gihuelo написа:От мен две стюардеси от времето на комунизма.
Кое ни показваш в снимката - фалшивия надпис или оранжевите униформи на стюардесите? Ах, само какви влече оранжевото. :)))
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
damyanov1963 написа:gihuelo написа:От мен две стюардеси от времето на комунизма.
Супер, ето го опровержението на мантрата за печатите по краката на момичетата с къси поли. Не че нещо, ама много ме е яд на някои, дето след 89-а искат да печелят дивиденти, като се правят на репресирани.
През 73-та смениха някакъв шеф, или министъра направо май беше в МВР и се пусна слуха, че издал заповед да се бият печати на момичетата и да се стрижат момчетата с дълги коси. Аз не познавам такива, още повече, че на брат ми един приятел живя през 75-та с родителите си, които бяха лекари в Алжир и се върна с коса до раменете с която си ходеше спокойно, докато влезе в казармата.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:damyanov1963 написа:gihuelo написа:От мен две стюардеси от времето на комунизма.
Супер, ето го опровержението на мантрата за печатите по краката на момичетата с къси поли. Не че нещо, ама много ме е яд на някои, дето след 89-а искат да печелят дивиденти, като се правят на репресирани.
През 73-та смениха някакъв шеф, или министъра направо май беше в МВР и се пусна слуха, че издал заповед да се бият печати на момичетата и да се стрижат момчетата с дълги коси. Аз не познавам такива, още повече, че на брат ми един приятел живя през 75-та с родителите си, които бяха лекари в Алжир и се върна с коса до раменете с която си ходеше спокойно, докато влезе в казармата.
Въй, да речем от възрастта и ти е позволено да не различаваш фотошоп от САЩ приравнен към Балкан.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], ikar и 14 госта