LoveAndPeace написа:metodito написа:vlong написа:Става въпрос дали е редно феновете да издържат Левски,а Сираков ,че трябва да се съобразява с техните желания е естествено
Не е просто "желание". ЗащотоМихайлов = Борисов
Подкрепата за статуквото е подкрепа за нещастието. Други хора пък мърморят заради пръкването на тирето, което е дело на БФС, но не виждам Сираков тук какво е виновен. Признава ЦСКА - София (СОФИЯ) за ЦСКА (RIP). Е, и? [offtopic]Това е свършен факт, хора. Ако си бил антицесекар, сигурно е тъпо, щото вече няма за какво да си "анти". Кофти. Няма как да е съществувало, нещо, което не е родено по естествен път, а създадено с декрет.[/offtopic] Голяма работа. За мен лично проблемът е друг - горния.
Ти сериозно ли![]()
![]()
Бербатов е прокси на Борисов!
Бате, няколко човека го казахме тук. Пасуваш! Това беше решението, човек. Аз не знам програмата на Барбуков. Казах си мнението за него. Съмнявам се той да е предложил реорганизация на функционирането на БФС и на начина избор на комисии на шеф, на всичко. Никой нямаше да гласува за него. Ако е предложил такова - с две ръце за него. Ако е стани да седна, пак не съм за Михайлов. Той е чума.