Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
наясно съм че съм никой спрямо Мъри, макар че и аз имам златна карта, и той има такава, но все пак, ако не може да мисли, преди да говори, просто да не говори, особено пред оранжеви медии. Те за тая глупост иде реч:
Аз говоря от години насам, че адмирирам помощта към другите клубове. Така трябва да бъде. Личното ми мнение, че Левски като клуб, а и ЦСКА – двата най-популярни клуба у нас, трябва да бъдат подпомогнати
ЦСКА умря, Мъри, умря - вярно, бил си в чужбина, може да не си запознат с обстановката у нас, ама поне това трябва да го знаеш. И от тези твои думи мен ме е срам - честно казано много повече, отколкото от вота на "собственика" ни. Това е основата на Левски, Мъри, да бъдем морален стожер - станем ли припоци, разликата между нас и онези в градината с жълъдите, е 0. Ако ти искаш да си 0, аз не искам и не очаквам легенда на Левски (вярно, играл и в ЦСКА), символът за обединението на левскарите (именно заради връщането на Мъри си купих златна карта, а сега ще си взема семейна) да слиза до нивото на припок!
Аз говоря от години насам, че адмирирам помощта към другите клубове. Така трябва да бъде. Личното ми мнение, че Левски като клуб, а и ЦСКА – двата най-популярни клуба у нас, трябва да бъдат подпомогнати
ЦСКА умря, Мъри, умря - вярно, бил си в чужбина, може да не си запознат с обстановката у нас, ама поне това трябва да го знаеш. И от тези твои думи мен ме е срам - честно казано много повече, отколкото от вота на "собственика" ни. Това е основата на Левски, Мъри, да бъдем морален стожер - станем ли припоци, разликата между нас и онези в градината с жълъдите, е 0. Ако ти искаш да си 0, аз не искам и не очаквам легенда на Левски (вярно, играл и в ЦСКА), символът за обединението на левскарите (именно заради връщането на Мъри си купих златна карта, а сега ще си взема семейна) да слиза до нивото на припок!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Дортам се стига, че измислят и "уговорени мачове" със Славия само да за се ли*е ментака
Лицето престъпник ПК е без коментар
Лицето престъпник ПК е без коментар
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Kris_men2000 написа:koisa написа:Kris_men2000 написа:
Койса. Първо Синята Приказка никого, никога и никой не е агитирал а отразява самата истина и действителност. И второ сигурен съм , че в най големите си сънища не си представял да бъдеш в кухнята на клуба а това е мечта на всеки истински и заклет в душата левскар. А за това инфо което получава Приказката съм сигурен , че ще си продадеш душата на дявола само и само да си на неговото място.
Аз нямам подобни мечти да съм в кухнята на отбора! Моята Левскарска мечта е Левски да играе красив и атакуващ футбол. Да се бори с най-големите отбори на Европейската сцена. [b]И клубът да се управлява от честни и достойни хора, които поставят привържениците на отбора над личните си взаимоотношения с вредни за футбола хора! [/b]
Ако ти имаш подобни мечти да си в кухнята и си готов да си продадеш душата. Това си е твоя работа, но не смятам, че това е определящото да си истински и заклет Левскар!
П.С Приказката така обясняваше и за Диксън, а като видя, че нещата не отиват на добре и започна да дава задна, че видиш ли, ако нищо не стане, то е защото са измамили Сираков.
Само, че заради тази "измама" клубът изгуби над 6 месеца за едното нищо.
Ето това изречение е истината.Ако живееш между глутница вълци какво ще избереш? Да насъскаш цялата глутница срещу теб когато се бориш с всички сили да оцелееш и да просъществуваш когато си най слаб уязвим и беззащитен за да те разкъсат на парчета и да изчезнеш безследно от този свят само и само да докажеш какъв мачо си в женски гащи или ще избереш най надеждният защитник от глутницата и с негова помощ да станеш алфа мъжкар след година - две.
Не знам кое е алфа мъжкарско, но знам, че когато отбора ти е кръстен на най-великият българин. Когато говориш за чест и повтаряш "Левскар да си братко е чест", нямаш право в следващия момент да подкрепяш футболната мафия, която е спомогнала доста сериозно Левски да е докаран до това положение.
Бавно и славно превърнахме Левски в това, което създателите на клуба не са искали. Може би заради това съдбата ни го връща!
Но така и не го осъзнаваме!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
[offtopic]
Уважавам, мнението ти, живи и здрави и САМО ЛЕВСКИ!
[/offtopic]tmanolov написа:Kotooshu написа:Спри да ревеш и да лъжеш!
Не си прав за Тристан и честно казано, като страничен наблюдател, не ви разбирам за какво се карате и какво делите - и двамата се левскари, и двамата обичате клуба си. Тристан не е СЗ, доколкото съм го чел, винаги си купува карти - сезонни, членски, артикули, не хвърля димки и бомби, не носи глоби - какво повече искате от него? Или от теб? Или от мен? Извинявам се, че ви се меся в спора, не съм страна в него, но наистина не ми е приятно, когато чета интелигентни хора като теб и него да се дърлят и да търсят врага с партиен билет. За други форумци (да не ги цитирам, че все пак и те са левскари) ми е все тая -те в най-добрия случай са като чичките в А или В, дето, ако на 10-тата минута не водим с поне 2:0, почват "Ай играйте бе, боклуци, знаеш ли кви играчи имаше дно време" и т.н.
та така - здраве и успехи и на двама ви и само Левски!
Уважавам, мнението ти, живи и здрави и САМО ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
-
На линияmetodito
- Контакти:
Kris_men2000 написа:metodito написа:vlong написа:Става въпрос дали е редно феновете да издържат Левски,а Сираков ,че трябва да се съобразява с техните желания е естествено
Не е просто "желание". ЗащотоМихайлов = Борисов
Подкрепата за статуквото е подкрепа за нещастието. Други хора пък мърморят заради пръкването на тирето, което е дело на БФС, но не виждам Сираков тук какво е виновен. Признава ЦСКА - София (СОФИЯ) за ЦСКА (RIP). Е, и? [offtopic]Това е свършен факт, хора. Ако си бил антицесекар, сигурно е тъпо, щото вече няма за какво да си "анти". Кофти. Няма как да е съществувало, нещо, което не е родено по естествен път, а създадено с декрет.[/offtopic] Голяма работа. За мен лично проблемът е друг - горния.
Като знам коя политическа формация стои задкулисно зад Бербатов и като цяло кои хора, Боби ми става нещо симпатичен. Второто в кръга шегата, но първото е факт. Дори и да изключим това, Бербатов отново ми е неприемлив за президент на Бфс към тоя момент. Ако беше Стилиян мнението ми щеше да е по различно. Много по зрял и по на място човек е. Също така е много наивно да се мисли, че Сираков и Стоилов подкрепили Боби само, защото били приятели. Дори вървят фрази от рода на ''не трябва да се гласува за приятели от името на Левски'' ). Първичността и фенщината са дълбоко пуснали котва сред част от феновете и няма отърване от нея. В публичното пространство много ясно, че няма да си кажат тънките сметки, които са си направили. А Ви гарантирам, че двамата сериозно са анализирали темата, най-вече от страна на Левски. Викали са и други легенди на клуба да дадат мнение. И са взели решение, което според тях е в интерес на клуба и той ще има евентуални ползи от това в положението в което се намира. И не става въпрос, че Боби щял да ни помага с лиценза, понеже 2-3ма разни такива неща ми писаха на лични. Но какво да очакваме от някаква част от феновете, те елементарни неща не могат да схванат толкова години, а какво да говорим за подобни по сложни стратегически ходове. Други пък просто не харесват някой измежду Сираков и Стоилов и каквото и да направят, те ще си изсмучат аргументи за тяхна вина..
Мнение на великият Синя Приказка. Подкрепям го на 1000%.ТОЧКА.
Въобще не става дума за това, брат. Не знам защо се правиш, че не разбираш за какво става въпрос и колко е обидно всичко това. Предполагам, че всъщност много добре знаеш, ми се правиш. За пореден път: непокрепянето на Боби и ко. не означава глас за Бербо. Това почна да прилича на подпорка.
- Kris_men2000
Методи не може велик клуб като Левски да мълчи и да не взима отношение по какъвто и да е въпрос свързан с българският футбол. Та ние сме гранд и нашата дума се слуша първа. Ние не сме мишоци та да мъчим. Не сме и Витоша Бистрица та да се завираме в мишки дубки и никой да не ни брои за живи. Ние сме гласа на бг. футбола.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
metodito написа:Глупости без край.
Кое е глупости? За какво става дума?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
-
Blue_Blood84
Дали ще има информация колко карти са подновени или поне с какво темпо върви всичко? Аз днеска получих колекционерската значка плюс останалите неща, които ще ги получат новите членове. Живи и здрави, надявам се на още 30-40 значки, ако доживея 70-80 години. Ще е яко всяка година значката да е в различна форма освен различната дата

Някой има ли информация какво стана с винената компания която щеше да става спонсор на Левски.