Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 18 окт 2021 22:09

LoveAndPeace написа:
metodito написа:
vlong написа:Става въпрос дали е редно феновете да издържат Левски,а Сираков ,че трябва да се съобразява с техните желания е естествено

Не е просто "желание". Защото
Михайлов = Борисов

Подкрепата за статуквото е подкрепа за нещастието. Други хора пък мърморят заради пръкването на тирето, което е дело на БФС, но не виждам Сираков тук какво е виновен. Признава ЦСКА - София (СОФИЯ) за ЦСКА (RIP). Е, и? [offtopic]Това е свършен факт, хора. Ако си бил антицесекар, сигурно е тъпо, щото вече няма за какво да си "анти". Кофти. Няма как да е съществувало, нещо, което не е родено по естествен път, а създадено с декрет.[/offtopic] Голяма работа. За мен лично проблемът е друг - горния.

Ти сериозно ли :shock: :?
Бербатов е прокси на Борисов!

Бате, няколко човека го казахме тук. Пасуваш! Това беше решението, човек. Аз не знам програмата на Барбуков. Казах си мнението за него. Съмнявам се той да е предложил реорганизация на функционирането на БФС и на начина избор на комисии на шеф, на всичко. Никой нямаше да гласува за него. Ако е предложил такова - с две ръце за него. Ако е стани да седна, пак не съм за Михайлов. Той е чума.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 окт 2021 22:18

metodito написа:Между другото, според мен има много повече фенове на "Левски", като процент, които припознават ЦСКА - за ЦСКА (RIP), отколкото цесекари.

Аз проблема съм го решил.
Когато говоря с колеги и познати, само някой да произнесе неправилно името на отбора, което се крие под ловешкия ЕИК, веднага го коригирам. Ако в продължилия разговор отново сбърка, прекратявам веднага разговора. Те са на губещата страна. Те търсят диалога за футбола с корифея. Лятос за отпуската се върна един съученик, но приятелите ни се бяха погрижили да го инструктират как се води разговор за български футбол с мен.
С припоците е много по-лесно и изчистено. От 5 години темата Цска е табу. Сякаш не е съществувал такъв отбор. Е, все пак си припомняме някой мач - я с Пул, я с Форест, Аякс или Байерн. За щастие този мораториум е добре дошъл - никой не ме закача след всяка загуба от Тирето. ;)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 окт 2021 22:23

Методито,
Другите два софийски отбора застават твърдо зад една кандидатура. Левски ги допълва. Все пак редно е трите софийски отбора да избират шефа на бефесе. Няма логика да подкрепиш кандидатурата на Пирин (Кресна). Те дори не са играли в Б групата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 окт 2021 22:25

Аз от петима близки приятели цесекари, само един признава "-" за ЦСКА. Другите четирима спряха да гледат бг футбол. Супер им е болно (хора на коскоджамити години, болни цесекари от малки) и аз не ги закачам. Баща ми гледа любимия си отбор, ама знае истината и не се прави на дръж ми шапката. Просто е набор '45.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 окт 2021 22:28

NOMER14 написа:Методито,
Другите два софийски отбора застават твърдо зад една кандидатура. Левски ги допълва. Все пак редно е трите софийски отбора да избират шефа на бефесе. Няма логика да подкрепиш кандидатурата на Пирин (Кресна). Те дори не са играли в Б групата.

Кое не разбра? Не подкрепяш никого. Що ме казва "избор", тази опция я има. А "другите софийски отбори"... човек сериозно ли? "Левски" не е "софийски отбор". Ако някой възприема "Левски", като "софийски отбор" единствено, съжалявам.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 окт 2021 22:36

"Бербатов е прокси на Борисов", като отговор на "Михайлов = Борисов" е най-чутовната тъпотия, която успях да прочета в този форум тази седмица. Пич, плийз. Ясно ми е за какво се бориш, ама...
Никой не казва, че "Левски" е трябвало да гласува за Барбуков. Набийте си го в дървените сираковски чутури.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 окт 2021 22:37

О, да... Левски не е само софийски отбор. И като такъв, Левски може да си позволи и длъжен да каже за кого гласува. Не че не е ясно.
Защо трябва да сме в обяснителен режим? Защо трябва да се оправдаваме за кого гласуваме? Защо смятат някои, че футболът ни ще се чувства по-добре в ръцете на Кукла Барби?
По тая логика трябва да съм виновен, че не съм гласувал за Чалгата и няма да гласувам за Харвардските пиклювци.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 окт 2021 22:44

Аз лично ще съм по-спокоен да не ходиш да гласуваш. Никога, бате. Явно е, че не разбираш нещо, но не мисля да обяснявам. Това е трябвало да ти го обяснят по-рано... Съжалявам.

И не смесвай личния избор с този да гласуваш от името на десетки хиляди. Отговорността е друга.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 окт 2021 22:51

И кой да гласува - чалгарите в ма'алата и миячите на чинии и клозети в чужбина.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 окт 2021 23:17

metodito написа:"Бербатов е прокси на Борисов", като отговор на "Михайлов = Борисов" е най-чутовната тъпотия, която успях да прочета в този форум тази седмица. Пич, плийз. Ясно ми е за какво се бориш, ама...
Никой не казва, че "Левски" е трябвало да гласува за Барбуков. Набийте си го в дървените сираковски чутури.

Напротив, не е колегата този, който реди чутовните тъпотии. :? Я си спомни кой спретна фарса с расизмите на мача с Англия. Я си спомни кой беше изнесен пиян-залян зад гърба на бащата на Тирето, когато се обсъждаше съвместно първенство със съседните държави. Спомни си сега дали Михайлов не подаде оставка по собствено желание на "най-големия левскар"? Е, дърпаше се един ден, ама оня от Банкя явно знае как да не получава откази. И как така, БМ се връща на власт точно, когато ББ е най-битата политическа карта в България, засега?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”