Двете софийски крила в Левски, се сблъскват.
Това става отново.....
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]. [offtopic]Лелееее, това ако беше написано от мен, темата щеше да набъбне с 2-3 страници хули и клетви.tmanolov написа:Нека поздравим нашия "собственик" за изключително "далновидните" решения да изгони Киселяка и Насируту, без да се подсигурил. Към 1,5 милки - горе-долу колкото дълга към НАП за 6 месеца. Браво, г-н мъж на г-жа Раева, браво, господине! За Мъри и Славчев засега ще замълча, щото всеки има поне 100 дни, а за Мъри и двойно трябва да има!
Интересно ми е дали г-н "собственикът" ни ще извади тези суми от собствения си джоб, все пак ни е "собственик", а и решенията, особено за Хубчев, са взети еднолично от него, или пак ще се скрие зад мантри като "дайте да дадем"! Е, ние даваме, и още ще дадем - даваме колкото всички останалите фенове на отбори в ефбем ти лигата дават общо и умножено по 2 и какво имаме насреща, за да се иска още и още от нас? ми като искаш феновете да те издържат, пък раздай им акции бре, "собственико" - давай по 1 акция за всеки лев, даден за членска карта, за сезонна карта, пусни акции в свободна продажба, ама не, той бил "собственик" и проси от нас, дето имаме само любовта си към Левски!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
1palq4o1 написа:filcolins написа:TristaNNN написа:И как ще стане тая работа, след като към момента стадионите са затворени за всички, независимо дали са ваксинирани или не?vlong написа:Ами клубът иска да си осигури минимална публика,затова и организира ваксинации
И като как ще ме накарат да се ваксинирам, за да гледам тези куци коне.
Недей да се ваксинираш и не ги гледай, кой те задължава?
Пич на 60 години съм и съм ваксиниран. Но няма да влезна никъде където се изисква сертификат. Онази вечер ми беше жал за чалгарите наредени на опашка да им бъркат в носовете за да друсат гьобеци.
Бившият треньор на Левски Петър Хубчев излезе с официална позиция относно преговорите между него и българския гранд. Наставникът стори това чрез своя представител Георги Градев. Чрез обръщението Хубчев и Градев информират обществеността каква е ситуацията към момента и допълват, че няма как да се отнемат 11 точки на Левски - информация, която се появи по-рано днес.
"Относно спора между Петър Хубчев и ПФК Левски:
От името на Петър Хубчев искам да поясня, че се води диалог с ПФК Левски чрез "Палмсбет". И двете страни показват добра воля за приключването на този случай със споразумение, като г-н Хубчев е готов на компромис при определени условия.
Публикуването на статии с откровено невярно съдържание, уронващи престижа на г-н Хубчев и целящи обществен натиск върху него, пречи на този диалог и поставя клуба в неизгодно положение при преговорите.
Петър Хубчев беше принуден от обстоятелствата да се обърне към ФИФА, за да разреши спора, повдигнат от ПФК Левски.
Това можеше да се избегне от клуба при добро отношение.
Дори г-н Хубчев да беше сезирал българския съд, резултатът щеше да е същия. Така че спекулациите относно немското гражданство на г-н Хубчев не помагат.
Няма правна възможност да бъдат отнети точки на ПФК Левски заради Петър Хубчев", се казва в обръщението.
"Относно спора между Петър Хубчев и ПФК Левски:
От името на Петър Хубчев искам да поясня, че се води диалог с ПФК Левски чрез "Палмсбет". И двете страни показват добра воля за приключването на този случай със споразумение, като г-н Хубчев е готов на компромис при определени условия.
Публикуването на статии с откровено невярно съдържание, уронващи престижа на г-н Хубчев и целящи обществен натиск върху него, пречи на този диалог и поставя клуба в неизгодно положение при преговорите.
Петър Хубчев беше принуден от обстоятелствата да се обърне към ФИФА, за да разреши спора, повдигнат от ПФК Левски.
Дори г-н Хубчев да беше сезирал българския съд, резултатът щеше да е същия. Така че спекулациите относно немското гражданство на г-н Хубчев не помагат.
Няма правна възможност да бъдат отнети точки на ПФК Левски заради Петър Хубчев", се казва в обръщението.
. Павка и г-н Пръв Припознавач на Републиката?Петър Хубчев беше принуден от обстоятелствата да се обърне към ФИФА, за да разреши спора, повдигнат от ПФК Левски.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- bilyaletdinov
- Контакти:
TristaNNN написа:. Павка и г-н Пръв Припознавач на Републиката?Петър Хубчев беше принуден от обстоятелствата да се обърне към ФИФА, за да разреши спора, повдигнат от ПФК Левски.
Павката ли уволни Хубчев? Доколкото си спомням по давлението на твоите колеги от СЗ Сираков изгони Хубчев от Левски. Левски щеше да играе бараж и можеше да се класира дори в Европа, но решиха да го сменят с плужека Тодоров. Дали не е бил съгласен да се ляга като в мача със Славия или като например мача от есента с Царско Село мога само да гадая. Истината е, че Наско вътри клуба с много, много пари. Както го направи, когато се върна през 2014 и изгони половината отбор, с треньора.
Нека съм върнем към темата с уволнението на Хубчев. Още тогава коментирах, че това ще погребе клуба финансово. Цареше масова радост. Сега купувайте карти, за да му плащаме.
https://blitz.bg/sport/levski/fenovete-na-levski-za-igrata-pri-khubchev-selski-futbol_455446.html
Последна промяна от bilyaletdinov на 20 окт 2021 14:29, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Какъв бараж, каква световна купа с ментеляка хупчев.
Вие тотално не сте добре, той бе 5 ти със бюджет за 1ви..
Менталния б***** хупчев провали Левски.
Вие тотално не сте добре, той бе 5 ти със бюджет за 1ви..
Менталния б***** хупчев провали Левски.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
bilyaletdinov написа:TristaNNN написа:. Павка и г-н Пръв Припознавач на Републиката?Петър Хубчев беше принуден от обстоятелствата да се обърне към ФИФА, за да разреши спора, повдигнат от ПФК Левски.
Павката ли уволни Хубчев? Доколкото си спомням по давлението на твоите колеги от СЗ Сираков изгони Хубчев от Левски. Левски щеше да играе бараж и можеше да се класира дори в Европа, но решиха да го сменят с плужека Тодоров. Дали не е бил съгласен да се ляга като в мача със Славия или като например мача от есента с Царско Село мога само да гадая. Истината е, че Наско вътри клуба с много, много пари. Както го направи, когато се върна през 2014 и изгони половината отбор, с треньора.
Нека съм върнем към темата с уволнението на Хубчев. Още тогава коментирах, че това ще погребе клуба финансово. Цареше масова радост. Сега купувайте карти, за да му плащаме.
https://blitz.bg/sport/levski/fenovete-na-levski-za-igrata-pri-khubchev-selski-futbol_455446.html
+1
павката не знам дали е виновен (аз лично имам основно положително мнение за него), но гусин мъжа на г-жа Раева - да. Не знам дали туморите от Северозапад са му повлияли и ми е все тая, факт е, че го е направил - да направя уточнение, че не зленувам и никога не съм членувал в каквито и да е организации. Със Славия мисля, че беше ясно защо паднаха "изненадващо" - явно УЕФА са дали знак, че няма да ни пуснат, та сме си спестили резила тип N3BUL И отпадане на "жребието", като едно умряло дружество.
А карта ще си купя отново, този път семейна (много ми хареса раницата - браво) - въпреки "собственика" ни
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Че Спиртал са писали неверни неща, е ясно от информацията им за Дарби Каунти. На овните не им отнеха 12 т. преди месец, а те си почнаха първенството с отнети точки. Просто преди месец бе нанесено в класирането.
Народът съвсем изтрещя!
След като разбрахме, че Левски е в това състояние, защото привържениците не били дарявали достатъчно, днес четем, че братът на ГГ бил разкарал Хубчев под давлението на СЗ. 
[offtopic]
[/offtopic]