Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Колко са заявените карти днес 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- modor
- Контакти:
Станислав Иванов!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Kris_men2000
metodito написа:vlong написа:Става въпрос дали е редно феновете да издържат Левски,а Сираков ,че трябва да се съобразява с техните желания е естествено
Не е просто "желание". ЗащотоМихайлов = Борисов
Подкрепата за статуквото е подкрепа за нещастието. Други хора пък мърморят заради пръкването на тирето, което е дело на БФС, но не виждам Сираков тук какво е виновен. Признава ЦСКА - София (СОФИЯ) за ЦСКА (RIP). Е, и? [offtopic]Това е свършен факт, хора. Ако си бил антицесекар, сигурно е тъпо, щото вече няма за какво да си "анти". Кофти. Няма как да е съществувало, нещо, което не е родено по естествен път, а създадено с декрет.[/offtopic] Голяма работа. За мен лично проблемът е друг - горния.
Като знам коя политическа формация стои задкулисно зад Бербатов и като цяло кои хора, Боби ми става нещо симпатичен. Второто в кръга шегата, но първото е факт. Дори и да изключим това, Бербатов отново ми е неприемлив за президент на Бфс към тоя момент. Ако беше Стилиян мнението ми щеше да е по различно. Много по зрял и по на място човек е. Също така е много наивно да се мисли, че Сираков и Стоилов подкрепили Боби само, защото били приятели. Дори вървят фрази от рода на ''не трябва да се гласува за приятели от името на Левски'' ). Първичността и фенщината са дълбоко пуснали котва сред част от феновете и няма отърване от нея. В публичното пространство много ясно, че няма да си кажат тънките сметки, които са си направили. А Ви гарантирам, че двамата сериозно са анализирали темата, най-вече от страна на Левски. Викали са и други легенди на клуба да дадат мнение. И са взели решение, което според тях е в интерес на клуба и той ще има евентуални ползи от това в положението в което се намира. И не става въпрос, че Боби щял да ни помага с лиценза, понеже 2-3ма разни такива неща ми писаха на лични. Но какво да очакваме от някаква част от феновете, те елементарни неща не могат да схванат толкова години, а какво да говорим за подобни по сложни стратегически ходове. Други пък просто не харесват някой измежду Сираков и Стоилов и каквото и да направят, те ще си изсмучат аргументи за тяхна вина..
Мнение на великият Синя Приказка. Подкрепям го на 1000%.ТОЧКА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Kris_men2000 написа:
Велик, велик, колко да е велик? Спуска му някой инфо от клуба и се прави на велик. Готов да каже и напише всичко само и само да оправдае действията на ръководството... Ще видим каква и колко полза ще имаме от Михайлов! Ама, като гледам колко "щастлив" беше Сираков от избора на Михайлов за изпълком...
Иначе на Приказката, ако утре му кажат да ни навива, че припознаването е нещо хубаво и в това ще ни убеждава!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- Kris_men2000
koisa написа:Kris_men2000 написа:
Велик, велик, колко да е велик? Спуска му някой инфо от клуба и се прави на велик. Готов да каже и напише всичко само и само да оправдае действията на ръководството... Ще видим каква и колко полза ще имаме от Михайлов! Ама, като гледам колко "щастлив" беше Сираков от избора на Михайлов за изпълком...
Иначе на Приказката, ако утре му кажат да ни навива, че припознаването е нещо хубаво и в това ще ни убеждава!
Койса. Първо Синята Приказка никого, никога и никой не е агитирал а отразява самата истина и действителност. И второ сигурен съм , че в най големите си сънища не си представял да бъдеш в кухнята на клуба а това е мечта на всеки истински и заклет в душата левскар. А за това инфо което получава Приказката съм сигурен , че ще си продадеш душата на дявола само и само да си на неговото място.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
До modor и Ko:
Имам за подновяване на 2 карти, закупени от феншопа по интернет и получени от Спиди.
Подновяването по същия начин ли ще става (плащане при получаването на подаръците без картите, защото си остават същите). Трябва ли в Дълбоката провинция да дирим Изипей в тази Пандемия?
Имам за подновяване на 2 карти, закупени от феншопа по интернет и получени от Спиди.
Подновяването по същия начин ли ще става (плащане при получаването на подаръците без картите, защото си остават същите). Трябва ли в Дълбоката провинция да дирим Изипей в тази Пандемия?
Бившият играч на Левски Насиру Мохамед продължава да бъде сериозна заплаха за клуба. Крилото напусна "Герена" преди края на миналото първенство, след като се възползва от правото си да разтрогне с клуба по негова вина.
Мохамед се прибра в Швеция, където успя да си уреди договор с Хекен, който преди това го продаде на Левски за 250 000 евро, пише "Мач Телеграф". Насиру обаче се контузи тежко.
Той търси доста сериозна сума от "Герена" - близо 850 000 евро, твърдят медиите в Гана, откъдето са корените му. Става въпрос са обща сума от забавени заплати, както и такива, които му се полагат по договор, нищо че не е изпълнен докрай. "Сините" успяха да си издействат известна отсрочка, но Мохамед настоявал да получава редовно траншовете от "Герена".
Както е известно, "сините" не са решили още казусите около Петър Хубчев и помощниците му, където висят добрата воля на другата страна. Освен това сериозни претенции има и Симеон Славчев. Халфът отказа да се раздели с клуба по условията, които му бяха предложени от Наско Сираков. Така той продължава да тренира на "Герена" отделно и чака ново предложение от страна на ръководството на Левски.
Нека поздравим нашия "собственик" за изключително "далновидните" решения да изгони Киселяка и Насируту, без да се подсигурил. Към 1,5 милки - горе-долу колкото дълга към НАП за 6 месеца. Браво, г-н мъж на г-жа Раева, браво, господине! За Мъри и Славчев засега ще замълча, щото всеки има поне 100 дни, а за Мъри и двойно трябва да има!
Интересно ми е дали г-н "собственикът" ни ще извади тези суми от собствения си джоб, все пак ни е "собственик", а и решенията, особено за Хубчев, са взети еднолично от него, или пак ще се скрие зад мантри като "дайте да дадем"! Е, ние даваме, и още ще дадем - даваме колкото всички останалите фенове на отбори в ефбем ти лигата дават общо и умножено по 2 и какво имаме насреща, за да се иска още и още от нас? ми като искаш феновете да те издържат, пък раздай им акции бре, "собственико" - давай по 1 акция за всеки лев, даден за членска карта, за сезонна карта, пусни акции в свободна продажба, ама не, той бил "собственик" и проси от нас, дето имаме само любовта си към Левски!
Интересно ми е дали г-н "собственикът" ни ще извади тези суми от собствения си джоб, все пак ни е "собственик", а и решенията, особено за Хубчев, са взети еднолично от него, или пак ще се скрие зад мантри като "дайте да дадем"! Е, ние даваме, и още ще дадем - даваме колкото всички останалите фенове на отбори в ефбем ти лигата дават общо и умножено по 2 и какво имаме насреща, за да се иска още и още от нас? ми като искаш феновете да те издържат, пък раздай им акции бре, "собственико" - давай по 1 акция за всеки лев, даден за членска карта, за сезонна карта, пусни акции в свободна продажба, ама не, той бил "собственик" и проси от нас, дето имаме само любовта си към Левски!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Синя приказка бил велик, олеле-малеле!
Иначе, не е изненада, че точно след началото на кампанията за подновяване на картите, медиЙте любезно напомнят кой каво има да взима от Левски. Търсеният ефект сред сините маси е ясен - Аааа, аз няма да си давам парите за негри и Хубчев, да се оправя собственика. Някакви драскачи пък твърдят, че ако еди какво си станело, щели да ни отнемат точки. Цитирайте правилника и параграфа, според които това е юридически възможно, бе, мишки гнусни такива! 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс