Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Миката ,я кажи колко виртуални с Пирин са продадени.Ти имаш такива информации.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong,
1,468
Продадени
16,011
Свободни билети
14,680
Приблизителен приход
следи тук
https://www.all4levski.com/
1,468
Продадени
16,011
Свободни билети
14,680
Приблизителен приход
следи тук
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
NOMER14 написа:За десети път ще попитам: поради каква причина имаше Извънреден конгрес?
Защото Михайлов подаде оставка по собствено желание на покровителя на Тирето от Банкя, а през 2020 имаше строги противоепидемични мерки за всякакви подобни конгреси, гласувания, сбирки и т. н. Тази година мерките бяха разхлабени, но гостите от сватбата на Литекс и Чавдар бяха силно притеснени за здравенцето си, затова отлагаха до последно. Вкратце, ако президентът на БФС подаде оставка, почине (не пожелавам никому!), изпадне в състояние на трайна нетрудоспособност (също не пожелавам) и т. н., се насрочва извънреден конгрес.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:NOMER14 написа:За десети път ще попитам: поради каква причина имаше Извънреден конгрес?
Защото Михайлов подаде оставка по собствено желание на покровителя на Тирето от Банкя, а през 2020 имаше строги противоепидемични мерки за всякакви подобни конгреси, гласувания, сбирки и т. н. Тази година мерките бяха разхлабени, но гостите от сватбата на Литекс и Чавдар бяха силно притеснени за здравенцето си, затова отлагаха до последно. Вкратце, ако президентът на БФС подаде оставка, почине (не пожелавам никому!), изпадне в състояние на трайна нетрудоспособност (също не пожелавам) и т. н., се насрочва извънреден конгрес.
Самосезира ли се някой как бе принуден Боби да си подаде оставката. Има ли тя правен смисъл, като е подадена така?
NOMER14 написа:TristaNNN написа:NOMER14 написа:За десети път ще попитам: поради каква причина имаше Извънреден конгрес?
Самосезира ли се някой как бе принуден Боби да си подаде оставката. Има ли тя правен смисъл, като е подадена така?
Кой да се самосезира? Документално всичко е изрядно, предполагам. Или питаш що Гешев не се е самосезирал за евентуален натиск от страна на "най-големия" левскар върху кума на брака на Ловеч и Етрополе ли?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
vlong написа:Миката ,я кажи колко виртуални с Пирин са продадени.Ти имаш такива информации.
Tук може да следиш за билетите
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
groti написа:Когато разликата е няколко гласа означава точно товаКогато един ти обещава нещо (Сираков право си каза, че е имал разговори с Перукан), а другият не нямаш голям избор. Когато имаш интереси можеш да си неутрален ако си Андора (кърфица, за която не му пука на никого), или Швейцария. В момента не искаме да сме първото, но не можем да сме второто.
Добре, ще видим до какво ще доведе поредното раболепно решение на нашето ръководство. Явно на доста хора им харесва клубът да се държи в будна кома.
NOMER14 написа:За десети път ще попитам: поради каква причина имаше Извънреден конгрес?
Защото твоят любимец Боби си подаде оставката, а когато реши да се направи на приятно разсеян по тоя въпрос, съдът назначи конгрес. Кво толкова сложно има? Сега, аз знам че по принцип в тая държава "оставка" е несериозна дума, ама чак толкова.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
groti написа:metodito написа:groti написа:Иво Ивков : "Лицензът продължава да виси с пълна сила". Някой неразбрал защо Сираков гласува за Перукан? Не разбирам защо обвинявате Сираков, че е взел по-малко лошото решение за Левски. Аз, при все, че много пъти съм критикувал ръководството за всичко разбирам, че това беше единственият логичен избор за нас
По какъв начин е свързан Боби с НАП или с Нион?
От това, което чета, преизбирането на Михайлов съвсем не е било толкова в кърпа вързано. Не забрявайте, че не Борисов е на власт също. Да, щом съдът не се е самосезирал досега, вероятно няма и да го направи, ама да не се намеси УЕФА.
Относно вярващите в "прокобата" (знам, че има немалко хора): Точно заради такива прегрешения, няма си пречистим кармата. Михайлов = Борисов!
Лицензите за евротурнирите и за първенството не са ли различни?Не съм сигурен, че УЕФА има нещо общо с изхвърлянето на Локомотив Сф. НАП си е НАП, въпросът е задълженията дали ще повлияят на лиценза или не.
А, дали Перукан е спечелил или не ще си проличи скоро. Да не берем ядовете..оп плодовете и на берби, който реши, че "ще ви оправя футбола".
Чужденците къде ни съдят?
А това е шизофрения:
https://nostrabet.com/novini/vylka-ne-s ... epil-bobi/
Последна промяна от metodito на 15 окт 2021 19:06, променено общо 1 път.
levskarcheto96 написа:Нито съм фен на Бибочко, Степан и наркоманите от София Запад, нито съм от сектата на Наско (Синята приказка). Вярвам, че всеки един кадърен фен на българския футбол не иска Боби Михайлов, наглецът Лечков и комисионерът Костадинов да продължават да се гаврят с най-популярния спорт у нас. Но когато всичко става на принципа "Няма как да залича 40-годишно приятелство", няма как да се случат нещата. Искам само да ви питам, какво прави Боримиров точно в клуба и дали истинската му роля не е да се угоди на София Запад? Във всяка една нормална държава тия щяха да бъдат мигновено смачкани от властта, а сега сигурно пак ще им се кляка. А уж Наско беше против тях. Както и да е, мен ме интересува да почнем да бием най-сетне.
Щом не си им фен, не им споделяй глупавите опорки.
Относно борето, ако знаеш първо е бил гласен от наркосите на мястото на Ивков, смятай за какво иде реч.
Явно са клекнали за борето, ракети, глоби, виртуални камъни... така и тръста взе акциите, така ще правят докато не вземат и всички акции или не им се дадат множеството привилегии, не съм оптимист!
Нали знаеш че тези същите са и Шпиц-команда на Буда, не се чуди защо не ги ловят законите, тези след Буда са същите страхливци и предатели за това и не съм оптимист!
А Наско много може да се критикува, и има защо, но пък да му приписват всичките злини в Левски аре няма нужда.
За добър отбор трябват пари а ние сме всеки ден пред фалит, кажи как да станат работите и всички да сме доволни?
Относно гласуването на тези с картите, дай първо да гласуваме тръста да връщат акциите или да си плащат като попове че притежават акциите, възможно ли е или само си лаят докато не им бутнат техните хора, Пипи Ганев, Борето ... кой е следващият.
И последно къде им беше мнението за Боби vs Барби ? Лесно е да се прехвърли едно решение към колективната безотговорност, прикрито под претекста защо феновете не били гласували, много са хитри,а?
Много е лесно само да псуваш отстрани когато ти е изгодно!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:
- metodito
- Контакти:
Някой може ли да ми обясни защо тук се говори за просрочени плащания в размер на по-малко от 2 000 000 евро към 2018? Нещо не схванах. Това са извън споразуменията ли?
https://editorial.uefa.com/resources/02 ... r_2018.pdf
https://editorial.uefa.com/resources/02 ... r_2018.pdf
Последна промяна от metodito на 15 окт 2021 19:04, променено общо 1 път.