видеа от двете ситуации.

Всеки сам може да прецени дали са еднакви положенията и кое е по-грубо.

Изображение

Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 09:06

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:Отсъди нарушение, Драганов даже и това не даде, а ситуациите със сигурност не са еднакви, че да ги даваш за пример.

Твърдя, че даже това на Винисиус е по-грубо, ако искаш да ме опровергаеш вместо каки пусни видеа от двете ситуации.

Всеки сам може да прецени дали са еднакви положенията и кое е по-грубо.

Изображение

Изображение

Не знам как по снимка разбираш кое нарушение е по-грубо, това не е засада, че стоп кадъра да е достатъчен.
W84me ( Блатер) ..

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2024 09:10

CapitanePuyol написа:
Томаш, подобно на телефонните измамници успя да омае и излъже новите собственици
и да ги накара да хвърлят през прозореца, дето се казва милиони левове за нищо. :)
Ако тези печални резултати от последните два месеца, когато Томаш е Старши Треньор на МЕНТЕТО - ЛИТЕКС,
бяха постигнати от Стипич, щеше да има порой от ругатни, клетви, псувни и прочее.
Сега всички се правят на ощипани и повтарят идиотизми като този, че това било правилният път
и оттук нататък МЕНТЕТО щяло да върви нагоре. :)
Блаженство е човек да гледа агонията в която си отива МЕНТЕТО "отбор" начело с МЕНТЕТО си "треньор".
Още един сезон без Евротурнири и Папазки сами ще бият шута на ЛОВЕШКОТО недоразумение.

Какво мислите за това твърдение ? Наподобява ли ви Томаш наистина на телефонните измамници и докъде ще ги докара ако не го уволнят ?

Томаш си е платил където трябва сред фен средите от Кюстендил - не го мисли, даже издигнаха хореография в негова чест, при тов аслед загуба от Ники Жадното и Септември :geek: Иначе камионите освинват Бойко Борисовата градина, а по Ситняково и Драган Цанков е ад сутрин от задръствания, предизвикани от тях. ЧУдя се кога ли сините фенове "милиони" ще решат поне едно протестче да направят - баси, в нашия град не просто настаниха един ловешки тумор, ами и осраха основния парк в града, за да му правят стадион. Или БХ не дава, щото е взел някое леФче - кампания иде (поредна), та си требе кешец :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”