Красота!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
4x4 написа:CapitanePuyol написа:Виновни са и клубовете, и как изобщо развиват детско-юношеския си футбол и формации. Не може всичко да се хвърля върху БФС и всички да си измиват ръцете със съюза. Докато клубовете не поемат своята отговорност, така ще я караме без значение кой е президент на БФС.
Клубовете са зависими.
Биват исключвани от любимия ти "съюз" за различно мнение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
soilwork написа:Християн Петров е гола вода от година и половина при нас ,не знам по какви причини го викат и играе. Уелтън и Цунами ако имат български паспорти трябва да са в играта. Освен да натурализираме чужденци друг начин не виждам. Българите са трагични.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
tmanolov написа:soilwork написа:Християн Петров е гола вода от година и половина при нас ,не знам по какви причини го викат и играе. Уелтън и Цунами ако имат български паспорти трябва да са в играта. Освен да натурализираме чужденци друг начин не виждам. Българите са трагични.
Това го говоря ит години. Да си купим, като олимпийските медали - вече сме богата нация, макар и временно, така че може да си угаждаме. Ако не - да отпадане в група Д и оттам да атакуваме подло УЕФА - немъ им се верва на сан Марино и Гибралтар
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, ikar и 225 госта