Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 18 окт 2024 16:40

tmanolov написа:
ugly bug написа:
Изображение

Туй нящо мноу мяза на литъл КюрдЪ - на клошЪ, както се викЪ. А честиту - родил се бил новият КюрдЪ - ама как ви го наби с 200, а? Припознахте заради него, нищо че преди ви искаше да му правите паметник с 2 златни топки, щото той имал две, а не с една, а после си взе парите, би си камшика и ви остави само да преглъщате след лайнарщината. Велик КюрдЪ :mrgreen:

Христо Стоичков става част от Управителния съве на ЦСКА
септември 10, 2024
Легендата на ЦСКА Христо Стоичков ще се присъедини към елитния управленски екип на световния футбол като отговарящ за проектите на ФИФА в Източна Европа. Досега г-н Стоичков беше акционер в ЦСКА, но тъй като формално представлява конфликт на интереси да бъде собственик на футболен клуб и едновременно с това да заема пост във ФИФА, той прехвърли акциите си на мажоритарния собственик на ЦСКА.

С цел по-ефективно и прозрачно управление на ЦСКА, към фондацията – собственик на клуба, се учредява Управителен съвет в състав: Христо Стоичков, Данаил Илиев и Ангел Борисов. По този начин г-н Стоичков ще запази влиянието, тежестта и доверието си в ЦСКА.

Убедени сме, че опитът, авторитетът и любовта към футбола, които Христо Стоичков притежава, ще осигурят мощен импулс за развитието на любимата игра в източноевропейския регион, за България и ЦСКА. Сигурни сме в неговия успех и му пожелаваме здраве и постижения в новата мисия!

Изявление на Христо Стоичков:

Армейци, приех поканата на първия човек в управлението на световния футбол Джани Инфантино да отговарям за проектите на FIFA в Източна Европа. Позицията е стратегическа за бъдещото и авторитета както на европейския, така и на българския футбол. Именно FIFA е организацията, която с решенията си определя курса на развитие на любимата ни игра и всичко трябва да е прозрачно и честно. Кауза, за която ще работя безрезервно.
В тази връзка по формални причини дарявам моите акции в ЦСКА на мажоритарния собственик, за да няма конфликт на интереси. Това изискват правилата на ФИФА и аз ще ги спазя, но ви гарантирам - няма да скъсам връзката си с любимия ми клуб, който ме изстреля в големия футбол. Приех позиция в управителния съвет на фондацията, защото сърцето и душата ми са червени. В случая акциите за мен реално нямат значение, защото оставам свързан с клуба. Ще продължа да помагам на ЦСКА с всичко, което мога! Новият ми пост във ФИФА дава възможност да съм близо до големите събития в световния футбол и това ще е голям плюс за нас.
ЦСКА е велик и вечен! Вярвам в бъдещите успехи на отбора, защото ние сме армейци и изпитанията ни правят по-силни!
Винаги ваш: Христо Стоичков
Поздрави от Големият Христо Стоичков :) !
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 окт 2024 16:52

Такава снимка много лесно се манипулира, по-лесно от снимката на з-д Динамо на Мусала.
Хващаш едно цигане, даваш му фланелка на Левски и 5 лв. и го караш да влезе в контейнера за да го снимаш. Много изтъркани микренски номера.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 окт 2024 17:17

peliforewer написа:Поздрави от Големият Христо Стоичков :) !

Ех, пели, пенсионер си вече, а още вярваш в дядо Коледа ;) ако на кюрдъ му пукаше поне малко за ЦСКА, щеше да извади някой милион, джуджето - също, вие като фенове щяхте да досъберете още 57 лева и ЦСКА нямаше да умре. Ама не, скъсаният кюрдъ предпочете да го налапа на джуджето за някой лев, като един истински Ярмеец, а ЦСКА, както знаем, отече в канала на историята….
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 окт 2024 17:26

tmanolov написа:

Ех, пели, пенсионер си вече, а още вярваш в дядо Коледа ;) ако на кюрдъ му пукаше поне малко за ЦСКА, щеше да извади някой милион, джуджето - също, вие като фенове щяхте да досъберете още 57 лева и ЦСКА нямаше да умре. Ама не, скъсаният кюрдъ предпочете да го налапа на джуджето за някой лев, като един истински Ярмеец, а ЦСКА, както знаем, отече в канала на историята….

Не си коректен, вярва в дядо Мраз!
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 окт 2024 17:27

damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:От мен две стюардеси от времето на комунизма.

Изображение

Супер, ето го опровержението на мантрата за печатите по краката на момичетата с къси поли. Не че нещо, ама много ме е яд на някои, дето след 89-а искат да печелят дивиденти, като се правят на репресирани.
През 73-та смениха някакъв шеф, или министъра направо май беше в МВР и се пусна слуха, че издал заповед да се бият печати на момичетата и да се стрижат момчетата с дълги коси. Аз не познавам такива, още повече, че на брат ми един приятел живя през 75-та с родителите си, които бяха лекари в Алжир и се върна с коса до раменете с която си ходеше спокойно, докато влезе в казармата.

Въй, да речем от възрастта и ти е позволено да не различаваш фотошоп от САЩ приравнен към Балкан.

Може и да е фотошоп, но някой от МОЯТА ВЪЗРАСТ, може ли да каже познава ли момиче на което са му били печат, или някой като тебе да пита родителите си?

Леля ми, баба ми и нейни приятелки.

Айде бе, сигурен ли си, щото на моите братовчедки никой не им е бил печати.
Много хора тогава, особено в провинцията се вързаха на тоя слух и там местните комунистически дерибеи го използваха за да държат в страх и подчинение населението. Пусни си някой български филм от онова време и виж момичетата с какви поли са. Примерно Процесът от 67-ма, сериала Синята лампа от 74-а, да не ги изреждам всичките.
п.п. Май не се усети как изкара леля ти и баба ти на една възраст, или че баба ти в пенсионна възраст е носила минижуп и са и били печат на крачето. :)

Баба ми вече не е сред живите. Леля ми е на 63.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 окт 2024 17:28

Айде престанете вече с тия сравнения и плювания по най-великите ни футболисти, които направиха така че светът да чуе и за България. Пак повтарям, че двамата са в неравностойно положение, понеже единия не можеше да играе в чужбина и загина на 28 години, възрастта на която другия спечели златната топка.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 окт 2024 17:31

pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:Супер, ето го опровержението на мантрата за печатите по краката на момичетата с къси поли. Не че нещо, ама много ме е яд на някои, дето след 89-а искат да печелят дивиденти, като се правят на репресирани.
През 73-та смениха някакъв шеф, или министъра направо май беше в МВР и се пусна слуха, че издал заповед да се бият печати на момичетата и да се стрижат момчетата с дълги коси. Аз не познавам такива, още повече, че на брат ми един приятел живя през 75-та с родителите си, които бяха лекари в Алжир и се върна с коса до раменете с която си ходеше спокойно, докато влезе в казармата.

Въй, да речем от възрастта и ти е позволено да не различаваш фотошоп от САЩ приравнен към Балкан.

Може и да е фотошоп, но някой от МОЯТА ВЪЗРАСТ, може ли да каже познава ли момиче на което са му били печат, или някой като тебе да пита родителите си?

Много хора тогава, особено в провинцията се вързаха на тоя слух и там местните комунистически дерибеи го използваха за да държат в страх и подчинение населението. Пусни си някой български филм от онова време и виж момичетата с какви поли са. Примерно Процесът от 67-ма, сериала Синята лампа от 74-а, да не ги изреждам всичките.
п.п. Май не се усети как изкара леля ти и баба ти на една възраст, или че баба ти в пенсионна възраст е носила минижуп и са и били печат на крачето. :)

На колко години бяха двете, когато им биха печатите, и защо са ги били само на твоите роднини?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 окт 2024 17:32

damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:

На колко години бяха двете, когато им биха печатите, и защо са ги били само на твоите роднини?

Да не съм бил жив тогава. Само на моите :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 18 окт 2024 17:42

Много недоклатени има в тази тема :)
Колегата 1402 не стига че хаби време да търси курви и да ги поства тук ,ами веднага го почвате ,защо били с малки зърна или дебели гъзове :)
Гледам цял ден пишете за двете стюардеси , какви били и от къде били.
Един даже е направил разследване коя е оргиналната снимка. То не е трудно и 99 процента могат да натиснат десния бутон и да я намерят в гугъл. И дете ще го направи.
Просто сложих снимка на две много хубави жени едната от които с уникални крака.
Ама не било Балкан, ама били американки , ама били оцветени .
Боже,колко мъка има на този свят .... Не знам колегата 1402 как издържа

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 окт 2024 17:48

miro_rz написа:
tmanolov написа:

Не си коректен, вярва в дядо Мраз!

Шах и мат ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”