Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 20 окт 2021 23:45

Глупости без край.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 окт 2021 09:35

наясно съм че съм никой спрямо Мъри, макар че и аз имам златна карта, и той има такава, но все пак, ако не може да мисли, преди да говори, просто да не говори, особено пред оранжеви медии. Те за тая глупост иде реч:

Аз говоря от години насам, че адмирирам помощта към другите клубове. Така трябва да бъде. Личното ми мнение, че Левски като клуб, а и ЦСКА – двата най-популярни клуба у нас, трябва да бъдат подпомогнати

ЦСКА умря, Мъри, умря - вярно, бил си в чужбина, може да не си запознат с обстановката у нас, ама поне това трябва да го знаеш. И от тези твои думи мен ме е срам - честно казано много повече, отколкото от вота на "собственика" ни. Това е основата на Левски, Мъри, да бъдем морален стожер - станем ли припоци, разликата между нас и онези в градината с жълъдите, е 0. Ако ти искаш да си 0, аз не искам и не очаквам легенда на Левски (вярно, играл и в ЦСКА), символът за обединението на левскарите (именно заради връщането на Мъри си купих златна карта, а сега ще си взема семейна) да слиза до нивото на припок!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 21 окт 2021 10:09

Дортам се стига, че измислят и "уговорени мачове" със Славия само да за се ли*е ментака :lol: :lol: :lol:
Лицето престъпник ПК е без коментар
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 окт 2021 10:17

Kris_men2000 написа:
koisa написа:
Kris_men2000 написа:
Койса. Първо Синята Приказка никого, никога и никой не е агитирал а отразява самата истина и действителност. И второ сигурен съм , че в най големите си сънища не си представял да бъдеш в кухнята на клуба а това е мечта на всеки истински и заклет в душата левскар. А за това инфо което получава Приказката съм сигурен , че ще си продадеш душата на дявола само и само да си на неговото място.

Аз нямам подобни мечти да съм в кухнята на отбора! Моята Левскарска мечта е Левски да играе красив и атакуващ футбол. Да се бори с най-големите отбори на Европейската сцена. [b]И клубът да се управлява от честни и достойни хора, които поставят привържениците на отбора над личните си взаимоотношения с вредни за футбола хора! [/b]
Ако ти имаш подобни мечти да си в кухнята и си готов да си продадеш душата. Това си е твоя работа, но не смятам, че това е определящото да си истински и заклет Левскар!

П.С Приказката така обясняваше и за Диксън, а като видя, че нещата не отиват на добре и започна да дава задна, че видиш ли, ако нищо не стане, то е защото са измамили Сираков.
Само, че заради тази "измама" клубът изгуби над 6 месеца за едното нищо.

Ето това изречение е истината.Ако живееш между глутница вълци какво ще избереш? Да насъскаш цялата глутница срещу теб когато се бориш с всички сили да оцелееш и да просъществуваш когато си най слаб уязвим и беззащитен за да те разкъсат на парчета и да изчезнеш безследно от този свят само и само да докажеш какъв мачо си в женски гащи или ще избереш най надеждният защитник от глутницата и с негова помощ да станеш алфа мъжкар след година - две.

Не знам кое е алфа мъжкарско, но знам, че когато отбора ти е кръстен на най-великият българин. Когато говориш за чест и повтаряш "Левскар да си братко е чест", нямаш право в следващия момент да подкрепяш футболната мафия, която е спомогнала доста сериозно Левски да е докаран до това положение.
Бавно и славно превърнахме Левски в това, което създателите на клуба не са искали. Може би заради това съдбата ни го връща!
Но така и не го осъзнаваме!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 окт 2021 10:31

[offtopic]
tmanolov написа:
Kotooshu написа:Спри да ревеш и да лъжеш!

Не си прав за Тристан и честно казано, като страничен наблюдател, не ви разбирам за какво се карате и какво делите - и двамата се левскари, и двамата обичате клуба си. Тристан не е СЗ, доколкото съм го чел, винаги си купува карти - сезонни, членски, артикули, не хвърля димки и бомби, не носи глоби - какво повече искате от него? Или от теб? Или от мен? Извинявам се, че ви се меся в спора, не съм страна в него, но наистина не ми е приятно, когато чета интелигентни хора като теб и него да се дърлят и да търсят врага с партиен билет. За други форумци (да не ги цитирам, че все пак и те са левскари) ми е все тая -те в най-добрия случай са като чичките в А или В, дето, ако на 10-тата минута не водим с поне 2:0, почват "Ай играйте бе, боклуци, знаеш ли кви играчи имаше дно време" и т.н.

та така - здраве и успехи и на двама ви и само Левски!
[/offtopic]

Уважавам, мнението ти, живи и здрави и САМО ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 окт 2021 12:37

Kris_men2000 написа:
metodito написа:
vlong написа:Става въпрос дали е редно феновете да издържат Левски,а Сираков ,че трябва да се съобразява с техните желания е естествено

Не е просто "желание". Защото
Михайлов = Борисов

Подкрепата за статуквото е подкрепа за нещастието. Други хора пък мърморят заради пръкването на тирето, което е дело на БФС, но не виждам Сираков тук какво е виновен. Признава ЦСКА - София (СОФИЯ) за ЦСКА (RIP). Е, и? [offtopic]Това е свършен факт, хора. Ако си бил антицесекар, сигурно е тъпо, щото вече няма за какво да си "анти". Кофти. Няма как да е съществувало, нещо, което не е родено по естествен път, а създадено с декрет.[/offtopic] Голяма работа. За мен лично проблемът е друг - горния.

Като знам коя политическа формация стои задкулисно зад Бербатов и като цяло кои хора, Боби ми става нещо симпатичен. Второто в кръга шегата, но първото е факт. Дори и да изключим това, Бербатов отново ми е неприемлив за президент на Бфс към тоя момент. Ако беше Стилиян мнението ми щеше да е по различно. Много по зрял и по на място човек е. Също така е много наивно да се мисли, че Сираков и Стоилов подкрепили Боби само, защото били приятели. Дори вървят фрази от рода на ''не трябва да се гласува за приятели от името на Левски'' ). Първичността и фенщината са дълбоко пуснали котва сред част от феновете и няма отърване от нея. В публичното пространство много ясно, че няма да си кажат тънките сметки, които са си направили. А Ви гарантирам, че двамата сериозно са анализирали темата, най-вече от страна на Левски. Викали са и други легенди на клуба да дадат мнение. И са взели решение, което според тях е в интерес на клуба и той ще има евентуални ползи от това в положението в което се намира. И не става въпрос, че Боби щял да ни помага с лиценза, понеже 2-3ма разни такива неща ми писаха на лични. Но какво да очакваме от някаква част от феновете, те елементарни неща не могат да схванат толкова години, а какво да говорим за подобни по сложни стратегически ходове. Други пък просто не харесват някой измежду Сираков и Стоилов и каквото и да направят, те ще си изсмучат аргументи за тяхна вина..

Мнение на великият Синя Приказка. Подкрепям го на 1000%.ТОЧКА.

Въобще не става дума за това, брат. Не знам защо се правиш, че не разбираш за какво става въпрос и колко е обидно всичко това. Предполагам, че всъщност много добре знаеш, ми се правиш. За пореден път: непокрепянето на Боби и ко. не означава глас за Бербо. Това почна да прилича на подпорка.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 21 окт 2021 12:56

Методи не може велик клуб като Левски да мълчи и да не взима отношение по какъвто и да е въпрос свързан с българският футбол. Та ние сме гранд и нашата дума се слуша първа. Ние не сме мишоци та да мъчим. Не сме и Витоша Бистрица та да се завираме в мишки дубки и никой да не ни брои за живи. Ние сме гласа на бг. футбола.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 21 окт 2021 12:58

metodito написа:Глупости без край.

Кое е глупости? За какво става дума?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 21 окт 2021 15:32

Дали ще има информация колко карти са подновени или поне с какво темпо върви всичко? Аз днеска получих колекционерската значка плюс останалите неща, които ще ги получат новите членове. Живи и здрави, надявам се на още 30-40 значки, ако доживея 70-80 години. Ще е яко всяка година значката да е в различна форма освен различната дата :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 21 окт 2021 19:17

Някой има ли информация какво стана с винената компания която щеше да става спонсор на Левски.

Върни се в “Левски”