Не всеки сблъсък в играта футбол е нарушение. Лично аз се опитвам да влезна в обувките на съдиите.
Моето мнението за ситуацията, което няма никаква стойност съм го споделил още по време на мача.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
damyanov1963 написа:Ако беше изгонен купъра, щеше ли да се стигне до претенциите за дузпа?
Няма основание да бъде изгонен. Най-много жълт картон, за което обаче ВАР няма думата. При ситуацията с дузпата съм сигурен, че вараджиите много добре са разгледали положението и усложливо за главния съдия не го викнаха за преглед, защото тогава щеше да му се наложи да взема тежко решение. Добре изпълнена поръчка в случая.
Последна промяна от dedko2022 на 21 окт 2024 14:27, променено общо 1 път.
Ох, голям кеф е да наблюдаваш яда на Измамата и припоците след оттеглянето на господин Гриша Ганчев! Цели 8 години ги дундуркаха съдийчета и играеха срещу надупени тимчета, а сега ревункат от дъното на класирането. Какво възмездие само, закъснял, но много сладък триумф на правдата! 8-)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Проблема с ВАР-а на мача Левски - ЦСКА-София е, че не беше Чинков. Гледам Чинката вече втори кръг го назначават за ВАР, явно е в изпитателен режим момчета и то на мачове без някакво особено значение към момента.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
На мен ми е кеф да гледам как динамовци са засмукали оная работа на Бай Х.й, услужливо подадена им от Насо и колкото по-дълбоко го поемат, толкова по-въодушивени изглеждат. Безценната калъфка е все по-близо. ;)
Последна промяна от dedko2022 на 21 окт 2024 17:32, променено общо 1 път.
Гунди: аз тези хора няма да ги предам.
Кюрдъ: да припознаем Литекс, независимо, че феновете ни ще бъдат опозорени.
:)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
realno написа:Гунди: аз тези хора няма да ги предам.
Може и други подобни да си измислиш, не ни пречиш :) . Христо Стоичков , популярен още като „Камата“, е световноизвестен български футболист, треньор и почетен консул на България в Испания. Той е признат за най-успешния български футболист в историята, избран в идеалния отбор на България за всички времена, носител на най-престижните футболни награди (Златна топка, Златна обувка), носител на Суперкупата на Европа, Купата на европейските шампиони, Купата на носителите на национални купи, избран в идеалния състав и голмайстор на Световното първенство по футбол 1994 г. в САЩ с отбелязани 6 попадения. Христо Стоичков е трикратен шампион на България с ЦСКА и петкратен шампион на Испания с Барселона, където си извоюва статут на легенда. Избиран е за Футболист № 1 на България 5 пъти (1989, 1990, 1991, 1992, 1994). Това е част от постигнатото от Стоичков, твой ред е да напишеш за Георги Аспарухов.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- damyanov1963
dedko2022 написа:damyanov1963 написа:Ако беше изгонен купъра, щеше ли да се стигне до претенциите за дузпа?
Няма основание да бъде изгонен. Най-много жълт картон, за което обаче ВАР няма думата. При ситуацията с дузпата съм сигурен, че вараджиите много добре са разгледали положението и усложливо за главния съдия не го викнаха за преглед, защото тогава щеше да му се наложи да взема тежко решение. Добре изпълнена поръчка в случая.
Ясно, според вас трябваше да му счупи крака, за да получи най-мног жълт картон.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
За опасна игра се дава жълт картон, или поне предупреждение, а в случая имаме такава с грубо съприкосновение. Още едно доказателство, че за вас правилата не важат.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
peliforewer написа:realno написа:Гунди: аз тези хора няма да ги предам.
Може и други подобни да си измислиш, не ни пречиш :) . Христо Стоичков , популярен още като „Камата“, е световноизвестен български футболист, треньор и почетен консул на България в Испания. Той е признат за най-успешния български футболист в историята, избран в идеалния отбор на България за всички времена, носител на най-престижните футболни награди (Златна топка, Златна обувка), носител на Суперкупата на Европа, Купата на европейските шампиони, Купата на носителите на национални купи, избран в идеалния състав и голмайстор на Световното първенство по футбол 1994 г. в САЩ с отбелязани 6 попадения. Христо Стоичков е трикратен шампион на България с ЦСКА и петкратен шампион на Испания с Барселона, където си извоюва статут на легенда. Избиран е за Футболист № 1 на България 5 пъти (1989, 1990, 1991, 1992, 1994). Това е част от постигнатото от Стоичков, твой ред е да напишеш за Георги Аспарухов.
Но това не пречи да ви опозори. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"