Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 17 окт 2024 16:44

tmanolov написа:
Вярвам, че ще ме разбереш :)

Какво да те разбере, след като целта е да не им се пречкам в тази тема? То не беше мрънкания за статии от спортал и мач телеграф, то не беше за Ясен Тошев, то не беше Бербатов, Михайлов, ЦСКА-София (София), конгрес на БФС, та чак се стигна до оплакване до модераторите. :lol: Сигурно скоро ще се оплачат и на пощата на гонг.бг, че във форума им са качвани разголени жени и това трябва да бъде забранено, а потребителят баннат. И в същия момент от обяд Пели ми говори за свободата на словото. :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 окт 2024 16:46

tmanolov написа:
peliforewer написа:
tmanolov написа:
peliforewer написа:Лъжи е силно казано, но имаш право на мнение.Аз как да нарека човек който в обществен форум всяка сутрин публикува разголени момичета, може би онанист.

Аз бих го нарекъл ценител на женската красота и бих адмирирал всеки негов пост - аман от пейрази у наше село :mrgreen: Айде ти имаш оправдание с възрастта де :lol:

Може би щеше да си прав ако обективът беше насочен към лицето на момичетата за да им оценим красотата.За възрастта си съм добре, не се притеснявай, нямам нужда от картички за да вдигам самолета :) .

Абе той поетът, който е близо до твоята младост и е живял някъде близо до твоето място, си го е казал ясно :)

Поетите от Омир още,
Та чак до Гарсия до наши дни,
Възпяват във безсънни нощи
Все добродетелни жени.

Възпяват устните, косата,
Гърдите като на коза!
Възпяват ханша и бедрата,
Ала забравят за Гъза!

Жени без гъз?! Какво сте вие?!
Кажете, ала без сръдня!
Гъзът е нещо естетично,
И кой не тръгва след жена,
Която с крачки симетрични,
Умело си върти Гъза!

Кажете още кой не зяпа,
Жена кога се наведе.
Гъзът й белнат като ряпа,
С греховна сила го зове!

Не е ли вярно, че в кревата,
Преди да почне любовта,
Ние съблазняваме жената,
Като я галим по Гъза!

О, женски Гъз! Бъди прославен!
Надебелявай и цъфти!
Акъла мъжки покорявай,
И към съблазни го води!

Вярвам, че ще ме разбереш :)

Не вярвай много на задните части, навъдиха се едни джендъри, много въртеливи отзад , да не те употребят :) , карай на сигурно..
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 окт 2024 17:02

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:Вся власт советом :) ! Всяко друго мнение различно от правата линия в уж левскарско студио е забранено.Споменатите по-горе журналисти щом са говорили срещу Левски през годините да се разстрелят или екстрадират в Белене :) .

Пели, който днес реши да говори за свобода на словото и за правата линия, преди време е бил споделил следния пост за Георги Илиев-Майкъла (знаете какви неща споделя легендата на ЦСКА за ПФК ЦСКА-София ЕАД по принцип, няма нужда да ги пиша отново). Та ето как Пели с радост цитира една декларация на ръководството на ЦСКА-София (София) срещу Майкъла:

от peliforewer » 11 фев 2022 22:59

''За да не съм голословен ето я позицията на ръководството на ЦСКА към медиините изяви на Георги Илиев по известен като Майкъла.''

''Ето какво публикуваха "червените" на фициалния си сайт:

До г-н Георги Илиев, самонарекъл се Майкъла!

Не ви ли омръзна всеки Божи ден да се упражнявате с тегави и повтарящи се до болка словоизлияния върху вашия ЦСКА?

В тази връзка, Господин самоназвал се и поамериканизиран Майкъле, отчитайки вашата професионална архитектурно-строителна експертиза, мениджърски и ръководен опит във финансите и футбола, ние ръководството, ви каним да заповядате на Армията и да започнете да творите! Считайте го за официална покана за най-високия ръководен пост. Искаме да вложите всичките си умения, старание, знания и талант и да поемем заедно към нови необятни висини. Ако откажете, ще считаме изявите ви в медиите само като перманентни злободеяния към нашия велик клуб.

Дълбок поклон от наша страна за всички изстрадали привърженици, легенди, ръководство, настоящи играчи и треньори, които в тези тежки за клуба времена показват огромна солидарност и загриженост!

Само на вас обаче, като „най-голямата легенда“, нещо пак не ви е наред. Успокойте се г-н Илиев – Майкъла! Най-после ще ви бъде предоставена безплатна карта за ВИП зоната на полуразрушения ни стадион, който вие реконструирахте, за да придобие малко европейски вид.

Към легендите и извънземни бивши играчи като вас – респект! Несъмнено вашите 98 мача за ЦСКА ще останат завинаги в спомените на милионите привърженици.

P.S - Никой няма право да коментира пренебрежително и да подценява привържениците на ЦСКА, пък дори да се казва Майкъл. От Иваняне!

От ръководството''

Тук вече изби рибата, да ровиш в архивите за една декларация, която не съм писал аз и да заявиш, че съм я споделил с радост е откровена лъжа.Споделил съм я като факт, не съм скочил на хора които са съгласни с Майкъла.Много ми прилича на донос съшит с бели конци :) .

Аз казах, че си я цитирал, а не, че си я писал, провери пак. :lol: За не повече от 5 минути се намират тези неща.

Скочил си на Майкъла, който всички знаем какво говори за любимия ти отбор и не следва правата линия.

Майкъла не е журналист, а е бил част от ръководството на ЦСКА.Намери къде съм критикувал някоя медия, че го е поканила, кога съм го обидил, може да не съм бил съгласен с нещо казано от него, но сега да ме връщаш години назад и да търсиш под вола теле е неуместно.От една шега създаде събитие.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 17 окт 2024 20:01

Говеда, уточнихте ли опорките след като отново ви обърнем хастара ?
Прокобата, съдията, терена, позицията на звездите...
Вярвам че сте се подготвили .
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 окт 2024 20:10

Ъглито пак си говори в обора на село с добитъка. Сигурно е вързал сини шалчета на кравите си и си представя, че това е агитката на Левски :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 17 окт 2024 20:51

1914.1902 написа:Изображение

Изображение

Изображение

Ало! Що няма цици тука ?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 17 окт 2024 20:52

По принцип в психиатрията имат ограничен достъп до компютри. Как се урежда ъглито не е ясно. Дори и да имитира мирно прасе все пак си личи оранжевата нишка.
Първата снимка ми напомня на вратата на оранжевите. Готова да поеме голове...Втората...така излизат на терена.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 17 окт 2024 20:56

Иначе като се загледах сега оная другата добре е хванала дясната за дупарата
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 17 окт 2024 21:17

4x4 написа:
1914.1902 написа:

Ало! Що няма цици тука ?

Щото трябва да свъкват с гъзове. Скоро ще се появят и космати! :)

CapitanePuyol
Контакти:

Мнениеот CapitanePuyol » 17 окт 2024 22:14

Ще се трепете ли в събота на терена и по трибуните ? Искам шоу и сеир, приготвил съм пуканките и бирата... Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Върни се в “Левски”