Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Без цензура!
Зализана мастия е майка ти. Не ни интересува изхода от тоя мач - и двата отбора са слаби, за да са каквато и да е конкуренция, капиш ? 

Рашка капут, Буданов салют ! 

- damyanov1963
CapitanePuyol написа:17лв билета у Синема Сити на Мол Русе, свободни места бол.
Така е във времето на нета. Аз оттогава на кино не съм ходил, но чух че в новите кина можело да се яде, пият безалкохолни и бира, даже и се пушело преди новата наредба.
Е, при такива у-вия предпочитам да си гледам домашното кино с който филм аз си избера.
Едно време при същите условия ходихме на кино в летния театър и лятно кино Мир, а най голямата простотия беше автокиното до НДК през 90-та година, по примера на Новобратята американци. Така или иначе просъществува едно лято и го махнаха, понеже по-голяма тъпотия лично аз не бях виждал.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
CapitanePuyol написа:Зализана мастия е майка ти. Не ни интересува изхода от тоя мач - и двата отбора са слаби, за да са каквато и да е конкуренция, капиш ?
Зализана мастия е Киро Гела Домусчиев.
Делиорманска .
КАжи сега ама честно: Ти преди 12 години за Левскито ли беше или за ЦСКА?
Или и ти като останалите от бригада ултра Разград гиби, си почнал да гледаш футбол от както Киро Гела почна да си чеше егото у Разград.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
-
Пак се обърка. Преди 12 години зализаната мастия майка ти игра с уста с оная ми работа... 
Никой не ви е виновен на хартиените набедени "грандчета" тумори на комунизма с привилегии да обират всичко читаво преди 1989г, че сте зле и не можете да сте конкурентно способни на Лудогорец. С некадърните ви ръководства така ще си кретате за вечни времена. Т'ва е положението. Шаляляляляяя...

Никой не ви е виновен на хартиените набедени "грандчета" тумори на комунизма с привилегии да обират всичко читаво преди 1989г, че сте зле и не можете да сте конкурентно способни на Лудогорец. С некадърните ви ръководства така ще си кретате за вечни времена. Т'ва е положението. Шаляляляляяя...

Рашка капут, Буданов салют ! 

TristaNNN написа:gihuelo написа:От мен две стюардеси от времето на комунизма.
...
И снимките ти са като любимия ти отбор - ментета и колажи. ;) Вече са ти обяснили къде издишат като оранжев балон след мач с Жадното.
Единственото хубаво е, че мадамите наистина са естествено красиви и без "ремонти" и ефекти, факт. Аз предпочитам такива натурално очатователни жени в сравенение със силиконовите, пластмасови маймуни с половин кило грим.
Абе Жадното какво преживяване с Левски има, ще го помни още 7 живота.
Щампионската купа на пистата на 30 метра от него, но Везалката и Урсула му я отнеха.
От тогава май не пие вода и не е вече "жадното".
Преди месец Винисиус Тобиас си татуира на ръката името на детето, което с приятелката му очакват.
Вчера, след ДНК тест, стана ясно че бебето не е от него.

Вчера, след ДНК тест, стана ясно че бебето не е от него.

Голяма работа, курваляк за такива като него бол. Ще си намери друга и ще й надуе корема, зер татуировката да има смисъл.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

CapitanePuyol написа:Пак се обърка. Преди 12 години зализаната мастия майка ти игра с уста с оная ми работа...
Ти си бил крайно прост индивид. Скоро ще му дойде края на господството на твоя наркобарон и Лудогорец ще иде в пета глуха, разбра ли темерут?
gihuelo написа:От мен две стюардеси от времето на комунизма.
Бах тоя Литекс още по времето на дядо му е бил създаден.Че се сетих легенда за дядо му сме чували,за теменужка също,ама има ли си баща,майка онова дребното,или го е срам от тях,щото не са бизнесмени в София
САМО ЛЕВСКИ!