Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 14 окт 2021 09:38

mikata написа:Голям удар с Иво Ивков.

факт, 4-то правилно действие на "собственика" ни за година и половина. не знам дали е негово дело, или просто Иво се е жертвал, така както някога ПК се жертва, за да може разни форумни анонимници да го плюят за норматив. Влизането на Иво ми е достатъчно, за да приема и влизането на Боримиров - все трябва да има и някакъв баланс с наркосите
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 окт 2021 10:32

Ебати Мария Петрова не е б**** толкова на перуката :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 окт 2021 10:36

Нека има представители на феновете в управлението на клуба,но да не им дават: левче от билетче,охраната и магазина. Само като наблюдатели.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 окт 2021 11:36

realno написа:Човек като Иво Ивков трябваше да оглави БФС,а не неграмотни ритнитопковци като Бербатов и другите чалгари от 94 година. Самата кандидатура на новия припок говори за несериозност.
А относно новите в УС, твърдо съм против Боримиров. Стои като кръпка на нова дреха.

Българският футбол е бил на ниво и националният отбор е участвал на финали на световни първенства тогава и само тогова, когато ФК Левски е бил силен и е давал принос за националния (поне 4-5 титуляра).
Затова за доброто на Българския футбол трябва първо ФК Левски да си възстанови ролята в него. Оттук ще последва и "оправянето" на родния футбол.
Същото го мислят и другите фенове за своите отбори, но за нас фактите говорят.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 окт 2021 11:59

groti написа:
koisa написа:
groti написа:
Дражев, Порточанов? Христов и Захариев беше ясно, че ще се откажат. Така че реално опциите бяха две - бербатов или боби. Наша кандидатура? Супер.. Ако имахме позициите, лобито и възможностите. Човек понякога трябва да си избира битките. Нашата е много по-важна сега и със сигурност не е свързана с качването на бербатов на шефското място или унижението на фиктивен кандидат, който да получи 5-6 гласа. Това е като политиката.. Няма вечни приятели и врагове, а интереси

И какви са нашите интереси в този случай? Какво точно е направил Михайлов за Левски през тези 16 години?
Хайде, дори да не е специално за Левски, а за целия български футбол?

Знаеш, че най - малкото, което можем да кажем за Левски е, че не сме коректни платци към институции, служители, настоящи и бивши футболисти. Защо мислиш, че при някой "посъветван" президент няма да ни отиде лицензът? Според теб с някой посъветван президент колко ракети трябва да хвърлят наркоманите преди да започне яката сеч? Щото сега сме трети по намигвания след Лудогорец и тирето, но при бербатката може да отидем надолу в хранителната верига. С две думи - с тоя зле, с другия може да е много по-зле

Ама, то това си е наш проблем, че не сме коректни платци! Не е работа на БФС да ни държи неправомерно в елита. Като не си плащаме и не покриваме правилата нямаме място там. Колкото и да е неприятно. Стига това да важи за всички.
Аз не смятам, че Бербатов и още повече Стенли са хора, които ще тръгнат да бутат едни отбори за сметка на други.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 окт 2021 12:06

"Заставам на 100% зад Борислав Михайлов. Не ми хареса състава на новия Изпълком. Аз съм зад сериозна промяна във футбола, но трябва да я направи Михайлов.

Вече не вярвам в промяната в българския футбол, точно с този Изпълком. Вече по въпроси за Конгреса се обръщайте към Михайлов.

Михайлов ми обеща, че ще има промяна. Дано не ме разочарова, шегувам се, разбира се. Винаги ще го подкрепя. Дано има промяна", заяви Наско Сираков.

Новият изпълнителен директор на "сините Иво Ивков обяви, че ще се въздържи от коментар.

Браво! Заставаш зад нещо, което не ти харесва и не вярваш в промяната, но очакваш същото това нещо да направи промяната. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 14 окт 2021 12:06

NOMER14 написа:
realno написа:Човек като Иво Ивков трябваше да оглави БФС,а не неграмотни ритнитопковци като Бербатов и другите чалгари от 94 година. Самата кандидатура на новия припок говори за несериозност.
А относно новите в УС, твърдо съм против Боримиров. Стои като кръпка на нова дреха.

Българският футбол е бил на ниво и националният отбор е участвал на финали на световни първенства тогава и само тогова, когато ФК Левски е бил силен и е давал принос за националния (поне 4-5 титуляра).
Затова за доброто на Българския футбол трябва първо ФК Левски да си възстанови ролята в него. Оттук ще последва и "оправянето" на родния футбол.
Същото го мислят и другите фенове за своите отбори, но за нас фактите говорят.

Много сериозно бъркане на причина и следствие тук. Българският футбол е бил на ниво и националният отбор е участвал на финали на световни първенства тогава и само тогава когато са се вадили качествени български играчи от школите, които впоследствие правят успешна кариера. Това, че 4-5 от тях са били титуляри на Левски е следствие на факта, че голяма част от най-добрите български играчи през годините са играли при нас.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 окт 2021 12:12

Повечето от нашите национали до 94-та година си бяха наши юноши.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 окт 2021 12:15

Впечатлението ми от Официалното представяне на новия УС, предавано по приложението е, че Наско беше много спокоен и удовлетворен. Явно голям товар е паднал от плещите му. Нямаше го онова напрежение в гласа му от май месец на "Могилката".

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 окт 2021 17:19

koisa написа:
"Заставам на 100% зад Борислав Михайлов. Не ми хареса състава на новия Изпълком. Аз съм зад сериозна промяна във футбола, но трябва да я направи Михайлов.

Вече не вярвам в промяната в българския футбол, точно с този Изпълком. Вече по въпроси за Конгреса се обръщайте към Михайлов.

Михайлов ми обеща, че ще има промяна. Дано не ме разочарова, шегувам се, разбира се. Винаги ще го подкрепя. Дано има промяна", заяви Наско Сираков.

Новият изпълнителен директор на "сините Иво Ивков обяви, че ще се въздържи от коментар.

Браво! Заставаш зад нещо, което не ти харесва и не вярваш в промяната, но очакваш същото това нещо да направи промяната. :lol:

Пълен хаос е в кратуната на този "собственик". И психично болен човек ще има по-подредена и логична мисъл. Този е абсолютен позор за клуба. А с назначаването на Боримиров клекна и пред нарком....ъъъ, любителите на пудра захар.

Върни се в “Левски”